• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canm ben burada da oldugu gibi bebiş yolculugundada yeniyim .. Sakın yaşımı duyunca beni gözünüzde küçük biri aklı bi karıs havada canlandırmayın :KK49: yaşımdan oldukca olgun 30-40 yasındaki arkadaslarla muhabbet edebilicek olgunluktayım.. (Sacmaladgmı biliyorum ama kendini anlat deyince bunlar aklıma geldi:KK66: neyse ) yaşım 21 , ikinci denemem olucak ,evliliğim ekimde bir sene olucak inş. Öyle yani.. Sormak istedgz baska bsy varsa cevaplayayım sizin hikayeniz nasil

çok çok yenisin ama eskimeden inşallah bebişine kavuşursun da bizim gibi sayfanın en eski bekleyenleri olmazsın :)

şaka bir yana senin için ne zaman hayırlısıysa bebişin gelecektir.

Biz bir senedir beraberiz bu topikte, zaman zaman çok mutlu zaman zaman üzücü haberler alarak ama daima tam destekle, birbirimizi en iyi anlayan hatunlar olarak her gün yazışıyoruz böyle.

benim hikaye inişli çıkışlı mesela. Ocak ayında hamile kaldığımı öğrenmiştim ama maalesef Mart sonunda kaybettiğim oğlumu. Ondan sonra sıkıntılı bir süreçti ama geçti çok şükür. Şimdi ikinci gelsin diye bekliyoruz ama çok inatçı çıktı sıpacık.

çok çok yenisin ama eskimeden inşallah bebişine kavuşursun da bizim gibi sayfanın en eski bekleyenleri olmazsın :)

şaka bir yana senin için ne zaman hayırlısıysa bebişin gelecektir.

Biz bir senedir beraberiz bu topikte, zaman zaman çok mutlu zaman zaman üzücü haberler alarak ama daima tam destekle, birbirimizi en iyi anlayan hatunlar olarak her gün yazışıyoruz böyle.

benim hikaye inişli çıkışlı mesela. Ocak ayında hamile kaldığımı öğrenmiştim ama maalesef Mart sonunda kaybettiğim oğlumu. Ondan sonra sıkıntılı bir süreçti ama geçti çok şükür. Şimdi ikinci gelsin diye bekliyoruz ama çok inatçı çıktı sıpacık.
Canm benm bilseydim hiç sormazdm neyse hayırlısını dilemeleyiz her zaman.. Takdiri ilahi .. Allah bi daha yaşatmasın canm benm cok zor.. İnşallah bende butın mutlulugumu paylasırım sizinle.. Ve iyi haberlerinizi alırız ... Baslasın yolculuk ;);)

Denizden çıktım saç baş ıslak beni de aglattiniz çok şey değişti hayatımızda iyi günler de gördük kötü günlerde insallaj bundan sonrası bizin için daha da güzel olur hepinizi seviyorum iyi ki varsınız canlar
Kızlar bu arada bu gün topiğimizin doğum günüüüü :) tam tamına bir yıl olmuş bugün, nasıl da geçmiş günler. onlarca bebeğimiz doğmuş, doğmak üzere... yepyeni hamişlerimiz var... tabi bir de bizler... bekleyen kalbinin en derininden isteyen bizler...

ben kendi adıma bir yıldır dertlerimi dinleyen, yeri geldiğimde benimle sevinen, en kötü günümde yine mesajlarıyla yanıbaşımda hissettiğim tüm güzel annişlere ve anniş adaylarına teşekkür ederim.

iyiki iyiki iyiki varsınız :KK68:

Eki Görüntüle 1872280

Ben varım canım inş ya neden olmasın. tabi siz oara karniniz burnunuzda olursa nolur bilemem :)

Hayırlı uğurlu olsun inş. Allah tamamına erdirsin. ben de de yumurtlama gunumden 3 gün sonra başlayan sağ kasıkta batma vardı ve hamile olduğumu ordan anlamistim, şimdi sende hissetmissin. inş. Busefer sağlıkla gelecek 3. Bidigin

