• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım benim çok geçmişler olsun, kim nazar etti seni. inş bunu da hemencik atlatırsın, ateşin yükseliyorsa doktoruna hemen haber ver canım. kanda lökosite bakacaklardır.
Çınar' ım da iyi olsun, şimdi o dünyaya alışmaya çalışıyordur. huysuzluklarını yerim onun büyüdü de huysuzluk ediyor :)
Canımm millet 10 çocuk yapıyo çatır çatır ne Göz ne bi şey biz daha ilkinde kamyon çarpmışa döndük :) Allâh beterinden saklasın
Canım ateşim süt sıtmasındanmış göğüslerimi sağınca düşmeye başladı aman çok fena bi şeydi
Çınarcık gece gündzü daha ayırt edemediğinden Gündüz yatıp gece otun istiyo ama Bizde nerde o enerji :)

Kızlar bu arada bu gün topiğimizin doğum günüüüü :) tam tamına bir yıl olmuş bugün, nasıl da geçmiş günler. onlarca bebeğimiz doğmuş, doğmak üzere... yepyeni hamişlerimiz var... tabi bir de bizler... bekleyen kalbinin en derininden isteyen bizler...

ben kendi adıma bir yıldır dertlerimi dinleyen, yeri geldiğimde benimle sevinen, en kötü günümde yine mesajlarıyla yanıbaşımda hissettiğim tüm güzel annişlere ve anniş adaylarına teşekkür ederim.

iyiki iyiki iyiki varsınız :KK68:

Eki Görüntüle 1872280
İyiki var bu grup .:halay:kutlu olsun ve hediye olarak tüm bekleyenlerin karnı dolsun insallah

Ben varıııımmmm ohh süper oluurr:halay:

Yaaaaa süper haber buuu, bugün moralim bozultu ama o kadar iyi geldi ki bu haber bana:KK66: fatma ana eli otunu ilk defa duyuyorum, bak işe yaramış ne güzell:))) nazlı kızdır inşallah geleeen:KK200:

Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine bitanem. :nazar: Tekrar geçmiş olsun canım benim, bol bol dinlen dikkat kendine:) Çınar'ımızı da kokla benim için:KK46::KK200:

@Denizkizi2425 hoşgeldin aramıza. Daha çok yeniymişsin, umarım çok bekletmeden gelir bebişin:KK66:
Çok teşekkür ederim balııım koklamaz mıyımmm hiçç :) 3 kere 5 kere koklarım senin için :)

Çok teşekkürler canım söyledim seni süt sıtması tutmuş dedi
Süt sitması gogusteki sütün mayalanmasimiydi canım. Benim gorumcemin öyle olmustu ilerlememesine dikkat etmek lazimmet onun çok ilerlemisti mecbur kesip iltihabı akitmistilar . Ama genelde her lohusada duyuyorum oluyor geciyor

Kuzum benim Allah razı olsun en kısa zamanda sizdende güzel haberler duyucaz inş ben inanıyorum ve kalpten dua ediyorum sizler için ☺️
Sağ ol bitanem:) senin için de her şey çok güzel olacak ;)
Kızlar bu arada bu gün topiğimizin doğum günüüüü :) tam tamına bir yıl olmuş bugün, nasıl da geçmiş günler. onlarca bebeğimiz doğmuş, doğmak üzere... yepyeni hamişlerimiz var... tabi bir de bizler... bekleyen kalbinin en derininden isteyen bizler...

