• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Test sonuclarimi aldim.sukur hepsi referans degerlerin arasinda.tabi yarin doktor gorunce ogrenecegiz herseyi.esimin test sonuclarindan hicbirsey anlamadim :KK64: onlarida artik yarin doktordan ogreniriz :KK48:
Tatlım sevindim değerlerinin iyi çıkmasına ama tavsiyem tsh dikkat et referans aralığında olsa bile 2 bucuk ve altı olmalı dedi bana endokrin uzmanı gebeliğe engel miş ve bebeğe zarar verebilirmiş benim eşimin testinde ileri hareketliliği düşük çıktı onu da vitamin ve arı sütü gibi bitkisel şeylerle düzelticez inşallah sperm varsa gerisini tedavi ediyor zaten doktorlar

İnşAllah hamilesindir canım muhakkak git öle kötü seyler düşünme bence güzel düşün güzel olsun rabbim yardimcin olsun benımde 3 denemem inş olur 3 ayim işte yani allahım bizi sevindirsin bu güzel eylülde :)
ınsalah kuzucum cumlemıze ınsallah

kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :)
3 gün önce bebeğimiz olacağını öğrendik bugünde ilk doktor kontrolümüze gidicez :)
eşime süpriz pasta yaptırıyorum şeker hamurundan anne baba bebkli :) üstünde de annecim babacim yıldönümü hediyeniz benim :) yazacak :) sizinle mutlulugumu paylaşmak istedim :)

Karnıma sancilar giriyor sürekli ve basinç yapiyo birşey midemi hiç hesaba katmıyorum gece zor uyudum hiçbir test yapmadim ama artik şüphelenmeye başladim bide benim kalp seklınde rahmım düşük riskim var diyorlar ay ben yine cok stres oldum :(

Back