Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Çok güzel bi haber canım hayırlı olsun Rabbim sagsalim kucagına almak nasip etsin

bence de, seneye Nisan-Mayıs gibi. var mısınız kızlaaar???
Ben varım canım inş ya neden olmasın. tabi siz oara karniniz burnunuzda olursa nolur bilemem :)
Hayırlı uğurlu olsun inş. Allah tamamına erdirsin. ben de de yumurtlama gunumden 3 gün sonra başlayan sağ kasıkta batma vardı ve hamile olduğumu ordan anlamistim, şimdi sende hissetmissin. inş. Busefer sağlıkla gelecek 3. Bidigin
Canım geçmiş olsun. sanırım buara depresif olman normal moralini yüksek tutmaya ve süt için kafanı bişeye takmamaya çalış canım inş. Bugünlerde hemen geçecek.

canım öyle güzel bir haberle başladım ki günü, çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun, nazlı kızımız geldi bu sefer ve Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim. kan testi ne zaman yaptıracaksın?

Canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar sin yara yerin enfeksiyon olduğu için bence ateşin yükselmesi normal bebis de ilgi bekliyordur günlük ilgi kotasını doldurmamissindir ondan sana cektiriyordur

Çok güzel bi haber canım hayırlı olsun Rabbim sagsalim kucagına almak nasip etsin
Âmin Can'ım çok Tşk ederim
İni bitanem sende yavrunu sağlıkla al inş kucağına
Kuzum dualarımdasınız Herxaman inş en yakın Zaman'da sizdende haber bekliyorum Pazar günü Regl olmam lazım normalde pazar yapıcam kan

Yavrum benim geçicek Allah'ın izniyle sen merak etme pansumanı yap sürekli ani hareket yapma Olurmu üzülüp stres yapma paşanın sütü gitmesin annesi

Canım benim çok geçmişler olsun, kim nazar etti seni. inş bunu da hemencik atlatırsın, ateşin yükseliyorsa doktoruna hemen haber ver canım. kanda lökosite bakacaklardır.
Çınar' ım da iyi olsun, şimdi o dünyaya alışmaya çalışıyordur. huysuzluklarını yerim onun büyüdü de huysuzluk ediyor :)

inşallah canım, benim bat günü geldi bugün geçen aya göre 28. gün :) yumyuma göre 13.gün. karnımda sancılar kasılmalar var biraz ama bakalım ne göreceğiz bu sefer. Aslında bir yanım git kan ver, kurtul meraktan diyor. Bir yanım eve gidince test yap diyor. hiç bir olumlu belirti olmadığından otur oturduğun yerde diyorum sonra. offf bu bekleme günleri çok zor.

Benimde bu ay oldu çok hele bir gün mutfağı temizlerken sol kasıgıma sancı girdi hareket edemedim resmen sürekli sanki rahimi içerde çekiyorlar da geriliyor gibi şu Fatma ana otunu araştır bi kuzum ben çok inanarak yaptım birde bi gün boş bir gün dolu yaptım bu ay

öyle ağrı sızı bende de bir haftadır var ama işaret olarak görüp umutlanmak istemedim. regli günü geldi ve ağrılar devam edince, her wc de bir şey var mı diye araştırıyorum şimdi

gerçi pazartesi akşamı test yaptım, bembeyaz bir alan ve tek çizgiydi sonuç :)

Fatma ana otunu araştırayım bakalım.

Canm ben burada da oldugu gibi bebiş yolculugundada yeniyim .. Sakın yaşımı duyunca beni gözünüzde küçük biri aklı bi karıs havada canlandırmayın yaşımdan oldukca olgun 30-40 yasındaki arkadaslarla muhabbet edebilicek olgunluktayım.. (Sacmaladgmı biliyorum ama kendini anlat deyince bunlar aklıma geldi neyse ) yaşım 21 , ikinci denemem olucak ,evliliğim ekimde bir sene olucak inş. Öyle yani.. Sormak istedgz baska bsy varsa cevaplayayım sizin hikayeniz nasil

bence de, seneye Nisan-Mayıs gibi. var mısınız kızlaaar???
Ben varıııımmmm ohh süper oluurr
Yaaaaa süper haber buuu, bugün moralim bozultu ama o kadar iyi geldi ki bu haber bana fatma ana eli otunu ilk defa duyuyorum, bak işe yaramış ne güzell:))) nazlı kızdır inşallah geleeen
Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine bitanem. Tekrar geçmiş olsun canım benim, bol bol dinlen dikkat kendine:) Çınar'ımızı da kokla benim için

Denizkizi2425 hoşgeldin aramıza. Daha çok yeniymişsin, umarım çok bekletmeden gelir bebişin

Kuzum benim Allah razı olsun en kısa zamanda sizdende güzel haberler duyucaz inş ben inanıyorum ve kalpten dua ediyorum sizler için

Kızlar bu arada bu gün topiğimizin doğum günüüüü :) tam tamına bir yıl olmuş bugün, nasıl da geçmiş günler. onlarca bebeğimiz doğmuş, doğmak üzere... yepyeni hamişlerimiz var... tabi bir de bizler... bekleyen kalbinin en derininden isteyen bizler...

ben kendi adıma bir yıldır dertlerimi dinleyen, yeri geldiğimde benimle sevinen, en kötü günümde yine mesajlarıyla yanıbaşımda hissettiğim tüm güzel annişlere ve anniş adaylarına teşekkür ederim.

iyiki iyiki iyiki varsınız

Ay duygusala bagladım Benide ağlattın ilk bu topigi açtığında sana demiştim sen uğurlu geliceksin die gerçekten oyle oldu. Seviyorum hepinizi

Ya bi senemiz dolmusmu topicigimixde en kısa zamanda herkesler hamiş olur inş iyiki varsınız canısılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…