Canım geçmiş olsun. sanırım buara depresif olman normal moralini yüksek tutmaya ve süt için kafanı bişeye takmamaya çalış canım inş. Bugünlerde hemen geçecek.
Canım teşekkür ederim ben gayet iyiydim hatta çok hızlı toparladım mutlu bi lohusaydım :) önce annem yanlışlıkla tek taşımı çöpe attı ona bi moral çöküntüsü yaşadım :) neyse dedim oğlumun canı sağ olsun ertesi günde dikiş atıldı dünde ateşlenince lohusa depresyonuna girdim resmi olarak :)

Denizden çıktım saç baş ıslak beni de aglattiniz çok şey değişti hayatımızda iyi günler de gördük kötü günlerde insallaj bundan sonrası bizin için daha da güzel olur hepinizi seviyorum iyi ki varsınız canlar

hiiiii deniz miiii, şu an öyle ihtiyacım var ki. stresli ofis ortamından çok sıkıldım. tam istifa havasındayım, zor tutuyorum kendimi.

neyse kafamdan geçen düşünceleri aktardığıma göre; ağlamayın yahu ağlayın diye yazmadım. sadık dostlar sanal ortamda da olabiliyor bunu gördük biz birimizde.
inşallah canım, bebişsiz göbek kalmasıııın :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Canım teşekkür ederim ben gayet iyiydim hatta çok hızlı toparladım mutlu bi lohusaydım :) önce annem yanlışlıkla tek taşımı çöpe attı ona bi moral çöküntüsü yaşadım :) neyse dedim oğlumun canı sağ olsun ertesi günde dikiş atıldı dünde ateşlenince lohusa depresyonuna girdim resmi olarak :)

valla nazar bu, kim o kem gözlü oyalım gözlerini :sinirli:

bugün ateşin nasıl tatlım, iyi misin?

Canım olsun canın sağolsun bebişin ve sen iyi olun mal geri gelir nasıl olsa

Canım benim ne güzel dilek:)
Evet 3 kişilik aile oluyorsunuz artık ne güzzel:)) Her şey gönlünce olur umarım canım

Yaa yerim senii totem tutsun ne isteriim ki, teyze olucam yine o yeter:KK66:

Yaa sorma doktor, hastane, o koku.. Biz de artık bebişlerimizi görmeye gideriz inşallah hastaneye canım yaa:)

Çoğu gitti azı kaldıı:) üçüzler sağlıkla gelecek inşallah:) herkes 1 yaşıyorken sen 3 yaşıyorsun ondandır belki bu kadar yoğun olman.. Biz de seni öpüyoruz hayatım, bizi bilgilendir olur mu:)

Canım içini ferah tut, sağlıklı bir gebelikse bir şey olmaz:KK66: sen pozitif ol, sonuçta insanlar bilmeden neler yapıyor. Ne zaman hamile kalacağımız da belli değil, hep yatmamız gerekirdi o zaman:KK66: iyi düşün, az kalmış bak:)

Yaaa ne tatlı oluur, çok şirin oluruz gerçekteennn:))) yaa hepimiz hamile kalsak da bebeklerle gelsek
Canım aynen bende öyle teselli ediyorum kendimi renkli akıntım da varla yok arası oldu simdi karnım ağrıyor şafak 2

Slm kızlar sanırım size güzel haberlerim var eşim dışında kimseye bişi demedim ilk size söylüyorum ıkı gündür bendeki değişikliklerden hissediyordum bu ay biliyorsunuz ben Fatma ana eli otu taşıdım üstümde birden yumurtlamadan sonra üstümden kaybolmuştu anlam veremedim düşürdüm sanırım dedim heralde neyse ıkı gündür yapıyordum hep bi çizgi çıkıyordu ama buharlaşmadık dedim sonra cumaya kadar yapmıcam dedim sabah rüyamda muz gördüğümü hatırladım anlamına bakınca anne rahmindeki Bebek diyordu hemen yaptım ve çizgi çıktı inanamadım 4 gün var Reglime ilk idrar değildi az önce başka bir test aldım gene yaptım gene çıktı ekliyorum üstekiler 6 gün kala 5 kala 4 kala sıralı digeride şimdi yaptıgım başka test biliyorsunuz dış gebelik yaşadım dualarınızda beni unutmayın Olurmu sizde dualarımdasınız
Canım temiz bir şekilde pozitif görünüyor. .:) hadi inşallah

