Ah be canım daha genceciksiniz, sizler iyi olun da Allah zamanı gelince o beşiği dolduracaktır.
Ben de tam 9 ay bekledikten sonra senin gibi çift çizgiyi gördüğümde bulutları bile geçmiş havalara uçmuştum. Hamileliğim zorlu başladı, devam etti ta ki 14. Haftaya kadar. Her şey iyi gibi giderken bir gece uyurken sular geldi ve susuzluk sebebiyle kalbi durdu. Aynen senin gibi günlerce ağladım. O doğumhaneye heyecanla girmeyi beklerken, nefesim düğüm düğüm girdim. Çıktığımda bomboştu her yer.
Aylar birbirini kovaladı, hamile kalamayınca daha da kötü oldum, işte buradaki kızlar toplamaya çalıştı beni.
Sonra yeni bir doktora gittim bu ay ve reglimin hemen sonrasında rahim içi kalınlığının çok az olduğumu, kalınlaşmazsa durumun kötü olduğunu öğrendim. Işte o an tam anlamıyla toparlandım. Allah çözülemeyecek dert vermesin dedim. Varsın bir kaç ay geç olsun ama sağlıkla olsun canım.
Sana tavsiyem bir rahim filmi çektir ve sonra sağlığın yerinde olduğu için şükret ve sakinde bekle. Bak gör her şey daha güzel olacak. Bize istediğin kadar yaz. 15 aydır biz burada neler duyduk, neler yaşadık. Bazen hep beraber sevindik, bazen ağladık. Sonuçta ilk sayfada görürsün onlarca bebek haberi aldık, haftalarca takip ettik. Doktorların doğal yolla olmaz dediği hamileliklere şahit olduk. Daha neler neler :)
İstediğiniz yaz dediğim gibi, içini dök ama umutsuz olma. Unutma evren pozitif düşünceye pozitif enerji gönderir