• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

benim de 19'u heyecanla bekliyorum ama umutlarım kırılacak yine diye de korkuyorum. Dur bakıyım eve gidince ben de bir ovu testi yapıyım ne çıkacak.
Benimde 21 22 23 üç günden biri ama 23 diyorum hayırlısı daha önce 1 kimyasal gebelik geçirmiştim. Şimdi ovu böyle çıkınca şaşırdım ama ümitlenmek istemiyorum

Homely_angel Homely_angel Princess91 Princess91 internetimde sıkıntı var. Demin yazmıştım ama pat bağlantı koptu. Öncelikle hayır sadece 1 kez denedik eşim hasta olduğu için:( Bugün de doktorumu aradım. İlkini, geçen gidip beni sinir edeni değil. Açıkca da anlattım gelmek istemiyorum dedim. O da kanamanı kontrol et o zaman dedi. Bir dahaki adetin 3. Günü gel. Ama kanaman devam ederse gel dedi. Baya konuştuk rahatladım. Yumurtlama kanaması da olabilirmiş bu.

Ya evet artık hastane falan görmek istemiyorum, doktor da görmek istemiyorum. Çok sıkıldım. Kaç kere gittik şu 1 yılda.. Öyle işte. Bugün daha iyiyim ama kanamam yok. Bu arada hamile değilim olamam. Çünkü geçen ay ben gayet pıhtılı parçalı regl oldum. Sonra da 1 kere ilişki olabildi işte.. yani tıbbi olarak imkansız durumdayım

Bu arada Homely_angel Homely_angel senim geçen sefer totemin tutmuştu, bu sefer de tutacak bence;)

Canım kader kısmetten öteye köy yok. Rabbim can verdiyse her türlü olur. Doktor izindeymiş bu hafta, aradı haftaya görüşelim dedi. gidicem belki ilave testler yapıcaz. belki hematologla da görüşürsün dedi.

oyy minik için evde hazırlıklar başladı, sanki dün gibi seninle konuşmalarımız. yok eşin geldiğinde denk gelecek mi filan derken bak maşallah büyüdü de son çeyreğe girdi :) :nazar::nazar::nazar:
Aynen canım Rabbim can verecekse zaten verecek inş. seninde azcık kaldı ben inanıyorum olacak.
Bebişe hazırlık evet canım allaha isyan etmiyorum busene hiç olmadığımız kadar ayrı kaldık eşimle, hamileliğim hep yalnız geçti ve hazirliklarin çoğunda da eşim yanımda olamıyor. Biraz duygusalım ama Allah nasip etti çok istedik biz bu bebeği inş doğumdan sonra uzun bir süre birarada olabiliriz tek dileğim bu canım
Zaman geçiyor gerçekten ya ne ara Karnım burnuma geldi anlamadım. ama inan öbür lerinde ne kadar pimpirikliysem bunda o kadar rahat oldum. inş sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin Allahım ve sizlerede en yakın zamanda minisleri gondersin inş.

Aynen canım Rabbim can verecekse zaten verecek inş. seninde azcık kaldı ben inanıyorum olacak.
Bebişe hazırlık evet canım allaha isyan etmiyorum busene hiç olmadığımız kadar ayrı kaldık eşimle, hamileliğim hep yalnız geçti ve hazirliklarin çoğunda da eşim yanımda olamıyor. Biraz duygusalım ama Allah nasip etti çok istedik biz bu bebeği inş doğumdan sonra uzun bir süre birarada olabiliriz tek dileğim bu canım
Zaman geçiyor gerçekten ya ne ara Karnım burnuma geldi anlamadım. ama inan öbür lerinde ne kadar pimpirikliysem bunda o kadar rahat oldum. inş sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin Allahım ve sizlerede en yakın zamanda minisleri gondersin inş.
Yaa kıyamam sana, olsun oğluştan sonra uzuuun uzuun eşinşe vakit geçirirsiniz inşallah:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Yaa kıyamam sana, olsun oğluştan sonra uzuuun uzuun eşinşe vakit geçirirsiniz inşallah:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Canım benim ya inş oglustan bişeye fırsat kalmicak heralde
Yalnız hiç kalmicam inş artık o günleri yaşamak için heyecanla bekliyoruz.
İnş birde sizleri hamile göreyim mutluluguma mutluluk katarim.

