- 17 Temmuz 2016
- 244
- 281
- 53
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.281
Yaa evet dediğin gibi bazıları yumurtlama zamanı da oluyor diyor. Bazıları kist diyor.üstüne görmüş olabilirsin diyen bile var.hamilelik testi mi yapsamAra kanama yaşamışsın cnm . Yumurtlayınca olur derler de başka nedenleri de olabiliyor netten ara kanama diye bak istersen cnm
Ben regl oldum kizlar..Homely_angel cnm yeni bat 5 ekim ama hâlâ eylulun ugurlu gelme ihtimali var tabi, bi dahaki yumurtlama tarihi 21 eylul gozukuyo su an.. bakalim nasip kismet bu isler.. senin de hayirli haberlerini aliriz insallah.. takipteyim
Son adet tarihin neydi cnm ? Bnm ovulasyon da bu günlerde görünüyor yumurtalıklarda agrım var zatenYaa evet dediğin gibi bazıları yumurtlama zamanı da oluyor diyor. Bazıları kist diyor.üstüne görmüş olabilirsin diyen bile var.hamilelik testi mi yapsambugün de devam ediyor. Sadece akıntının içinde var.dün bişey olmadı. Ben bugünü değerlendireyim o zaman. Ovulasyon testim yine silik çıktı ama Ne olur ne olmaz..risk almayayım:)))
Bu arada takvimde de bugün muhtemel hamile kalacağun gün diyor.:)))Son adet tarihin neydi cnm ? Bnm ovulasyon da bu günlerde görünüyor yumurtalıklarda agrım var zaten
Tatlım takvime göre bugün çok çalışman lazımSon adet tarihin neydi cnm ? Bnm ovulasyon da bu günlerde görünüyor yumurtalıklarda agrım var zaten
23 ağustos cnm.benim de 6 eylül görünüyor.bak bu bugün yaptığım ovulasyon testim.dün silikti.bugün biraz daha koyulaştı.ama tam koyu değil.[/QUOTE][QUHnf sllms, post: 47955049, member: 696853"]Son adet tarihin neydi cnm ? Bnm ovulasyon da bu günlerde görünüyor yumurtalıklarda agrım var zaten
canım bni de ekler misin?
öbür aya yanına hamiş yazarz inş hepsine
bat 14 eylül
tşklrDaha önce yazmıştın canım eklemiştim
Aynen tatlım haklısın:) eşim yurt dışına çıkacak 1 ya da 2 aylığına eğitim gibi bir şey. Şuan tatildeyiz bu cumaya kadar sonra eşim yok ve ben hala reglimBak benim öyle oldu canım
Oyüzden kafanı takma herseyin bir zamanı var demekki. . . Hayırdır esin nereye gidiyor?
Sende o arada kafanı boşalt canım herşey olacağına varır. Özlersin eşini biraz arada iyi gelir :) sonra bakarsın bir özlem bebişi gelir.Aynen tatlım haklısın:) eşim yurt dışına çıkacak 1 ya da 2 aylığına eğitim gibi bir şey. Şuan tatildeyiz bu cumaya kadar sonra eşim yok ve ben hala reglim
Aynen tatlım haklısın:) eşim yurt dışına çıkacak 1 ya da 2 aylığına eğitim gibi bir şey. Şuan tatildeyiz bu cumaya kadar sonra eşim yok ve ben hala reglim
Çok isterdim canm ama kosmet değilmişdilfeza - 26 Ağustos
@_ATALANTE - 30 Ağustos
Kuzum ask - 1 Eylül
Denizkizi2425 - 1 Eylül
kızlar günaydın, nasılsınız? bize mutlu haber veren var mı? ya da yeni batlar?
Çok isterdim canm ama kosmet değilmiş
Artık sadece bekliyorum...
Çıkartabilirsin canm,hayırlısı olsun tatlım, vakti geldiğinde gelecek inş hepimizin bebişleri. listeden çıkartıyım mı seni, nasıl istersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?