• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Öncelikle hayırlı olsun bebişin canım sağlıkla kucağına al
Yumurtla döneminde çalışma olmadı demişsin ozaman nasıl olduki anlatırmısın lütfen bende yumurtlama günümü kaçırdım diye üzülüyordum
Söyle canım yumurtlama gününden önce ki günleri değerlendirdim 22 si yumurtlama günümde annemdeydim ondan önce ama değerlendirdim bi de diyeceğim tek şey stresten uzak durun ben anneme gittim denize girdim kafamı boşalttım o kadar iyi geldi ki hemen geldi bebeğim diğer aylar hep stresli geçti o yüzden olmadı

canım tebrik ederim
lütfen bana dua et hamilelerin duası kabul olur
bu sayfadaki en umutsuz kişi benim çünkü
Canım dualarım hepinizle rabbim tez zamanda kavuştursun sizi bebeklerinize sakin bi daha umutsuz deme her zaman umutlu ok dua et sabır et emin ol rabbim senin için en hayırlısını verecek hiç ama hiç stres yapma sıkma tatlı canını

Listemiz ne kadar da güzelleşmeye başladı. hamişlerimiz giderek artıyor. tü tü tü maşallaaah :nazar: Ay sonuna hepsine hamiş yazarım inşallah.

Y yasi_35 - test bekliyoruz!
@minnoskabarikkek - test bekliyoruz!
@nwlpkrgrlr - test bekliyoruz!
@melita09 - 30 Ağustos
@ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@dilfeza - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
HERSEYDUAUZERINE50 HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
@pastelove - 6 Eylül
Y yelizyz - 7 Eylül

kızlar nasılsınız? merakla ve heyecanla sizlerden haber bekliyoruz. bat lar geldi de geçti. umarım hiç kimse kırmızıları görmemiştir. haydi siz de bize güzel sonuçlar bildirin:rolleyes:
ah canım daha adet görmedim ben ama pazar günü test yaptım negatif çıktı:/

canım tebrik ederim
lütfen bana dua et hamilelerin duası kabul olur
bu sayfadaki en umutsuz kişi benim çünkü

UMUTSUZLUK YOK! canım böyle kendini üzme, annemin çok iyi bir doktoru vardı. ve derdi ki bir kadın regl olabiliyorsa diğer sorunlar çözülür ve anne olur. sende olacaksın, hepimiz olacağız. ama kendini olumsuza şartlandırırsan süreyi daha çok uzatırsın. hep pozitif düşün ki pozitif olsun ;)

@myssterious
Listemiz ne kadar da güzelleşmeye başladı. hamişlerimiz giderek artıyor. tü tü tü maşallaaah :nazar: Ay sonuna hepsine hamiş yazarım inşallah.

@melita09 - 30 Ağustos
@ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@dilfeza - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@pastelove - 6 Eylül
Y yelizyz - 7 Eylül

kızlar nasılsınız? merakla ve heyecanla sizlerden haber bekliyoruz. bat lar geldi de geçti. umarım hiç kimse kırmızıları görmemiştir. haydi siz de bize güzel sonuçlar bildirin:rolleyes:

@melita09 - 30 Ağustos
@ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@dilfeza - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@pastelove - 6 Eylül
Y yelizyz - 7 Eylül

Bende sonuçlar suppeeer doktora göre 1 aylık kendi hesabıma göre ise 3 haftalık hamileyim. Darısı heppinizin başına insallahhh

Kızlar doktora gittim kontrole folik asit verdi testler istedi yaptırdım sonuclar yarın öleden sonra ultrasyonla baktı bi sorun yok dedi tahlillere bakıp tekrar konusacagız :)

QUOTE="nwlpkrgrlr, post: 42519407, member: 663031"]Kizlar o guzel yorumlarinuz icun cok tesekurler dun kan verdim 46 cikti bugun bat ikinci gun gecikti temkinliyim ama sanki var dimi[/QUOTE]
Cnm hayrlı olsun. Senin belirtlrn nelerdi

@myssterious

Bende sonuçlar suppeeer doktora göre 1 aylık kendi hesabıma göre ise 3 haftalık hamileyim. Darısı heppinizin başına insallahhh

:KK73::KK73::KK73:
süpeeeeeeer !!! harika bir haber daha. çok sevindim senin adına, tebrik ederim. keyifli hamişlik geçirmeni, sağlıkla kucağına almanı dilerim. ayyy nasıl mutlu oluyorum her müjdeyi okuduğumda.
eylül ayı gerçekten uğurlu geldi galiba, darısı bizlere :)

Back