- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.021
Çok güzel bi haber canım hayırlı olsun Rabbim sagsalim kucagına almak nasip etsinSlm kızlar sanırım size güzel haberlerim var eşim dışında kimseye bişi demedim ilk size söylüyorum ıkı gündür bendeki değişikliklerden hissediyordum bu ay biliyorsunuz ben Fatma ana eli otu taşıdım üstümde birden yumurtlamadan sonra üstümden kaybolmuştu anlam veremedim düşürdüm sanırım dedim heralde neyse ıkı gündür yapıyordum hep bi çizgi çıkıyordu ama buharlaşmadık dedim sonra cumaya kadar yapmıcam dedim sabah rüyamda muz gördüğümü hatırladım anlamına bakınca anne rahmindeki Bebek diyordu hemen yaptım ve çizgi çıktı inanamadım 4 gün var Reglime ilk idrar değildi az önce başka bir test aldım gene yaptım gene çıktı ekliyorum üstekiler 6 gün kala 5 kala 4 kala sıralı digeride şimdi yaptıgım başka test biliyorsunuz dış gebelik yaşadım dualarınızda beni unutmayın Olurmu sizde dualarımdasınız
Ben varım canım inş ya neden olmasın. tabi siz oara karniniz burnunuzda olursa nolur bilemem :)bence de, seneye Nisan-Mayıs gibi. var mısınız kızlaaar???
Hayırlı uğurlu olsun inş. Allah tamamına erdirsin. ben de de yumurtlama gunumden 3 gün sonra başlayan sağ kasıkta batma vardı ve hamile olduğumu ordan anlamistim, şimdi sende hissetmissin. inş. Busefer sağlıkla gelecek 3. BidiginSlm kızlar sanırım size güzel haberlerim var eşim dışında kimseye bişi demedim ilk size söylüyorum ıkı gündür bendeki değişikliklerden hissediyordum bu ay biliyorsunuz ben Fatma ana eli otu taşıdım üstümde birden yumurtlamadan sonra üstümden kaybolmuştu anlam veremedim düşürdüm sanırım dedim heralde neyse ıkı gündür yapıyordum hep bi çizgi çıkıyordu ama buharlaşmadık dedim sonra cumaya kadar yapmıcam dedim sabah rüyamda muz gördüğümü hatırladım anlamına bakınca anne rahmindeki Bebek diyordu hemen yaptım ve çizgi çıktı inanamadım 4 gün var Reglime ilk idrar değildi az önce başka bir test aldım gene yaptım gene çıktı ekliyorum üstekiler 6 gün kala 5 kala 4 kala sıralı digeride şimdi yaptıgım başka test biliyorsunuz dış gebelik yaşadım dualarınızda beni unutmayın Olurmu sizde dualarımdasınız
Canım geçmiş olsun. sanırım buara depresif olman normal moralini yüksek tutmaya ve süt için kafanı bişeye takmamaya çalış canım inş. Bugünlerde hemen geçecek.Kızlaaar totemleriniz hayırlı olsuun inşallah gerçek olur
ardaemre ablacııım inanılmaz sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıkla
çok dua ettim hepinize doğumda doğum öncesinde ve halada ediyorum inşallah herkes hamiş olur
Bende durumlar bu aralar kötü
Ameliyat yerimde açılma oldu 2 gün önce tekrar lokal anestezi ile dikiş atıldı.. İstemeyerek yaptığımız şeyleri inanın vücutta kabul etmiyor benim vücudum ameliyatı kabul etmediği gibi..
Aksi gibi 2 gecedir çınar da huysuz bi de üstüne bufün akşam üstünden beri ateşim var bi türlü düşmüyor ameliyattan dolayı duşta alamıyorum vel hasıl zor günler geçiriyorum ams biliyorum bu kısa geçici bi süreç
Çınar adar bey iyi olsun hiç bi hastalık benim canımı yakmaz
Çok uzattımmm içim dolmuş gece gece:)
Ben Size bolca dua ediyorum sizde beni unutmayın dualarınızda
Slm kızlar sanırım size güzel haberlerim var eşim dışında kimseye bişi demedim ilk size söylüyorum ıkı gündür bendeki değişikliklerden hissediyordum bu ay biliyorsunuz ben Fatma ana eli otu taşıdım üstümde birden yumurtlamadan sonra üstümden kaybolmuştu anlam veremedim düşürdüm sanırım dedim heralde neyse ıkı gündür yapıyordum hep bi çizgi çıkıyordu ama buharlaşmadık dedim sonra cumaya kadar yapmıcam dedim sabah rüyamda muz gördüğümü hatırladım anlamına bakınca anne rahmindeki Bebek diyordu hemen yaptım ve çizgi çıktı inanamadım 4 gün var Reglime ilk idrar değildi az önce başka bir test aldım gene yaptım gene çıktı ekliyorum üstekiler 6 gün kala 5 kala 4 kala sıralı digeride şimdi yaptıgım başka test biliyorsunuz dış gebelik yaşadım dualarınızda beni unutmayın Olurmu sizde dualarımdasınız
Kızlaaar totemleriniz hayırlı olsuun inşallah gerçek olur
çok dua ettim hepinize doğumda doğum öncesinde ve halada ediyorum inşallah herkes hamiş olur
Ameliyat yerimde açılma oldu 2 gün önce tekrar lokal anestezi ile dikiş atıldı.. İstemeyerek yaptığımız şeyleri inanın vücutta kabul etmiyor benim vücudum ameliyatı kabul etmediği gibi..
