- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.243
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.001
onlar hamileliğin cilvesi canım öyle düşün, bebişinin sana ilk sinyalleri :) bir iki haftaya geçecek inşallah.
progestan rahatlatır canım, kahverengi leke önemli bir şey değil. sen hep güzel şeyler düşün ve lütfen ikili teste takılma. biliyorsun benim sağlıklı bebişimde biyokimyasal risk görmüştü. hatta istersen direk maternit test yaptır.
kesinlikle hamilelik süreci bizler için daha zor, çünkü çok bekledik. ama sonuna kadar çok güzel geçecek inş.
Tatlim o bahsettiğim gun 12.gunummus değerlendirdim. Bugunde 14. Gün bugünü de degerlendiricem..inşallah güzel haberler alirim
Canım maternit test nedir ilk kez senden duyuyorum
Farklı farklı bir kaç ismi daha var. Türkiye'de yapan laboratuvar yok henüz. Anlaşmalı olanlarla konuşup kan veriyorsun, sonra onlar kanını amerika veya Almanya ya gönderiyor ve oradan genetik bir test yapılıyor. Ikili ve üçlü teste göre daha net olduğu %99 sonuç verdiği söylenmişti bize.
Kızlar bu arada lh testi yaptım, cmt günkü kadar koyu değil ama hala koyu görünüyor ikinci çizgi
Devam edicem canim.inşallah tutar bu ay 6 ay önce kürtaj oldum maalesef çok istiyorum ama bakalimOhhh süper o zaman 14 ve 16 da da devam
Doktorumla bir konuşayım bakalım eğer ikili taramada riskli bir durum çıkarsa bunu danışırım.
Gerçi şu aşamadan sonra test sonucu olumsuz çıkarsa da farketmez
Allah ın takdiri... sadece gebelikte kendimi bu duruma alıştırmam için test
geç yumurtlama da olabilir canım...hadi hayırlısı olsun..
Devam edicem canim.inşallah tutar bu ay 6 ay önce kürtaj oldum maalesef çok istiyorum ama bakalim
Kizlar kirmizilar geldi hayret ki ilk kez 29 gune cikti batim
Ben bu ayin 15.de tam 1 yillik evli bi bayan olucam :) 23 yasindayim her zaman çok çocuk seven hep çocuk isteyen biriydim evlendi hic korunmadik çünkü esimde hemen çocuk istiyordu evlendikten sonra ben 5. Ayda hamile kaldim o çift çizgiyi gördüm yani heyecandan olucektik hayaller kuruyorduk neler neler yine bir gün büyük bir heyecanla kalp atisini duymaya gittik ama kese vardi girintili cikintili bir kese vardi ama içinde ne bebek ne kalp atisi doktorun yüzünü asla unutamam bana 1 hafta daha bekleyelim sonuç yine olumsuz olacak ama Allahtan ümit kesilmez dedi hayatinin en zor 1 haftasiydi 1 hafta boyunca hep agladim.. Bi hafta sonra bi gittim ki iki kese var en büyük hayalim ikiz bebek keseleri ama bebekler yok kürtaj olucaksin dedi doktor beni doğum katina aldi bütün kapilar suslur her yerden bebek ağlama sesleri geliyordu benin yattigim odada bebek yatagi vardi ve ben o hastaneden büyük bir boşlukla ayrilcaktim daha 23 yasinda ben kürtaj diye bi şeyle tanistim... Kurtaj oldum hafif bir bunalima girdim kurtajdan 4 ay sonra kimyasal gebelik yasadim.... İkinci hüsran.. Şimdide her ay bir umut bekliyorum.. İnsan en çok istediği şeyle sinanirmis herhalde bende bu şekilde sinaniyorum.. Ama sukrediyorum ki sağlık acisindan bi sıkıntı olmadiğini söylüyor doktorum bakalim bu ay ne olacak iste benim hikâyemde bu kizlarÇok geçmiş olsun, ben de 8 ay kadar önce kürtaj oldum o yüzden anlayabiliyorum seni. Anlatmak ister misin kendini bize, seni tanıyalım :)
Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin İnş bebişin.
