• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Belli olmaz nerden bileceksin ki belki catladi ve dollendi. . Hem umitli olmak lazim hem de bi o kadar umitsiz.. En icten dualarim sizinle. . Annelik cidden cok zor. . Ama tadilmasi gereken bir sey. . . Rabbim en kisa surede size de tattirsin insallah. .
Cinar alisti teyzesi nasil biliyor herseyi nasil gülüyor bi gorsen yersin. . :)

aynen dediğin gibiyim zaten canım, bir yanım ümitli diğer yanım zamanı belki de gelmedi diyor. Amin canım, sağlıklı bebişlerimiz olsun da gerisi önemli değil. Güzel olan her şey de zorluk var sonuçta.
çınar bebişi kocaman öpüyorum, Rabbim yüzünü hep güldürsün.

Kizlar merhaba forumda okuyorum iste bugün yumurtamsı catladi hissettim yok yumurtladim falan diye yaziliyo ben hic yumurtlama günümü vs. Anlamam ama dun beyaz akintim vardi hafif yumurtaliklarimda agri vardi bide ay o kadar sicakmis gibi geliyoduki askiliyla yattim gece ki hava çokta sicak değil benimde içime şüphe düştü dun esimle çalışma yaptik :))) bugunde yumurtaliklarimdaki agrilar devam ediyor sizce yumurtlama donemimdemiyimdir yani bunlar yumurtlama belirtisi midir ?

olabilir canım, ben de önceden hiç anlamazdım. şimdi böyle uğraşınca insan her kıpırtıya dikkat kesiliyor. ama net sonuç almak istersen ovulasyon testleri var. onları kullanabilirsin. bir de bize regli düzeninden bahsedersen yardımcı olabiliriz belki.

olabilir canım, ben de önceden hiç anlamazdım. şimdi böyle uğraşınca insan her kıpırtıya dikkat kesiliyor. ama net sonuç almak istersen ovulasyon testleri var. onları kullanabilirsin. bir de bize regli düzeninden bahsedersen yardımcı olabiliriz belki.
Hic ovulasyon testi kullanmadim acikcasi.. Ben düzenli olarak 28 günde bir adet oluyorum sanirim 14. Gün yumurtlama günüm oluyor

bu kadar zaman koyu çıkması enteresan hele de doktor yumyum yok demişken
gebe olmayasın tatlım? bat ne zaman

evet canım enteresan gerçekten, ama neden olur bilemiyorum. bat bu cuma- pazartesi arası bir gün :) kesin tarih yazamıyorum tatlım yumyum böyle olunca.

Hadi hayırlısı diyelim...ayyy bir de süpriz oluyormuş ne güzel olur...

aynen bitanem hayırlısı olsun diyorum. keşke olsa çok mutlu olurum valla :) bu akşam da yapıyım testi bakalım ne göreceğiz.

bu arada sen nasılsın? mide bulantısı, halsizlik filan? yeni kontrol ne zaman, ikili test yaklaşıyor olmalı.

aynen bitanem hayırlısı olsun diyorum. keşke olsa çok mutlu olurum valla :) bu akşam da yapıyım testi bakalım ne göreceğiz.

bu arada sen nasılsın? mide bulantısı, halsizlik filan? yeni kontrol ne zaman, ikili test yaklaşıyor olmalı.

evet canım ...zor günler geçiriyorum istifralar mide bulantısı halsizlik bir yandan da şu kahverengi akıntılar
progestan kullanmaya devam ediyorum
Hayırlısı Allah'tan ikili taramadan yaş itibari ile korkuyorum
bir de eşimin kardeşi down sendromlu içimde ister istemez korkular oluyor
bu kadar bekledik...vardır herşey de bir hayır...dua ediyorum..
hamile kalma süreci kadar hamilelikte zormuş bunu anladım

inşallah güzel haberler gelir hiç ummadığın anda..hepimiz çok mutlu oluruz...
süpriz bebişler gelsin
dua edelim...

evet canım ...zor günler geçiriyorum istifralar mide bulantısı halsizlik bir yandan da şu kahverengi akıntılar
progestan kullanmaya devam ediyorum
Hayırlısı Allah'tan ikili taramadan yaş itibari ile korkuyorum
bir de eşimin kardeşi down sendromlu içimde ister istemez korkular oluyor
bu kadar bekledik...vardır herşey de bir hayır...dua ediyorum..
hamile kalma süreci kadar hamilelikte zormuş bunu anladım

onlar hamileliğin cilvesi canım öyle düşün, bebişinin sana ilk sinyalleri :) bir iki haftaya geçecek inşallah.
progestan rahatlatır canım, kahverengi leke önemli bir şey değil. sen hep güzel şeyler düşün ve lütfen ikili teste takılma. biliyorsun benim sağlıklı bebişimde biyokimyasal risk görmüştü. hatta istersen direk maternit test yaptır.
kesinlikle hamilelik süreci bizler için daha zor, çünkü çok bekledik. ama sonuna kadar çok güzel geçecek inş.

Back