- 1 Mayıs 2015
- 501
- 296
- 103
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.281
3 gun gecti valla ama kirmizida yok belirtide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
UMUTSUZLUK YOK! canım böyle kendini üzme, annemin çok iyi bir doktoru vardı. ve derdi ki bir kadın regl olabiliyorsa diğer sorunlar çözülür ve anne olur. sende olacaksın, hepimiz olacağız. ama kendini olumsuza şartlandırırsan süreyi daha çok uzatırsın. hep pozitif düşün ki pozitif olsun
Benimde 3 gun gecti ayni gun cnm adet tarihimiz
Insallah cnm yaaa
cnm sen grip olmustun dimi ? Nasil vucut yorgun dustu diye mi oldu acaba. Bnde grip oldum ama bn yumurtlama donemindeyim@myssterious
Bende sonuçlar suppeeer doktora göre 1 aylık kendi hesabıma göre ise 3 haftalık hamileyim. Darısı heppinizin başına insallahhh
inşallah canım dediğin gibi olur
benim ki biraz yılgınlık
2,5 senelik evliyim bu yıla kadar ya benim ya eşimin sağlık sorunları oldu
hep peşpeşe geldi hastalıklar
şimdi de böyle olunca ister istemez umutsuzluk oluyor hayırlısı olsun canım
bebiş haberleri geldikçe seviniyorum
eylül gerçekten uğurlu geldi
inşallah senden de duyarız canım
nwlpkrgrlr özel yaptgn bse varmıydı
Kızlar sabah yaptım gene. Resmi dışarı da çektiğim için buğulu ilk 10 dk içinde çıktı. Ben iyice havaya gireceğim.kan testi için ayin 11 ini bekliyorum.biyokimyasal gebelik ten endişe ettiğim.icin
Nee güzel ilk sayfamız renklendi bayagi hamile mız var Homely_angel bana da Princess91 hamis yazacak mi acaba bu ay
İnşallah beni de yazarsiniz bende cok umutluyum bu ay.üçüncü denememİnşallah yazıcam canım hatta benim de bat ileri atacak bu ay, ikimizi aynı anda yazarım umarım
Yook ben grip olmadım bu ay ama dün yazisiyorlardicnm sen grip olmustun dimi ? Nasil vucut yorgun dustu diye mi oldu acaba. Bnde grip oldum ama bn yumurtlama donemindeyim
İste durmadan silik çıkıyor ya. Neden biyokimyasal gebeliğe taktim bilmiyorum.gebeysem gebeyim dimi.kaç tane idrar testi de hepsi mi yalancı pozitif çıkacak.doktora perşembe ya da cuma.gidicem eğer regl olmazsamÇizgi gözüküyor inşallah hamişsindir
Kan testı dırekt yaptır bence beklenmez böle var mı yok mu dıye
Hadi inşallah senin de güzel haberlerini bekliyoruz en garanti kan testiKızlar sabah yaptım gene. Resmi dışarı da çektiğim için buğulu ilk 10 dk içinde çıktı. Ben iyice havaya gireceğim.kan testi için ayin 11 ini bekliyorum.biyokimyasal gebelik ten endişe ettiğim.icin
İste durmadan silik çıkıyor ya. Neden biyokimyasal gebeliğe taktim bilmiyorum.gebeysem gebeyim dimi.kaç tane idrar testi de hepsi mi yalancı pozitif çıkacak.doktora perşembe ya da cuma.gidicem eğer regl olmazsam
Benimde 3 gun gecti ayni gun cnm adet tarihimiz