- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.241
Teşekkür ederim canım benim Amin canım inşallahÇok tebrik ediyorum. Darısı başımıza :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benim Amin canım inşallahÇok tebrik ediyorum. Darısı başımıza :)))
yok canım hatta yumurtlama günümde annemlerd gitmiştim 9 gün ordaydım yani çok çalışmamistık ama rabbim nasip etti isteyen herkese de etsinJindam cnm özel bse yaptn mı
Evet CNm sanırım
Oyle bu 11. Ayً oldu ilk zmnlar hic umursamadim aslında cok sukur bir evladım var ama boyle umutkanip heyecan yapınca birde hemen hayallere kapılmak ne zmn doğar ne burcu olur vs vs herseyi bi anda düşünüyorum ve sonunda negatif olunca baya üzülüyor insan oglum 7. Ayda olmustu bakalım bu ne zmn teşrif edecek hayatımıza nazli yavrum benim
İnşallah sonuçlar tertemiz çıkar canım ve en kısa zamanda bebeğine kavuşursunKizlar bu ay adetimin 2.gunu corekotu,tarcin,bal kurune basladim.simdi diger forumlardaki yazilari okudum da bu kurle daha ilk ayinda hamis olan cok kisi var.insallah bana da faydasi olur.ogleden sonra hormon ve kan testi sonuclarimi ve esimin sperm ornegi sonucunu alacagim.insallah kotu birsey cikmaz dualarim sizinle lutfen sizde benim icin dua edin. Dua her kapiyi acarmis insallah bizim icin annalik kapisini da acar. Optum hepinizi
Listemiz ne kadar da güzelleşmeye başladı. hamişlerimiz giderek artıyor. tü tü tü maşallaaah Ay sonuna hepsine hamiş yazarım inşallah.
Y yasi_35 - test bekliyoruz!
@minnoskabarikkek - test bekliyoruz!
nwlpkrgrlr - test bekliyoruz!
melita09 - 30 Ağustos
E ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
gultaha2008 - 4 Eylül
dilfeza - 4 Eylül
avakados - 5 Eylül
HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
pastelove - 6 Eylül
Y yelizyz - 7 Eylül
kızlar nasılsınız? merakla ve heyecanla sizlerden haber bekliyoruz. bat lar geldi de geçti. umarım hiç kimse kırmızıları görmemiştir. haydi siz de bize güzel sonuçlar bildirin
Canım nasıl takib ediyorsun yumurtlamayı? Testlerlemi? Benim hep negatif çıKatieHiç bir belirti yok canım ama sanırım bu ay geç yumurtlama olduğundan benim bat da kayacak 15 Eylül olacak.
belirgin miydi cizgi cnm hayirli olsunKızlar hepinize çok çok teşekkür ederim rabbim en kisa zamanda hepinize nasip etsin inşallah dualarım sizinle
Öncelikle hayırlı olsun bebişin canım sağlıkla kucağına alyok canım hatta yumurtlama günümde annemlerd gitmiştim 9 gün ordaydım yani çok çalışmamistık ama rabbim nasip etti isteyen herkese de etsin
Benide yazarmısın canım bat 10 eylülListemiz ne kadar da güzelleşmeye başladı. hamişlerimiz giderek artıyor. tü tü tü maşallaaah Ay sonuna hepsine hamiş yazarım inşallah.
Y yasi_35 - test bekliyoruz!
@minnoskabarikkek - test bekliyoruz!
nwlpkrgrlr - test bekliyoruz!
melita09 - 30 Ağustos
E ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
gultaha2008 - 4 Eylül
dilfeza - 4 Eylül
avakados - 5 Eylül
HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
pastelove - 6 Eylül
Y yelizyz - 7 Eylül
kızlar nasılsınız? merakla ve heyecanla sizlerden haber bekliyoruz. bat lar geldi de geçti. umarım hiç kimse kırmızıları görmemiştir. haydi siz de bize güzel sonuçlar bildirin
Kizlar o guzel yorumlarinuz icun cok tesekurler dun kan verdim 46 cikti bugun bat ikinci gun gecikti temkinliyim ama sanki var dimi
Umarım efsunsuz ama bu idrar yolu iltihabı biraz canımı sıkıyor . Yarın belli olacak inşallah eylül ayı hepimize uğurlu gelsin
Ben bundan 4 ay önce almıştım ama tam koyü olmadi o yüzden anlamadım. Tüm testleri yaptırdım. Herşey yerinde. Yumurtlamam da normal ama ne zaman oluyor onu anlamıyorum. Dijital da pahalı. Acaba alsam mi. 20li, 10lu var.
Benim bat'ım 3 gün geciktiii... Kırmızıları görmedim inşallahta görmeyizzzzz :)
Canım nasıl takib ediyorsun yumurtlamayı? Testlerlemi? Benim hep negatif çıKatie
gelmesin kırmızılar, gelsin bebekler :) test ne zaman yapacaksın canım???
Kızlar Size bir haberim var hamileyim
Kizlar o guzel yorumlarinuz icun cok tesekurler dun kan verdim 46 cikti bugun bat ikinci gun gecikti temkinliyim ama sanki var dimi