Slm kızlar sanırım size güzel haberlerim var eşim dışında kimseye bişi demedim ilk size söylüyorum ıkı gündür bendeki değişikliklerden hissediyordum bu ay biliyorsunuz ben Fatma ana eli otu taşıdım üstümde birden yumurtlamadan sonra üstümden kaybolmuştu anlam veremedim düşürdüm sanırım dedim heralde neyse ıkı gündür yapıyordum hep bi çizgi çıkıyordu ama buharlaşmadık dedim sonra cumaya kadar yapmıcam dedim sabah rüyamda muz gördüğümü hatırladım anlamına bakınca anne rahmindeki Bebek diyordu hemen yaptım ve çizgi çıktı inanamadım 4 gün var Reglime ilk idrar değildi az önce başka bir test aldım gene yaptım gene çıktı ekliyorum üstekiler 6 gün kala 5 kala 4 kala sıralı digeride şimdi yaptıgım başka test biliyorsunuz dış gebelik yaşadım dualarınızda beni unutmayın Olurmu sizde dualarımdasınız
Bu ay baya bereketli bir ay olacak gibi :KK50::KK9:

Kızlaaar totemleriniz hayırlı olsuun inşallah gerçek olur
@ardaemre ablacııım inanılmaz sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıkla
çok dua ettim hepinize doğumda doğum öncesinde ve halada ediyorum inşallah herkes hamiş olur
Bende durumlar bu aralar kötü
Ameliyat yerimde açılma oldu 2 gün önce tekrar lokal anestezi ile dikiş atıldı.. İstemeyerek yaptığımız şeyleri inanın vücutta kabul etmiyor benim vücudum ameliyatı kabul etmediği gibi..
Aksi gibi 2 gecedir çınar da huysuz bi de üstüne bufün akşam üstünden beri ateşim var bi türlü düşmüyor ameliyattan dolayı duşta alamıyorum vel hasıl zor günler geçiriyorum ams biliyorum bu kısa geçici bi süreç
Çınar adar bey iyi olsun hiç bi hastalık benim canımı yakmaz
Çok uzattımmm içim dolmuş gece gece:)
Ben Size bolca dua ediyorum sizde beni unutmayın dualarınızda
Canım çok dikkat et kendine doktorunun ateşinin olduğundan haberi olsun . Cok geçmiş olsun Allah kolaylık versin

Canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar sin yara yerin enfeksiyon olduğu için bence ateşin yükselmesi normal bebis de ilgi bekliyordur günlük ilgi kotasını doldurmamissindir ondan sana cektiriyordur
Çok teşekkür ederimmm canım benim
Canım beni süt sıtması tutmuş haberim yok dünyadan :) doktor göğüslerini sağ geçer dedi gerçekten biraz rahatladım en azından ateşim düştü

Yavrum benim geçicek Allah'ın izniyle sen merak etme pansumanı yap sürekli ani hareket yapma Olurmu üzülüp stres yapma paşanın sütü gitmesin annesi
Ablacımmm çok dikkat ediyorum geceleri de eşim kaldırıp kucağıma veriyo gazını alıyo inan o kadar mutlu bi anneydim ki belki de nazara geldim :(

inşallah canım, benim bat günü geldi bugün geçen aya göre 28. gün :) yumyuma göre 13.gün. karnımda sancılar kasılmalar var biraz ama bakalım ne göreceğiz bu sefer. Aslında bir yanım git kan ver, kurtul meraktan diyor. Bir yanım eve gidince test yap diyor. hiç bir olumlu belirti olmadığından otur oturduğun yerde diyorum sonra. offf bu bekleme günleri çok zor.
Bugün geldiyse yarında gelir elbet canım yapma bence test yarını bekle yoksa o testle hayal kirikligi berbat bir his

Back