• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

adet düzensizleşmesini yani bir kaç gün kaymaları çok yaşadık ve bu iyiye işaretmiş. Çünkü vücut farklı bir durum algılayıp hazırlık yapıyormuş. Çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat tam vaktiymiş. Ve o yüzden ben öncesindeki gün ve sonrasındaki gün yapmaya çalışıyorum. Yani öncesinde hazır olsun diye gönderiyorum bir nevi :) sonrasında da tam çatlamaya denk getirmeye çalışıyorum.
hadi inşaallah o zaman;) bugün başlıyorum testlere;)

Az önce yaptım.henüz silik çıktı.zaten daha dün bitti adetim.eski düzene göre p.tesi falan bekliyorum çift çizgiyi. Normalde o gün yumurtlama günümün olması lazım ama bakalım ne olacak.

myssteriouss .!.:
Döngün kaç günde bir canım? ve kaç gün sürer?
27 gündür döngüm ve 7-8 gün sürer.ama mesela geçen ay 5 gün gecikti.idrarda negatife inanamadım:) doktora kan testine gittim. Oda negatifti.doktor kan testi yaptırınca adet olunur genelde dedi.akşamına oldum.adet oluncaya kadar kan testinin negatifliğine bile inanmak istemiyor insan.acaba geç döllenme olabilir mi diyorsun:(

27 gündür döngüm ve 7-8 gün sürer.ama mesela geçen ay 5 gün gecikti.idrarda negatife inanamadım:) doktora kan testine gittim. Oda negatifti.doktor kan testi yaptırınca adet olunur genelde dedi.akşamına oldum.adet oluncaya kadar kan testinin negatifliğine bile inanmak istemiyor insan.acaba geç döllenme olabilir mi diyorsun:KK43:

ahh tatlım şu 1326 sayfayı bir okusan kaç arkadaş yaşadı bunları. ben de hayatımda hiç düzensizlik yaşamamış olmama rağmen korunmayı bıraktıktan sonra 33 güne bile çıktı 28 günlük döngüm. ben şok tabi :KK57:
bunlarla strese sokma kendini olup geçen şeyler, daha öncede dediğim gibi vücuda tanımadığı bir madde gönderiyorsun, o da diyor ki bu da nereden çıktı. Tabi bir de saatleri sayarak bekliyoruz acaba hamile miyiz diye. O da etkili oluyor gecikmede. Ne zaman test yapıp negatifi görsek bir kaç saat sonra da kırmızıları görüyoruz. Hep yaşanan normal şeyler yani bunlar.

ahh tatlım şu 1326 sayfayı bir okusan kaç arkadaş yaşadı bunları. ben de hayatımda hiç düzensizlik yaşamamış olmama rağmen korunmayı bıraktıktan sonra 33 güne bile çıktı 28 günlük döngüm. ben şok tabi :KK57:
bunlarla strese sokma kendini olup geçen şeyler, daha öncede dediğim gibi vücuda tanımadığı bir madde gönderiyorsun, o da diyor ki bu da nereden çıktı. Tabi bir de saatleri sayarak bekliyoruz acaba hamile miyiz diye. O da etkili oluyor gecikmede. Ne zaman test yapıp negatifi görsek bir kaç saat sonra da kırmızıları görüyoruz. Hep yaşanan normal şeyler yani bunlar.
Kul kurar kader gülermiş işte:) rabbim ne zaman ol derse olacak;)

sizce

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-01-23-23-30.png
    Screenshot_2016-09-01-23-23-30.png
    228,4 KB · Görüntüleme: 36
kızlar merhaba benimde bat 25 eylül. pazartesi doktor randevum var bakalım yumurtalar ne durumda vs. inşallah mutlu haberleri eylülde alırız artık :)

Back