Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ayy çok güzel olur ben ankaraliyim istanbulda gorumcem ve bir arkadaşım dan başka kimsem yok. bebeislerle buluşuruz inş. inan geçen sene bu zamanlar hatırlarsın çok umutsuzdum bende ama olunca oluyor ve olacak sizinde

Valla bazen düşünüyorum, bir gün bir nokta belirlesek ve gelmek isteyen gelse. Ve bir işaret versek herkes birbirini öyle tanısa. Örneğin her gelen pembe fular taksa :)
Sonra' da kimse isim söylemeden kimin kim olduğunu tahmin etmeye çalışsak.

Güzel haberler güzel demek. Valla bu bebek için çalışma yaptığımız aylar hep böyle iğne ustundeymisim gibi oluyorum hareketlerimi kisitliyorum ancak bu sefer eşimle zaten zor zaman geçiriyoruz diye gönlümce denizde eglendim yürürken bir ara zıpladım..ve akşama tuhaf akıntıya başladı hala devam ediyo . Her ne kadar doktorlar pamuk ipliğine bağlı degil bebek icerde dediyse de benim rahmim hormonlarım hassas bunu biliyorum o yuzden tutmuştu düşmeye başlamış olabilir. Test mi yapsam acaba

Valla İstanbullu olanlarla seneye bahar cidden yapalım bu işi bana uyar çokta güzel olur:)

Bir tane koca karı ilacı daha arkadaşlar bunu ilk kez duyuyorum ancak rahim ağır hareketlerden kaymis olabilirse bu yapilir diyor:
Öncelikle bu masaj ne işe yarar.Koca karı tedavisini uygulayan kişinin iddası şu rahim kayması ,ters dönen rahmin tedavisini hekimler gerçekleştiremez.Rahim kaymasının gebe kalmaya engel bir unsur olduğunu söylerler.Peki rahim neden kayar?Bir çok bayan ev temizliğinde ağır ve zorlayıcı işlere maruz kalır.Bu durum rahmin kaymasına neden olur.Ki bu şekilde göbeği düşenler bile vardır.Ben bu rahim kayması nı göbek düşmesi olayı olduğunu düşünüyorum.Göbek düşmesi hakkında bir çok sağlık merkezinde yeterli tıbbi hizmet verilmez.Zaten teşhisinide her hekim yapamaz.1 ağrı kesici yapılır ve eve gönderilirsiniz.B

Sabahleyin aç karnına ayaklarınızı yüksek bir yere dikerek uzanıyorsunuz.Ve kullanılmamış sabun + sıcak suyla karnınızı ovuyorsunuz.Çok baskı yapmadan küçük hareketlerle karnınızı yukarıya doğru çekiyorsunuz.Kesinlikle bastırma ve zorlamadan uzak durun.Bu işlemi mens döneminde yapmak en doğrusu.Yalnız kesinlikle gebe olmadığınızdan emin olun.Sabunla karnı en az 15 dk ovduktan sonra karnı alerji olmamak için duruluyorsunuz..Ve ılıklaştırılmış zeytin yağıyla karnınızı tekrar 15 dakika daha ovuyorsunuz.Bu işlem sonrası karnınızı sıcak tutmaya özen gösterin 7 gün devam edin.Ağrı işler yapmaktan kaçının.Tedaviye destek açısından kalça ve sırt bölgesi arasına bardakta attırabilirsiniz.

Canım benim ya inş oglustan bişeye fırsat kalmicak heralde
Yalnız hiç kalmicam inş artık o günleri yaşamak için heyecanla bekliyoruz.
İnş birde sizleri hamile göreyim mutluluguma mutluluk katarim.
Canım benim ne güzel dilek:)
Evet 3 kişilik aile oluyorsunuz artık ne güzzel:)) Her şey gönlünce olur umarım canım
Yaa yerim senii totem tutsun ne isteriim ki, teyze olucam yine o yeter

Yaa sorma doktor, hastane, o koku.. Biz de artık bebişlerimizi görmeye gideriz inşallah hastaneye canım yaa:)