Aksi gibi 2 gecedir çınar da huysuz bi de üstüne bufün akşam üstünden beri ateşim var bi türlü düşmüyor ameliyattan dolayı duşta alamıyorum vel hasıl zor günler geçiriyorum ams biliyorum bu kısa geçici bi süreç
Âmin Can'ım çok Tşk ederimÇok güzel bi haber canım hayırlı olsun Rabbim sagsalim kucagına almak nasip etsin
İni bitanem sende yavrunu sağlıkla al inş kucağınaBen varım canım inş ya neden olmasın. tabi siz oara karniniz burnunuzda olursa nolur bilemem :)
Hayırlı uğurlu olsun inş. Allah tamamına erdirsin. ben de de yumurtlama gunumden 3 gün sonra başlayan sağ kasıkta batma vardı ve hamile olduğumu ordan anlamistim, şimdi sende hissetmissin. inş. Busefer sağlıkla gelecek 3. Bidigin
Canım geçmiş olsun. sanırım buara depresif olman normal moralini yüksek tutmaya ve süt için kafanı bişeye takmamaya çalış canım inş. Bugünlerde hemen geçecek.
Kuzum dualarımdasınız Herxaman inş en yakın Zaman'da sizdende haber bekliyorumcanım öyle güzel bir haberle başladım ki günü, çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun, nazlı kızımız geldi bu sefer ve Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim. kan testi ne zaman yaptıracaksın?
Yavrum benim geçicek Allah'ın izniyle sen merak etme pansumanı yap sürekli ani hareket yapma Olurmu üzülüp stres yapma paşanın sütü gitmesin annesiAblacım ilk dikişim yapıştırmaydı 3.gün duş alırken çıkarttım su geçirmez bantı bi baktık hafif açılma var dr pansuman yap oraya o tutar kapanır dedi yaptım aksine iltihaplandı daha da büyüdü o yüzden anestezi yapıp temizleyip tekrar dikiş attılar 5 tane tam toparladım dedim şimdi yine iki büklüm dolanıyorum
Selam kizlar batlarımızı birlikte ugurlayalım .. Bat 1 eylülyetkililere duyurulur
Kızlaaar totemleriniz hayırlı olsuun inşallah gerçek olur
Âmin Can'ım çok Tşk ederim
İni bitanem sende yavrunu sağlıkla al inş kucağına
Kuzum dualarımdasınız Herxaman inş en yakın Zaman'da sizdende haber bekliyorumPazar günü Regl olmam lazım normalde pazar yapıcam kan
Benimde bu ay oldu çok hele bir gün mutfağı temizlerken sol kasıgıma sancı girdi hareket edemedim resmen sürekli sanki rahimi içerde çekiyorlar da geriliyor gibi şu Fatma ana otunu araştır bi kuzum ben çok inanarak yaptım birde bi gün boş bir gün dolu yaptım bu ayinşallah canım, benim bat günü geldi bugün geçen aya göre 28. gün :) yumyuma göre 13.gün. karnımda sancılar kasılmalar var biraz ama bakalım ne göreceğiz bu sefer. Aslında bir yanım git kan ver, kurtul meraktan diyor. Bir yanım eve gidince test yap diyor. hiç bir olumlu belirti olmadığından otur oturduğun yerde diyorum sonra. offf bu bekleme günleri çok zor.
