• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

UMUTSUZLUK YOK! canım böyle kendini üzme, annemin çok iyi bir doktoru vardı. ve derdi ki bir kadın regl olabiliyorsa diğer sorunlar çözülür ve anne olur. sende olacaksın, hepimiz olacağız. ama kendini olumsuza şartlandırırsan süreyi daha çok uzatırsın. hep pozitif düşün ki pozitif olsun :KK66:

inşallah canım dediğin gibi olur
benim ki biraz yılgınlık
2,5 senelik evliyim bu yıla kadar ya benim ya eşimin sağlık sorunları oldu
hep peşpeşe geldi hastalıklar
şimdi de böyle olunca ister istemez umutsuzluk oluyor hayırlısı olsun canım
bebiş haberleri geldikçe seviniyorum
eylül gerçekten uğurlu geldi
inşallah senden de duyarız canım

@myssterious

Bende sonuçlar suppeeer doktora göre 1 aylık kendi hesabıma göre ise 3 haftalık hamileyim. Darısı heppinizin başına insallahhh
cnm sen grip olmustun dimi ? Nasil vucut yorgun dustu diye mi oldu acaba. Bnde grip oldum ama bn yumurtlama donemindeyim

inşallah canım dediğin gibi olur
benim ki biraz yılgınlık
2,5 senelik evliyim bu yıla kadar ya benim ya eşimin sağlık sorunları oldu
hep peşpeşe geldi hastalıklar
şimdi de böyle olunca ister istemez umutsuzluk oluyor hayırlısı olsun canım
bebiş haberleri geldikçe seviniyorum
eylül gerçekten uğurlu geldi
inşallah senden de duyarız canım

bir yandan da haklısın tabi, yıpratıcı oluyor. ama inan laf olsun diye söylemiyorum ki senden bu haberi duyacağımı hissediyorum. Eylül size de farklı yönden uğurlu gelecek ve tüm sağlık sorunlarını geri de bırakacaksınız inşallah.

Kizlar dün peçeteye sildiğimde gelen çok hafif pembemsi akıntı bugün kayboldu. 18. Günümde adet olucam diye çok korkmuştum. Ama adet sancılarım hafiften devam ediyo. Bu soğan suyu bünyede bazı değişiklikler yaptı muhtemelen. Dün soğan kürüm bitti ve şu anda su gibi akıntım oluyo.
Beni tek düşündüren şey ovulasyon testlerimin hepsi negatif iki aydır. Bu ay adet olursam incir ve Havuç kürü yapıcam. Hamile Olanları çooook tebrik ederim. Darısı olmayanların başına inşallah

Bazı belırtıler var ama size söz verdim bat'a kadar test yapmicam ama takmıyorum sadece zıhnımı doldurmak istemiyorum :) bat'a 3 gün kaldi hayırısıysa olur olmazsa da rabbım kısa zamanda verir inşallah

Kızlar sabah yaptım gene. Resmi dışarı da çektiğim için buğulu ilk 10 dk içinde çıktı. Ben iyice havaya gireceğim.kan testi için ayin 11 ini bekliyorum.biyokimyasal gebelik ten endişe ettiğim.icin

Eklentiler

• P_20150908_122701_1_p.jpg
    P_20150908_122701_1_p.jpg
    110,8 KB · Görüntüleme: 205
Kızlar sabah yaptım gene. Resmi dışarı da çektiğim için buğulu ilk 10 dk içinde çıktı. Ben iyice havaya gireceğim.kan testi için ayin 11 ini bekliyorum.biyokimyasal gebelik ten endişe ettiğim.icin

Çizgi gözüküyor inşallah hamişsindir :KK200::KK200:
Kan testı dırekt yaptır bence beklenmez böle var mı yok mu dıye :KK12:

Çizgi gözüküyor inşallah hamişsindir :KK200::KK200:
Kan testı dırekt yaptır bence beklenmez böle var mı yok mu dıye :KK12:
İste durmadan silik çıkıyor ya. Neden biyokimyasal gebeliğe taktim bilmiyorum.gebeysem gebeyim dimi.kaç tane idrar testi de hepsi mi yalancı pozitif çıkacak.doktora perşembe ya da cuma.gidicem eğer regl olmazsam

Hadi inşallah senin de güzel haberlerini bekliyoruz en garanti kan testi

İste durmadan silik çıkıyor ya. Neden biyokimyasal gebeliğe taktim bilmiyorum.gebeysem gebeyim dimi.kaç tane idrar testi de hepsi mi yalancı pozitif çıkacak.doktora perşembe ya da cuma.gidicem eğer regl olmazsam

İnşAllah hamilesindir canım muhakkak git öle kötü seyler düşünme bence güzel düşün güzel olsun rabbim yardimcin olsun benımde 3 denemem inş olur 3 ayim işte yani allahım bizi sevindirsin bu güzel eylülde :)

Back