Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

çok çok yenisin ama eskimeden inşallah bebişine kavuşursun da bizim gibi sayfanın en eski bekleyenleri olmazsın :)

şaka bir yana senin için ne zaman hayırlısıysa bebişin gelecektir.

Biz bir senedir beraberiz bu topikte, zaman zaman çok mutlu zaman zaman üzücü haberler alarak ama daima tam destekle, birbirimizi en iyi anlayan hatunlar olarak her gün yazışıyoruz böyle.

benim hikaye inişli çıkışlı mesela. Ocak ayında hamile kaldığımı öğrenmiştim ama maalesef Mart sonunda kaybettiğim oğlumu. Ondan sonra sıkıntılı bir süreçti ama geçti çok şükür. Şimdi ikinci gelsin diye bekliyoruz ama çok inatçı çıktı sıpacık.

Canm benm bilseydim hiç sormazdm neyse hayırlısını dilemeleyiz her zaman.. Takdiri ilahi .. Allah bi daha yaşatmasın canm benm cok zor.. İnşallah bende butın mutlulugumu paylasırım sizinle.. Ve iyi haberlerinizi alırız ... Baslasın yolculuk

Denizden çıktım saç baş ıslak beni de aglattiniz çok şey değişti hayatımızda iyi günler de gördük kötü günlerde insallaj bundan sonrası bizin için daha da güzel olur hepinizi seviyorum iyi ki varsınız canlar

Canım teşekkür ederim ben gayet iyiydim hatta çok hızlı toparladım mutlu bi lohusaydım :) önce annem yanlışlıkla tek taşımı çöpe attı ona bi moral çöküntüsü yaşadım :) neyse dedim oğlumun canı sağ olsun ertesi günde dikiş atıldı dünde ateşlenince lohusa depresyonuna girdim resmi olarak :)

hiiiii deniz miiii, şu an öyle ihtiyacım var ki. stresli ofis ortamından çok sıkıldım. tam istifa havasındayım, zor tutuyorum kendimi.

neyse kafamdan geçen düşünceleri aktardığıma göre; ağlamayın yahu ağlayın diye yazmadım. sadık dostlar sanal ortamda da olabiliyor bunu gördük biz birimizde.
inşallah canım, bebişsiz göbek kalmasıııın

valla nazar bu, kim o kem gözlü oyalım gözlerini

bugün ateşin nasıl tatlım, iyi misin?

Canım olsun canın sağolsun bebişin ve sen iyi olun mal geri gelir nasıl olsa

Canım aynen bende öyle teselli ediyorum kendimi renkli akıntım da varla yok arası oldu simdi karnım ağrıyor şafak 2

Canım temiz bir şekilde pozitif görünüyor. .:) hadi inşallah

Bu ay baya bereketli bir ay olacak gibi

Canım çok dikkat et kendine doktorunun ateşinin olduğundan haberi olsun . Cok geçmiş olsun Allah kolaylık versin

Çok teşekkür ederimmm canım benim
Canım beni süt sıtması tutmuş haberim yok dünyadan :) doktor göğüslerini sağ geçer dedi gerçekten biraz rahatladım en azından ateşim düştü

Yavrum benim geçicek Allah'ın izniyle sen merak etme pansumanı yap sürekli ani hareket yapma Olurmu üzülüp stres yapma paşanın sütü gitmesin annesi
Ablacımmm çok dikkat ediyorum geceleri de eşim kaldırıp kucağıma veriyo gazını alıyo inan o kadar mutlu bi anneydim ki belki de nazara geldim

Bugün geldiyse yarında gelir elbet canım yapma bence test yarını bekle yoksa o testle hayal kirikligi berbat bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…