Homely_angel Homely_angel Princess91 Princess91 internetimde sıkıntı var. Demin yazmıştım ama pat bağlantı koptu. Öncelikle hayır sadece 1 kez denedik eşim hasta olduğu için:KK43: Bugün de doktorumu aradım. İlkini, geçen gidip beni sinir edeni değil. Açıkca da anlattım gelmek istemiyorum dedim. O da kanamanı kontrol et o zaman dedi. Bir dahaki adetin 3. Günü gel. Ama kanaman devam ederse gel dedi. Baya konuştuk rahatladım. Yumurtlama kanaması da olabilirmiş bu.

Ya evet artık hastane falan görmek istemiyorum, doktor da görmek istemiyorum. Çok sıkıldım. Kaç kere gittik şu 1 yılda.. Öyle işte. Bugün daha iyiyim ama kanamam yok. Bu arada hamile değilim olamam. Çünkü geçen ay ben gayet pıhtılı parçalı regl oldum. Sonra da 1 kere ilişki olabildi işte.. yani tıbbi olarak imkansız durumdayım

Bu arada Homely_angel Homely_angel senim geçen sefer totemin tutmuştu, bu sefer de tutacak bence:KK66:

Canını sıkma o zaman kanama da durmuş zaten, bu kadar şiddetli çatlayan yumyumlar spermitoları da şiddetle kendine çeker umarım :)

eşime diyorum ki ben de son bir yılda gittiğim doktorları ve verdiğim tahlilleri toplasam 30 yıllık ömrümdekinden fazladır :skandal:

O totem tutsun dile benden ne dilersen, sabah sabah ne güzel bir cümle oldu :)

Bebiş kısmetle gelsin inş canım da sizin aradaki fiziki mesafeler de olmasın artık. Tayin durumları filan söz konusu değil mi? Hem annesi bak artık yalnız değilsin kendi minik varlığı kocaman bir erkek var artık yanında :)

amin canım amin, hepimiz bekledik inş bizim de kavuşma vaktimiz gelmiştir artık.

dünden beri ben de bi yorum yazamadım.. şu reklamlar engel oluo sonra pat die kapanıo site...!!! kızlar takipteyim sizi hergün de dua ediyorum sizlere.. biz 20 haftalık olduk bugün.. çok zor geçio benim hamileliğim.. hala ara ara kusuorum kusarken burnumda kanamaya başladı.. belim inanılmaz ağrıor.. asılıolar sanki belime... bazen de hiç ağrı olmuo.. genişlemeye çalışıo heralde vücut.. ağustos sonuna ayrıntılı ultrasonumuz var.. İNŞALLAH doktor herşey yolunda organlar tam der.. çok evhamlıyım, üç ay kaldı bizim için.. sağ salim vaktinde bi gelselerdi.. yeniden doğmuş gibi olacağım.. annemlerde yatıorum çok hareket etmiyorum.. öle işte kızlar.. hepinizi öptüm

dünden beri ben de bi yorum yazamadım.. şu reklamlar engel oluo sonra pat die kapanıo site...!!! kızlar takipteyim sizi hergün de dua ediyorum sizlere.. biz 20 haftalık olduk bugün.. çok zor geçio benim hamileliğim.. hala ara ara kusuorum kusarken burnumda kanamaya başladı.. belim inanılmaz ağrıor.. asılıolar sanki belime... bazen de hiç ağrı olmuo.. genişlemeye çalışıo heralde vücut.. ağustos sonuna ayrıntılı ultrasonumuz var.. İNŞALLAH doktor herşey yolunda organlar tam der.. çok evhamlıyım, üç ay kaldı bizim için.. sağ salim vaktinde bi gelselerdi.. yeniden doğmuş gibi olacağım.. annemlerde yatıorum çok hareket etmiyorum.. öle işte kızlar.. hepinizi öptüm

Maşallah tatlım yolun yarısı bitti, inş kalan yarısında da sabırlı olurlar :) Bebişlerin çok sağlıklıdır ve geldiklerinde sana bu zor hamileliği unutturur inş. ayrıntılı sonuçlarınızı bize de yaz olur mu? onlar bizim topikin de kıymetlileri, tek üçüzleri sonuçta ve teyzoşlar merak ediyor onları.
Duaların hepimize karşılık gelsin de hepimiz bir an önce içimizde büyüyen mucizelerimizi bekleyelim inş.
çok öpüyorum canım, hep güzel haberlerini almak dileğiyle.

