- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.041
Canm ben burada da oldugu gibi bebiş yolculugundada yeniyim .. Sakın yaşımı duyunca beni gözünüzde küçük biri aklı bi karıs havada canlandırmayın yaşımdan oldukca olgun 30-40 yasındaki arkadaslarla muhabbet edebilicek olgunluktayım.. (Sacmaladgmı biliyorum ama kendini anlat deyince bunlar aklıma geldi neyse ) yaşım 21 , ikinci denemem olucak ,evliliğim ekimde bir sene olucak inş. Öyle yani.. Sormak istedgz baska bsy varsa cevaplayayım sizin hikayeniz nasil
çok çok yenisin ama eskimeden inşallah bebişine kavuşursun da bizim gibi sayfanın en eski bekleyenleri olmazsın :)
şaka bir yana senin için ne zaman hayırlısıysa bebişin gelecektir.
Biz bir senedir beraberiz bu topikte, zaman zaman çok mutlu zaman zaman üzücü haberler alarak ama daima tam destekle, birbirimizi en iyi anlayan hatunlar olarak her gün yazışıyoruz böyle.
benim hikaye inişli çıkışlı mesela. Ocak ayında hamile kaldığımı öğrenmiştim ama maalesef Mart sonunda kaybettiğim oğlumu. Ondan sonra sıkıntılı bir süreçti ama geçti çok şükür. Şimdi ikinci gelsin diye bekliyoruz ama çok inatçı çıktı sıpacık.