- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.321
Bu arada sen test yapmadın mı hala ? LeYLa_21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar sanirim hamileyim fakat lekelenmem var ve gecen ay gibi olmasindan korkuyorum
Eki Görüntüle 1627076
Arkadaslar sanirim hamileyim fakat lekelenmem var ve gecen ay gibi olmasindan korkuyorum
Eki Görüntüle 1627076
Yarın BAT GÜNÜM.. İnşallah yarın sabah yapacam canım.bendeBu arada sen test yapmadın mı hala ? LeYLa_21
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel insaallah :)Yarın BAT GÜNÜM.. İnşallah yarın sabah yapacam canım.bende
Amin canım inşallah... Allâh razı olsun gülüm...Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel insaallah :)
senin olup dusuyosa vucudunu bal corekotu polen vs ile guclendirmen lazim demekki ve kafan da rahat olmali . Arka arkaya iki ay dusenide hic duymadim bu tutunacak bnce hayirlisiylaYine pozitifti yine lekelenmem oldu ve dustu
hadi ya bilmiyordum canim ogrebdigim iyi oldu bnde cok sistit oluyorum cunku
Tatlım sevindim değerlerinin iyi çıkmasına ama tavsiyem tsh dikkat et referans aralığında olsa bile 2 bucuk ve altı olmalı dedi bana endokrin uzmanı gebeliğe engel miş ve bebeğe zarar verebilirmiş benim eşimin testinde ileri hareketliliği düşük çıktı onu da vitamin ve arı sütü gibi bitkisel şeylerle düzelticez inşallah sperm varsa gerisini tedavi ediyor zaten doktorlarTest sonuclarimi aldim.sukur hepsi referans degerlerin arasinda.tabi yarin doktor gorunce ogrenecegiz herseyi.esimin test sonuclarindan hicbirsey anlamadim onlarida artik yarin doktordan ogreniriz
Amiiiiin tez zamanda insallahhhCaniim tebrik ederim:) darisi basima artikin:)
ınsalah kuzucum cumlemıze ınsallahİnşAllah hamilesindir canım muhakkak git öle kötü seyler düşünme bence güzel düşün güzel olsun rabbim yardimcin olsun benımde 3 denemem inş olur 3 ayim işte yani allahım bizi sevindirsin bu güzel eylülde :)
cok sevındım gebelık var gozukuyor. benım de bat 11 eylul.hep sılık czgı cıkıyor da gunu gelmeden dr a gotmek ıstemedım.hayırlısı olsun sımdıdıen.folık asıte baslaKızlar bat 11 eylül bugün beta hcg 49.3 çıktı
Insallah cnmAynen canım 3 gün geçti... :) İnşallah bebişlerimiz karnımıza yerleşiyodur artık.
Canım çok güzel tebrik ederim hayırlı olsun :)Kızlar bat 11 eylül bugün beta hcg 49.3 çıktı
Canım tebrik ederim :) sakin korkma yerleşme kanaması olabilir üzülüpte bebişinı de etkileme tatlım :) hayırlı olsunArkadaslar sanirim hamileyim fakat lekelenmem var ve gecen ay gibi olmasindan korkuyorum
Eki Görüntüle 1627076
canım benim Allah yardımcınız olsun kendinize çok çok dikkat edinKizlar hamile olanlar icin cok sewindim hayirli olsun biz igdirdayiz dun giremedim zor gunler geciriyoruz