• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar sabah yaptım gene. Resmi dışarı da çektiğim için buğulu ilk 10 dk içinde çıktı. Ben iyice havaya gireceğim.kan testi için ayin 11 ini bekliyorum.biyokimyasal gebelik ten endişe ettiğim.icin

Canım çizgi görünüyor vallahi. Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Test sonuclarimi aldim.sukur hepsi referans degerlerin arasinda.tabi yarin doktor gorunce ogrenecegiz herseyi.esimin test sonuclarindan hicbirsey anlamadim :KK64: onlarida artik yarin doktordan ogreniriz :KK48:

Listemiz ne kadar da güzelleşmeye başladı. hamişlerimiz giderek artıyor. tü tü tü maşallaaah :nazar: Ay sonuna hepsine hamiş yazarım inşallah.

Y yasi_35 - test bekliyoruz!
@minnoskabarikkek - test bekliyoruz!
@nwlpkrgrlr - test bekliyoruz!
@melita09 - 30 Ağustos
@ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
dilfeza dilfeza - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
pastelove pastelove - 6 Eylül
@yelizyz - 7 Eylül

kızlar nasılsınız? merakla ve heyecanla sizlerden haber bekliyoruz. bat lar geldi de geçti. umarım hiç kimse kırmızıları görmemiştir. haydi siz de bize güzel sonuçlar bildirin:rolleyes:
Hala adet olmadım bat dündü :( beklesem mı Dr gitsem mı acaba

Arkadaslar sanirim hamileyim fakat lekelenmem var ve gecen ay gibi olmasindan korkuyorum :(
IMG_20150908_180714.jpg

Ya arkadaslar bu arada ben hala adet olmadım ya forumlarda okudum adet gunünde kanda negatif çıkan sinra pozitif olanlar oluyormuş olabilir mı sizce hic bir belirti yok suanda bende :(

Evet CNm beklesem mı yoksa bir iki gun daha ? Neden adet degilim diye hemde hormon testi yaptırırım adet olunca da belki de adet sokturucu verecek o degil bende ki adet belirtileri de gitti
Dünde demiştim sana geç Döllenme olabilir tatlım...biraz daha bekle bebiş yeni yerleşmiş olabilir.döllenme den 10 gün sonra vücut hcg hormonu salgılıyor o yüzden kan testi değerin negatif çıkmış olabilir birazcık sabret canım...

Dünde demiştim sana geç Döllenme olabilir tatlım...biraz daha bekle bebiş yeni yerleşmiş olabilir.döllenme den 10 gün sonra vücut hcg hormonu salgılıyor o yüzden kan testi değerin negatif çıkmış olabilir birazcık sabret canım...
Evet beklicem bakalım hayirla sonuçlansın ins ya peki dis gebelik filan olamaz dimi oyle olsa onda da kanda pozitif çıkarmış gakiba

Back