Benimde bu ay oldu çok hele bir gün mutfağı temizlerken sol kasıgıma sancı girdi hareket edemedim resmen sürekli sanki rahimi içerde çekiyorlar da geriliyor gibi şu Fatma ana otunu araştır bi kuzum ben çok inanarak yaptım birde bi gün boş bir gün dolu yaptım bu ay
Hosbuldum canim merhabahoş geldin o halde aramıza :)
Hosbuldum canim merhaba
Canm ben burada da oldugu gibi bebiş yolculugundada yeniyim .. Sakın yaşımı duyunca beni gözünüzde küçük biri aklı bi karıs havada canlandırmayınseni senden dinleyelim mi biraz, çünkü biz burada bir senedir birbirimizi hiç görmemiş ama çok sırlar paylaşmış bayanlarız. yeni katıldığına göre bize bebiş isteme hikayeni anlatır mısın biraz?
Ben varıııımmmm ohh süper oluurrbence de, seneye Nisan-Mayıs gibi. var mısınız kızlaaar???
Yaaaaa süper haber buuu, bugün moralim bozultu ama o kadar iyi geldi ki bu haber banaSlm kızlar sanırım size güzel haberlerim var eşim dışında kimseye bişi demedim ilk size söylüyorum ıkı gündür bendeki değişikliklerden hissediyordum bu ay biliyorsunuz ben Fatma ana eli otu taşıdım üstümde birden yumurtlamadan sonra üstümden kaybolmuştu anlam veremedim düşürdüm sanırım dedim heralde neyse ıkı gündür yapıyordum hep bi çizgi çıkıyordu ama buharlaşmadık dedim sonra cumaya kadar yapmıcam dedim sabah rüyamda muz gördüğümü hatırladım anlamına bakınca anne rahmindeki Bebek diyordu hemen yaptım ve çizgi çıktı inanamadım 4 gün var Reglime ilk idrar değildi az önce başka bir test aldım gene yaptım gene çıktı ekliyorum üstekiler 6 gün kala 5 kala 4 kala sıralı digeride şimdi yaptıgım başka test biliyorsunuz dış gebelik yaşadım dualarınızda beni unutmayın Olurmu sizde dualarımdasınız
Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine bitanem.Kızlaaar totemleriniz hayırlı olsuun inşallah gerçek olur
Kuzum benim Allah razı olsun en kısa zamanda sizdende güzel haberler duyucaz inş ben inanıyorum ve kalpten dua ediyorum sizler içinBen varıııımmmm ohh süper oluurr
Yaaaaa süper haber buuu, bugün moralim bozultu ama o kadar iyi geldi ki bu haber banafatma ana eli otunu ilk defa duyuyorum, bak işe yaramış ne güzell:))) nazlı kızdır inşallah geleeen
Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine bitanem.Tekrar geçmiş olsun canım benim, bol bol dinlen dikkat kendine:) Çınar'ımızı da kokla benim için
Denizkizi2425 hoşgeldin aramıza. Daha çok yeniymişsin, umarım çok bekletmeden gelir bebişin
Ay duygusala bagladım Benide ağlattın ilk bu topigi açtığında sana demiştim sen uğurlu geliceksin die gerçekten oyle oldu. Seviyorum hepiniziKızlar bu arada bu gün topiğimizin doğum günüüüü :) tam tamına bir yıl olmuş bugün, nasıl da geçmiş günler. onlarca bebeğimiz doğmuş, doğmak üzere... yepyeni hamişlerimiz var... tabi bir de bizler... bekleyen kalbinin en derininden isteyen bizler...
ben kendi adıma bir yıldır dertlerimi dinleyen, yeri geldiğimde benimle sevinen, en kötü günümde yine mesajlarıyla yanıbaşımda hissettiğim tüm güzel annişlere ve anniş adaylarına teşekkür ederim.
iyiki iyiki iyiki varsınız
Eki Görüntüle 1872280
Ya bi senemiz dolmusmu topicigimixde en kısa zamanda herkesler hamiş olur inş iyiki varsınız canısılarKızlar bu arada bu gün topiğimizin doğum günüüüü :) tam tamına bir yıl olmuş bugün, nasıl da geçmiş günler. onlarca bebeğimiz doğmuş, doğmak üzere... yepyeni hamişlerimiz var... tabi bir de bizler... bekleyen kalbinin en derininden isteyen bizler...
ben kendi adıma bir yıldır dertlerimi dinleyen, yeri geldiğimde benimle sevinen, en kötü günümde yine mesajlarıyla yanıbaşımda hissettiğim tüm güzel annişlere ve anniş adaylarına teşekkür ederim.
iyiki iyiki iyiki varsınız
Eki Görüntüle 1872280
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?