ben kendi adıma bir yıldır dertlerimi dinleyen, yeri geldiğimde benimle sevinen, en kötü günümde yine mesajlarıyla yanıbaşımda hissettiğim tüm güzel annişlere ve anniş adaylarına teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1872280
Yaaa doğum günümüz kutlu olsun o zamaaan ;) ne güzel tanıdık birbirimizi.. Tüm acılarımızı mutluluğumuzu beraber yaşadık, daha da yaşayacağız:) seviyorum hepinizi;)
Çok teşekkür ederimmm canım benim
Canım beni süt sıtması tutmuş haberim yok dünyadan :) doktor göğüslerini sağ geçer dedi gerçekten biraz rahatladım en azından ateşim düştü
Canımmm geçmiş olsun sana.. Yaaa yerim seni, o yaşadığın ne bilmiyorum ama daha önce loğusalık depresyonu demişsin, umarım olmaz öyle bir şey, ama inan hemen hemen her anne yaşıyor.. Konuşuruz bunları uzun uzun, sen iyi ol canım

Eki Görüntüle 1872280
Canım senin topik hepimize uğurlu geldi. bizde senin gibi pozitif birini tanimaktan çok mutluyuz. inş. bebiş siz kimse kalmayacak 2. Yıldönümünde :) sonra anneler topiginde devam ederiz inş.

Kizlar ne zamandir girememistim topigimizin dogum gunu kutlu olsun nice yillarimiz olsun birlikte ardaemre ardaemre cok sevindim rabbim bu sefer tamamina erdirsin insallah sag saglim kucagina al
Homely_angel Homely_angel cnm sanki bu ay sendende sevincli haber gelecekmis gibi bi his var icimde
interiorarchitect interiorarchitect cnm tamamen nazardan oluyo zaten lohusasin nazardan kem gozden cok cabuk etkilenirsin sen bol bol okusunlar sana canm

Sağ ol bitanem:) senin için de her şey çok güzel olacak :KK66:

Yaaa doğum günümüz kutlu olsun o zamaaan :KK66: ne güzel tanıdık birbirimizi.. Tüm acılarımızı mutluluğumuzu beraber yaşadık, daha da yaşayacağız:) seviyorum hepinizi:KK66:

Canımmm geçmiş olsun sana.. Yaaa yerim seni, o yaşadığın ne bilmiyorum ama daha önce loğusalık depresyonu demişsin, umarım olmaz öyle bir şey, ama inan hemen hemen her anne yaşıyor.. Konuşuruz bunları uzun uzun, sen iyi ol canım
Balııımmm teşekkür ederimmm çok şükür süt sıtmasını atlattım ama çok zorladı beni
İnsan rahatsız olunca bebeğine karşı yetmiyormuş gibi geliyor o beni strese soktu ama şükür geçti şu dikişlerimde bi iyileşsin o Zaman rahatlıcam inşallahh

Kizlar ne zamandir girememistim topigimizin dogum gunu kutlu olsun nice yillarimiz olsun birlikte ardaemre ardaemre cok sevindim rabbim bu sefer tamamina erdirsin insallah sag saglim kucagina al
Homely_angel Homely_angel cnm sanki bu ay sendende sevincli haber gelecekmis gibi bi his var icimde
interiorarchitect interiorarchitect cnm tamamen nazardan oluyo zaten lohusasin nazardan kem gozden cok cabuk etkilenirsin sen bol bol okusunlar sana canm
Canım ben alıcı gibiyim bütün nazarları üstüme toplama özelliğim var galiba :) allah beterinden saklasın kötü Gözlerden sakınsın hepimizi miniklerimizi

Dikkat et bebeğim kendine bebeğine oku bol bol cevsen taşı yanında sürekli şu küçük defter gibi olanlardan allahın izniyle birşey olmaz daha
Canım ben alıcı gibiyim bütün nazarları üstüme toplama özelliğim var galiba :) allah beterinden saklasın kötü Gözlerden sakınsın hepimizi miniklerimizi

Dikkat et bebeğim kendine bebeğine oku bol bol cevsen taşı yanında sürekli şu küçük defter gibi olanlardan allahın izniyle birşey olmaz daha
Ben lohusayım diye okuyamıyorum :( ama annem eşim sürekli okuyo bize Allah'a emanetiz allah kötü niyetli insanlardan korusun hepimizi

Back