- 2 Kasım 2011
- 3.406
- 131
- 163
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.261
benim bugün yaptığım ovulasyon testi de silik çıktı. ama bugün akıntım kanla karışık kızlar. oysa çarşamba adetim bitmişti.2 gün geçti.niye böyle oldu ki şimdi anlamadım. adetim olalı da 10 günü geçti.
az önce internette biraz araştırdım da dediğin gibi kistten bahsetmişler. pazartesiye randevu alayım. devam ederse doktora bi r muayene olayım. geçerse o gün tam yumurtlama günüm zaten diye düşünüyorum.Canım doktora gittin mi hiç? hani kist durumu filan olup regliyle atmış olabilirsin.
Bir de10. günde silik olması normal 12-13. te koyulaşma başlıyor genelde. hatta bazen bir günde tavan yapıp kopkoyu oluyor.
Takviminde bugun hamile kalacagin gununuz yaziyor hadi insallah canimÂmin canım. Ben de istiyorum, hem de çoooooook
az önce internette biraz araştırdım da dediğin gibi kistten bahsetmişler. pazartesiye randevu alayım. devam ederse doktora bi r muayene olayım. geçerse o gün tam yumurtlama günüm zaten diye düşünüyorum.
ben bu konuda çok ihmalkar davrandım. kızım 4 yaşına girecek ve ben o doğduğundan beri bir kere bile doktora gitmedim.aslında her sene kontrole gitmek gerekyor.
Takviminde bugun hamile kalacagin gununuz yaziyor hadi insallah canim
Canım benim çok teşekkürler :) âmin inşallah.
Az önce ovu testi yaptım. O kadar koyu ki çizgi, kontrol çizgisinden bile daha koyu yani.
Bu durumda yarın sabahı veya akşamı değerlendirelim diye düşünüyorum.
Ooo demek ki bal tarcin corek otu ise yaramış hadi gitsin sperm ler gelsin bebisler ohh ohh sonra darısı başıma idolum sun cnm bnm izinden geliyorum
Yaradı galiba canım ama sonuna kadar yarar bebişi de getirir inşallah. Alemsin tatlım ya çok güldürdün beni, çok doğurgan birinin izinden gitsen senin için daha rahat olmaz mıydı :)
Bu arada testi de yükleyeyim de siz de bakın koyuluğuna
Eki Görüntüle 1880445
Bugünü degerlendirdin demi cnm bnm inşallah bu ay bebis gelir olsun ben senin izinden gelecem
Ayyy çok duygulandım geçen sene bu listedeydim ve şimdi kızım 4 aylık oldu neredeyse. İnşallah bu ay tüm isteyenlere Rabbim hayırlı evlat nasip eder.
Alşah en güzelinden nasip etsin hepinize canımm. O geldiği zaman beklediğin günleri unutacaksın hep o varmış gibi olacak zaten.Allah kızına uzun ömürler versin canım, biz hala aynı yerdeyiz gördüğün gibi.
Alşah en güzelinden nasip etsin hepinize canımm. O geldiği zaman beklediğin günleri unutacaksın hep o varmış gibi olacak zaten.
Bak benim öyle oldu canımKızlar merhaba, tüm yazılanları okudum yine.. Keşke yumurtlamam olduğunda da tatilde olsam diyordum ama burda o kadar çok bebişli ve hamile var ki aklımdan çıkmadı bir an.. Zaten eşim de gidecek, en zor zamanlarımda eşim olmadan hamiş olmak istemezdim
inşallah cnm güzel hbrlerle dönersin:)
Ooo çok net gerçekten:))) hadi inşallah bu ay hayırlısıyla gelsin bebeğin.Yaradı galiba canım ama sonuna kadar yarar bebişi de getirir inşallah. Alemsin tatlım ya çok güldürdün beni, çok doğurgan birinin izinden gitsen senin için daha rahat olmaz mıydı :)
Bu arada testi de yükleyeyim de siz de bakın koyuluğuna
Eki Görüntüle 1880445
Yok çıkmıyor akıldanKızlar merhaba, tüm yazılanları okudum yine.. Keşke yumurtlamam olduğunda da tatilde olsam diyordum ama burda o kadar çok bebişli ve hamile var ki aklımdan çıkmadı bir an.. Zaten eşim de gidecek, en zor zamanlarımda eşim olmadan hamiş olmak istemezdim
Ara kanama yaşamışsın cnm . Yumurtlayınca olur derler de başka nedenleri de olabiliyor netten ara kanama diye bak istersen cnmbenim bugün yaptığım ovulasyon testi de silik çıktı. ama bugün akıntım kanla karışık kızlar. oysa çarşamba adetim bitmişti.2 gün geçti.niye böyle oldu ki şimdi anlamadım. adetim olalı da 10 günü geçti.
Ne güzel allah analı babalı büyütsünAyyy çok duygulandım geçen sene bu listedeydim ve şimdi kızım 4 aylık oldu neredeyse. İnşallah bu ay tüm isteyenlere Rabbim hayırlı evlat nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?