• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Evet CNm sanırım
Oyle bu 11. Ayً oldu ilk zmnlar hic umursamadim aslında cok sukur bir evladım var ama boyle umutkanip heyecan yapınca birde hemen hayallere kapılmak ne zmn doğar ne burcu olur vs vs herseyi bi anda düşünüyorum ve sonunda negatif olunca baya üzülüyor insan :KK43: oglum 7. Ayda olmustu bakalım bu ne zmn teşrif edecek hayatımıza nazli yavrum benim :p

gelir canım merak etme, her şeyin zamanı olduğunu bilsek de hepimiz böyle heyecan yapıyoruz işte :) 3 ay önce erken gebelik testinde benim de silik çizgi çıkmıştı, hemen koşa koşa kan testine gittim. negatifi görünce de hem şok hem üzüntü yaşadım. o yüzden şimdi o testlerden almıyorum bile. gecikme olursa o zaman bakıcaz artık ;)

Listemiz ne kadar da güzelleşmeye başladı. hamişlerimiz giderek artıyor. tü tü tü maşallaaah :nazar: Ay sonuna hepsine hamiş yazarım inşallah.

Y yasi_35 - test bekliyoruz!
@minnoskabarikkek - test bekliyoruz!
nwlpkrgrlr nwlpkrgrlr - test bekliyoruz!
melita09 melita09 - 30 Ağustos
E ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
gultaha2008 gultaha2008 - 4 Eylül
dilfeza dilfeza - 4 Eylül
avakados avakados - 5 Eylül
HERSEYDUAUZERINE50 HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
pastelove pastelove - 6 Eylül
Y yelizyz - 7 Eylül

kızlar nasılsınız? merakla ve heyecanla sizlerden haber bekliyoruz. bat lar geldi de geçti. umarım hiç kimse kırmızıları görmemiştir. haydi siz de bize güzel sonuçlar bildirin:rolleyes:

Kizlar bu ay adetimin 2.gunu corekotu,tarcin,bal kurune basladim.simdi diger forumlardaki yazilari okudum da bu kurle daha ilk ayinda hamis olan cok kisi var.insallah bana da faydasi olur.ogleden sonra hormon ve kan testi sonuclarimi ve esimin sperm ornegi sonucunu alacagim.insallah kotu birsey cikmaz :( dualarim sizinle lutfen sizde benim icin dua edin. Dua her kapiyi acarmis insallah bizim icin annalik kapisini da acar. Optum hepinizi :KK36:

Kizlar bu ay adetimin 2.gunu corekotu,tarcin,bal kurune basladim.simdi diger forumlardaki yazilari okudum da bu kurle daha ilk ayinda hamis olan cok kisi var.insallah bana da faydasi olur.ogleden sonra hormon ve kan testi sonuclarimi ve esimin sperm ornegi sonucunu alacagim.insallah kotu birsey cikmaz :KK43: dualarim sizinle lutfen sizde benim icin dua edin. Dua her kapiyi acarmis insallah bizim icin annalik kapisini da acar. Optum hepinizi :KK36:
İnşallah sonuçlar tertemiz çıkar canım ve en kısa zamanda bebeğine kavuşursun :anneadayı:

Listemiz ne kadar da güzelleşmeye başladı. hamişlerimiz giderek artıyor. tü tü tü maşallaaah :nazar: Ay sonuna hepsine hamiş yazarım inşallah.

E ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
Y yelizyz - 7 Eylül

kızlar nasılsınız? merakla ve heyecanla sizlerden haber bekliyoruz. bat lar geldi de geçti. umarım hiç kimse kırmızıları görmemiştir. haydi siz de bize güzel sonuçlar bildirin:rolleyes:

Benim bat'ım 3 gün geciktiii... Kırmızıları görmedim inşallahta görmeyizzzzz :)

yok canım hatta yumurtlama günümde annemlerd gitmiştim 9 gün ordaydım yani çok çalışmamistık ama rabbim nasip etti isteyen herkese de etsin
Öncelikle hayırlı olsun bebişin canım sağlıkla kucağına al
Yumurtla döneminde çalışma olmadı demişsin ozaman nasıl olduki anlatırmısın lütfen bende yumurtlama günümü kaçırdım diye üzülüyordum

E ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
Y yelizyz - 7 Eylül

Benide yazarmısın canım bat 10 eylül

Ben bundan 4 ay önce almıştım ama tam koyü olmadi o yüzden anlamadım. Tüm testleri yaptırdım. Herşey yerinde. Yumurtlamam da normal ama ne zaman oluyor onu anlamıyorum. Dijital da pahalı. Acaba alsam mi. 20li, 10lu var.

yumurtlaman normalse bunca zaman denemişsin
bir kerelik al derim nelere para veriyoruz bir iki kere giydiğimiz ayakkabılara giysilere
hele ki bunca aydır bekliyorsun canım sen de benim gibi bence al
ama yok maddi durumun elverişli değilse normal testlerden al
hergün gün hep aynı yerde fotoğrafını çek ozaman daha çok anlaşılıyor önceki günlere koyulaştığı

Canım nasıl takib ediyorsun yumurtlamayı? Testlerlemi? Benim hep negatif çıKatie :KK43:

bir kaç aydır her şeyi okumaktan vücudumu analiz eder oldum. geçen ay doktora gittiğimde 11. gündü ve yumurtlama olmak üzereydi. bu ay da 11. gün bekledim ama ne göğüslerde bir hassasiyet vardı ne de akıntı. hatta burada da yazdım galiba bu ay yumurtasız kaldım diye. sonra 17. gündü yoğun renksiz akıntıyı görünce merak ettim ovulasyon testi yaptım. şak diye koyu çizgi çıktı canım. yani vücudum sinyalleri veriyor, test de doğrulamak için yardımcı oluyor. bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş, sıkma canını. gayet doğal bir durummuş.

Kizlar o guzel yorumlarinuz icun cok tesekurler dun kan verdim 46 cikti bugun bat ikinci gun gecikti temkinliyim ama sanki var dimi

canım bence hayırlı olsun diyebiliriz. ayyy sizden böyle haberler geldikçe havalara uçuyorum :) bu durumda listemize bir hamiş daha ekliyorum. sağlıkla gelsin inşallah bebişin.

Back