MERHABA kızlar nasılsınız ? Bu aralar pek takip edemiyorum forumu. Herkese güzel sabırlı beklemeler dilerim . Benim bata da 3 gün kaldı kızlar dünden beri sulu biraz kahve rengi ve arasında pembe kılcal damar gibi gördüğüm akıntım var. Dün biraz fazla hareket ettim zorlamış olabilirim kendimi ondan sonra basladi inşallah bundan pişman olmam:dua::110:

Çoğu gitti azı kaldı canım dayanın inşallah üç ay sağ salim bitecek

Bebiş kısmetle gelsin inş canım da sizin aradaki fiziki mesafeler de olmasın artık. Tayin durumları filan söz konusu değil mi? Hem annesi bak artık yalnız değilsin kendi minik varlığı kocaman bir erkek var artık yanında :)

amin canım amin, hepimiz bekledik inş bizim de kavuşma vaktimiz gelmiştir artık.

Canım üniversite de tayin yok, kadro bulmak gerekiyo, oda doçent olabilirsem ancak yoksa alanım dolayısıyla ara kadro yök çok açmıyor. . . bulunduğum şehir ise küçük olduğu için eşimin is sahası yok gibi birşey, şuan istanbulda çok iyi bir yerde yani bizim durum vahim ama inş bebiş kismetiyle gelirde doğum izninden sonra 1 2 yıl istda bir üniversite yye görevlendirme alabilirim inş. bakalım bizim kaderimizde böyle oldu neyazikki doğumda hem sizler için hemde bunlar için dua edeceğim inş. Ama içimden bir ses ben dogurana kadar sizin bebekler çoktan yola çıkar diye düşünüyorum.

MERHABA kızlar nasılsınız ? Bu aralar pek takip edemiyorum forumu. Herkese güzel sabırlı beklemeler dilerim . Benim bata da 3 gün kaldı kızlar dünden beri sulu biraz kahve rengi ve arasında pembe kılcal damar gibi gördüğüm akıntım var. Dün biraz fazla hareket ettim zorlamış olabilirim kendimi ondan sonra basladi inşallah bundan pişman olmam:dua::110:

Totem mi canım bu imza inşallah gerçeğe döner canım sağlıklı hamileliklerimiz olur insallah

Genetik inceleme testi mi canım bu

Canım hareket filan olmasın sakin kal belki de içerde tutunmaya çalışıyor ufaklık :) şaka bir yana da ben de cumartesi günü düğündeydim, gece yarısına kadar dans ettik :)
hadi hayırlısı benim de bat a2-3 gün var, hayırlısı ikimiz için de:)

imza evet totem, kalıcı olsuuuun inşallah :) hafif karın ağrılarım var ama hamile olduğumda da olmuştu o yüzden takmıyorum kafaya. Bir de dün akşam ovu testi yaptım, ikinci çizgi de aynı koyulukta olmasa da gayet net çıktı. ama bir şey ifade eder mi bilemiyorum.

genetik inceleme de çıktı tatlım, haftaya doktorla görüşeceğiz bakalım.

Canım üniversite de tayin yok, kadro bulmak gerekiyo, oda doçent olabilirsem ancak yoksa alanım dolayısıyla ara kadro yök çok açmıyor. . . bulunduğum şehir ise küçük olduğu için eşimin is sahası yok gibi birşey, şuan istanbulda çok iyi bir yerde yani bizim durum vahim ama inş bebiş kismetiyle gelirde doğum izninden sonra 1 2 yıl istda bir üniversite yye görevlendirme alabilirim inş. bakalım bizim kaderimizde böyle oldu neyazikki doğumda hem sizler için hemde bunlar için dua edeceğim inş. Ama içimden bir ses ben dogurana kadar sizin bebekler çoktan yola çıkar diye düşünüyorum.

Canım şansıyla gelir belki ve İstanbul' da çıkar bir şeyler, gelirsin İstanbul' a. hem bakarsın bir gün İstanbul' daki ekip bebişlerle toplanırız :)

ahh yerim o içindeki sesi, inş inş dediğin gibi olur.

Canım şansıyla gelir belki ve İstanbul' da çıkar bir şeyler, gelirsin İstanbul' a. hem bakarsın bir gün İstanbul' daki ekip bebişlerle toplanırız :)

ahh yerim o içindeki sesi, inş inş dediğin gibi olur.
Ayy çok güzel olur ben ankaraliyim istanbulda gorumcem ve bir arkadaşım dan başka kimsem yok. bebeislerle buluşuruz inş. inan geçen sene bu zamanlar hatırlarsın çok umutsuzdum bende ama olunca oluyor ve olacak sizinde

Back