- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.341
ay canım ne güzel ya tebrik ederim sizi:) bir de nice mutlu yıl dönümlerine inşallah:)kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :)
3 gün önce bebeğimiz olacağını öğrendik bugünde ilk doktor kontrolümüze gidicez :)
eşime süpriz pasta yaptırıyorum şeker hamurundan anne baba bebkli :) üstünde de annecim babacim yıldönümü hediyeniz benim :) yazacak :) sizinle mutlulugumu paylaşmak istedim :)
Hala adet olmadım bat dündübeklesem mı Dr gitsem mı acaba
Arkadaslar sanirim hamileyim fakat lekelenmem var ve gecen ay gibi olmasindan korkuyorum
Eki Görüntüle 1627076
Ay canim gelmezse cmt gunu kanvtesti yaptrcam ins gelmez de:)
Yine pozitifti yine lekelenmem oldu ve dustu
Kızlar bat 11 eylül bugün beta hcg 49.3 çıktı
Kizlar hamile olanlar icin cok sewindim hayirli olsun biz igdirdayiz dun giremedimzor gunler geciriyoruz
Karnıma sancilar giriyor sürekli ve basinç yapiyo birşey midemi hiç hesaba katmıyorum gece zor uyudum hiçbir test yapmadim ama artik şüphelenmeye başladim bide benim kalp seklınde rahmım düşük riskim var diyorlar ay ben yine cok stres oldum
kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :)
3 gün önce bebeğimiz olacağını öğrendik bugünde ilk doktor kontrolümüze gidicez :)
eşime süpriz pasta yaptırıyorum şeker hamurundan anne baba bebkli :) üstünde de annecim babacim yıldönümü hediyeniz benim :) yazacak :) sizinle mutlulugumu paylaşmak istedim :)
Karnıma sancilar giriyor sürekli ve basinç yapiyo birşey midemi hiç hesaba katmıyorum gece zor uyudum hiçbir test yapmadim ama artik şüphelenmeye başladim bide benim kalp seklınde rahmım düşük riskim var diyorlar ay ben yine cok stres oldum
Canımm çok çok teşekkür ederimmm bu arada sen test yaptın mi canımay canım ne güzel ya tebrik ederim sizi:) bir de nice mutlu yıl dönümlerine inşallah:)
Tatlımmmmm çok teşekkür ederim hele bugün ben bi duygusalim anlatamam sürekli boğazım düğüm düğüm sabah sonuçlarımi aldık doktor hersey normal sonuçlarınız güzel dedi şükürler olsun Rabbimecanım okurken gözlerim doldu. Allah size bebişiniz ve hatta bebişlerinizle birlikte mutlu, sağlıklı nice yıllar nasip etsin. Yıldönümünüz kutlu olsun
Bebek fln hic aklimda kalmadi esim saglikli gitsin gelsinde allah nasil.olsa verir bebekAllah yardımcınız olsun canım. Biz burada mahvoluyoruz, siz bir de o ortamdasınız. kelimeler yetersiz ki, ne diyim
Kızlar bat 11 eylül bugün beta hcg 49.3 çıktı
Bebek fln hic aklimda kalmadi esim saglikli gitsin gelsinde allah nasil.olsa verir bebek
canım Allah yanınızda olsun tüm halkımızı bugünlerde yalnız bırakmasın bizler buralarda tükendik üzüntüden sizi düşünemiyorum biran önce son bulur inşallah Allah sabır versin canımBebek fln hic aklimda kalmadi esim saglikli gitsin gelsinde allah nasil.olsa verir bebek
Bebek fln hic aklimda kalmadi esim saglikli gitsin gelsinde allah nasil.olsa verir bebek
allah yardimciniz olsun cnmBebek fln hic aklimda kalmadi esim saglikli gitsin gelsinde allah nasil.olsa verir bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?