Ben bu ayin 15.de tam 1 yillik evli bi bayan olucam :) 23 yasindayim her zaman çok çocuk seven hep çocuk isteyen biriydim evlendi hic korunmadik çünkü esimde hemen çocuk istiyordu evlendikten sonra ben 5. Ayda hamile kaldim o çift çizgiyi gördüm yani heyecandan olucektik hayaller kuruyorduk neler neler yine bir gün büyük bir heyecanla kalp atisini duymaya gittik ama kese vardi girintili cikintili bir kese vardi ama içinde ne bebek ne kalp atisi doktorun yüzünü asla unutamam bana 1 hafta daha bekleyelim sonuç yine olumsuz olacak ama Allahtan ümit kesilmez dedi hayatinin en zor 1 haftasiydi 1 hafta boyunca hep agladim.. Bi hafta sonra bi gittim ki iki kese var en büyük hayalim ikiz bebek keseleri ama bebekler yok kürtaj olucaksin dedi doktor beni doğum katina aldi bütün kapilar suslur her yerden bebek ağlama sesleri geliyordu benin yattigim odada bebek yatagi vardi ve ben o hastaneden büyük bir boşlukla ayrilcaktim daha 23 yasinda ben kürtaj diye bi şeyle tanistim... Kurtaj oldum hafif bir bunalima girdim kurtajdan 4 ay sonra kimyasal gebelik yasadim.... İkinci hüsran.. Şimdide her ay bir umut bekliyorum.. İnsan en çok istediği şeyle sinanirmis herhalde bende bu şekilde sinaniyorum.. Ama sukrediyorum ki sağlık acisindan bi sıkıntı olmadiğini söylüyor doktorum bakalim bu ay ne olacak iste benim hikâyemde bu kizlar
Hep pozitif düşünmeye calisiyorum.. Ama doktorum bana hicbiisey yaptirmiyo gidiyorum herşey yolunda diyo gönderiyor erken diyo çarşamba günü tiroitlerime vs. Baktiricam bakalim olmadi başka bi doktora gidicem belki başka bir şekilde yönlendirir beniAh be canım daha genceciksiniz, sizler iyi olun da Allah zamanı gelince o beşiği dolduracaktır.
Ben de tam 9 ay bekledikten sonra senin gibi çift çizgiyi gördüğümde bulutları bile geçmiş havalara uçmuştum. Hamileliğim zorlu başladı, devam etti ta ki 14. Haftaya kadar. Her şey iyi gibi giderken bir gece uyurken sular geldi ve susuzluk sebebiyle kalbi durdu. Aynen senin gibi günlerce ağladım. O doğumhaneye heyecanla girmeyi beklerken, nefesim düğüm düğüm girdim. Çıktığımda bomboştu her yer.
Aylar birbirini kovaladı, hamile kalamayınca daha da kötü oldum, işte buradaki kızlar toplamaya çalıştı beni.
Sonra yeni bir doktora gittim bu ay ve reglimin hemen sonrasında rahim içi kalınlığının çok az olduğumu, kalınlaşmazsa durumun kötü olduğunu öğrendim. Işte o an tam anlamıyla toparlandım. Allah çözülemeyecek dert vermesin dedim. Varsın bir kaç ay geç olsun ama sağlıkla olsun canım.
Sana tavsiyem bir rahim filmi çektir ve sonra sağlığın yerinde olduğu için şükret ve sakinde bekle. Bak gör her şey daha güzel olacak. Bize istediğin kadar yaz. 15 aydır biz burada neler duyduk, neler yaşadık. Bazen hep beraber sevindik, bazen ağladık. Sonuçta ilk sayfada görürsün onlarca bebek haberi aldık, haftalarca takip ettik. Doktorların doğal yolla olmaz dediği hamileliklere şahit olduk. Daha neler neler :)
İstediğiniz yaz dediğim gibi, içini dök ama umutsuz olma. Unutma evren pozitif düşünceye pozitif enerji gönderir
Hep pozitif düşünmeye calisiyorum.. Ama doktorum bana hicbiisey yaptirmiyo gidiyorum herşey yolunda diyo gönderiyor erken diyo çarşamba günü tiroitlerime vs. Baktiricam bakalim olmadi başka bi doktora gidicem belki başka bir şekilde yönlendirir beni
Bakicam artik bende senin gibi kendi isimi kendim halledicem herhalde tatlim .. Dun aksam yine çalışma oldu ve sol kasigimda birşeyler hissettim bakalim neler olacakbenim doktorumda öyleydi, rahim filmini ben istiyordum o hiç gerek yok diyordu. en sonunda dinlemedim gittim çektirdim. iyiki de çektirmişim, yapışıklık çıktı. şu an için müdahaleye gerek yokmuş ama en azından nerede ne var biliyoruz artık. bir de rahim filmi hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyorlar
Bakicam artik bende senin gibi kendi isimi kendim halledicem herhalde tatlim .. Dun aksam yine çalışma oldu ve sol kasigimda birşeyler hissettim bakalim neler olacak
Bu aksam olmasin mi yarinmi olsun ben çok hesapla yani yorumhayırlısı olsun, yarın akşam da olursa süper olur
Mesela şuan sol kasigimda sizlama seklinde bir agri varhayırlısı olsun, yarın akşam da olursa süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?