• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :)
3 gün önce bebeğimiz olacağını öğrendik bugünde ilk doktor kontrolümüze gidicez :)
eşime süpriz pasta yaptırıyorum şeker hamurundan anne baba bebkli :) üstünde de annecim babacim yıldönümü hediyeniz benim :) yazacak :) sizinle mutlulugumu paylaşmak istedim :)
ay canım ne güzel ya tebrik ederim sizi:) bir de nice mutlu yıl dönümlerine inşallah:)

Karnıma sancilar giriyor sürekli ve basinç yapiyo birşey midemi hiç hesaba katmıyorum gece zor uyudum hiçbir test yapmadim ama artik şüphelenmeye başladim bide benim kalp seklınde rahmım düşük riskim var diyorlar ay ben yine cok stres oldum :KK43:

Canim stres yapma dua et senin bat ne zamandi?

kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :)
3 gün önce bebeğimiz olacağını öğrendik bugünde ilk doktor kontrolümüze gidicez :)
eşime süpriz pasta yaptırıyorum şeker hamurundan anne baba bebkli :) üstünde de annecim babacim yıldönümü hediyeniz benim :) yazacak :) sizinle mutlulugumu paylaşmak istedim :)

canım okurken gözlerim doldu. Allah size bebişiniz ve hatta bebişlerinizle birlikte mutlu, sağlıklı nice yıllar nasip etsin. Yıldönümünüz kutlu olsun :KK68:

Karnıma sancilar giriyor sürekli ve basinç yapiyo birşey midemi hiç hesaba katmıyorum gece zor uyudum hiçbir test yapmadim ama artik şüphelenmeye başladim bide benim kalp seklınde rahmım düşük riskim var diyorlar ay ben yine cok stres oldum :KK43:

stres en azılı düşmanımız o yüzden içini rahatlatmak için doktoruna bir görünsen mi?

canım okurken gözlerim doldu. Allah size bebişiniz ve hatta bebişlerinizle birlikte mutlu, sağlıklı nice yıllar nasip etsin. Yıldönümünüz kutlu olsun :KK68:
Tatlımmmmm çok teşekkür ederim hele bugün ben bi duygusalim anlatamam sürekli boğazım düğüm düğüm sabah sonuçlarımi aldık doktor hersey normal sonuçlarınız güzel dedi şükürler olsun Rabbime

kızlar bata 10 günüm var geçen ay bu zamanlar test yapayım mı diye düşünüp 8 kala başlamıştım yapmaya :KK45:bu ay yumurta takibi yaptırıyorum ve iki gün önce gittiğimde yumurtam hala yerindeydi bugün yine gidicem inşallah çatlamıştır dua edin bana düşünsenize geçen 6 ay bu zamanlar belirti arıyordum kendimde meğer yumurtlamam geç oluyormuş zaten:confused:

Back