Çoğu gitti azı kaldıı:) üçüzler sağlıkla gelecek inşallah:) herkes 1 yaşıyorken sen 3 yaşıyorsun ondandır belki bu kadar yoğun olman.. Biz de seni öpüyoruz hayatım, bizi bilgilendir olur mu:)
Canım içini ferah tut, sağlıklı bir gebelikse bir şey olmaz sen pozitif ol, sonuçta insanlar bilmeden neler yapıyor. Ne zaman hamile kalacağımız da belli değil, hep yatmamız gerekirdi o zaman iyi düşün, az kalmış bak:)
Yaaa ne tatlı oluur, çok şirin oluruz gerçekteennn:))) yaa hepimiz hamile kalsak da bebeklerle gelsek

Slm kızlar sanırım size güzel haberlerim var eşim dışında kimseye bişi demedim ilk size söylüyorum ıkı gündür bendeki değişikliklerden hissediyordum bu ay biliyorsunuz ben Fatma ana eli otu taşıdım üstümde birden yumurtlamadan sonra üstümden kaybolmuştu anlam veremedim düşürdüm sanırım dedim heralde neyse ıkı gündür yapıyordum hep bi çizgi çıkıyordu ama buharlaşmadık dedim sonra cumaya kadar yapmıcam dedim sabah rüyamda muz gördüğümü hatırladım anlamına bakınca anne rahmindeki Bebek diyordu hemen yaptım ve çizgi çıktı inanamadım 4 gün var Reglime ilk idrar değildi az önce başka bir test aldım gene yaptım gene çıktı ekliyorum üstekiler 6 gün kala 5 kala 4 kala sıralı digeride şimdi yaptıgım başka test biliyorsunuz dış gebelik yaşadım dualarınızda beni unutmayın Olurmu sizde dualarımdasınız

Eklentiler

• image.jpeg
    14,5 KB · Görüntüleme: 47
  • image.jpeg
    14,5 KB · Görüntüleme: 49
Yaaa ne guzel bir haber bu. Allahim tamamina erdirsin insallah. Cok sevindim canim. Sira kan testinde

Yaaa ne guzel bir haber bu. Allahim tamamina erdirsin insallah. Cok sevindim canim. Sira kan testinde
Allah razı olsun sende sağlıkla al inş yavrunu evet pazar günü bat günü o gun yapıcam inş geçen seferde erken yaptım kendimi yedim bekliyicem ama idrar yapar bakarım koyulaşmadılar inş

Çok güzel benimde böyle çıkmıştı ilk silik çıktı sonra koyulaştı hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Tatlım cok sevindim inşallah rabbim tamamını erdirsin darısı başımıza kizlarrrr

Selam kizlar batlarımızı birlikte ugurlayalım .. Bat 1 eylül yetkililere duyurulur

Son düzenleme:
Kızlaaar totemleriniz hayırlı olsuun inşallah gerçek olur
ardaemre ablacııım inanılmaz sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıkla
çok dua ettim hepinize doğumda doğum öncesinde ve halada ediyorum inşallah herkes hamiş olur
Bende durumlar bu aralar kötü
Ameliyat yerimde açılma oldu 2 gün önce tekrar lokal anestezi ile dikiş atıldı.. İstemeyerek yaptığımız şeyleri inanın vücutta kabul etmiyor benim vücudum ameliyatı kabul etmediği gibi..
Aksi gibi 2 gecedir çınar da huysuz bi de üstüne bufün akşam üstünden beri ateşim var bi türlü düşmüyor ameliyattan dolayı duşta alamıyorum vel hasıl zor günler geçiriyorum ams biliyorum bu kısa geçici bi süreç
Çınar adar bey iyi olsun hiç bi hastalık benim canımı yakmaz
Çok uzattımmm içim dolmuş gece gece:)
Ben Size bolca dua ediyorum sizde beni unutmayın dualarınızda

Allah razı olsun ablam inş sende ani hareketler yapma üstüne bant yapıştırıyorlar yıkanabiliyorsun ben yıkanmıştım iki sezeryandada Ateş'te stres yaptığın için olabilir Bebişini düşün

Allah razı olsun ablam inş sende ani hareketler yapma üstüne bant yapıştırıyorlar yıkanabiliyorsun ben yıkanmıştım iki sezeryandada Ateş'te stres yaptığın için olabilir Bebişini düşün
Ablacım ilk dikişim yapıştırmaydı 3.gün duş alırken çıkarttım su geçirmez bantı bi baktık hafif açılma var dr pansuman yap oraya o tutar kapanır dedi yaptım aksine iltihaplandı daha da büyüdü o yüzden anestezi yapıp temizleyip tekrar dikiş attılar 5 tane tam toparladım dedim şimdi yine iki büklüm dolanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…