- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.841
bat 30 ağustos benide aranıza alırmısınız
Cumartesi günü çatlama iğnesi vurulcak hayırlısı bakalım
Hoşgeldin:) hayırlısı olsun :) güzel haber veririsin inşallahCumartesi günü çatlama iğnesi vurulcak hayırlısı bakalım
Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????
hayırlı olsun Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin inslhKızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum
Insallah o pembeligi gorup hamile kalanlardan olurum tesekkur ediyorum cevabin icin :/merhaba :) bu soruları burada o kadar çok konuştuk ki, geçmişi okusan herkesin başına geldi diyebilirim. Yaşayanlar arasında bazıları hamiş çıktı, bazıları ise bebek bekleme döneminde regl düzenindeki değişimlerden kaynaklıydı. Örneğin ben de bunlardan biriyim. Ortaokuldan beri hiç değişmeyen düzenim, korunmayı bıraktıktan sonra değişmişti. regl günü hemen başlayan kanama, iki gün pembeliklerle başlamaya başlamıştı.
Ama daha dün gördük ki bir kaç damla pembelik gelip, sonra çift çizgi de görülebiliyormuş.
Kısacası her şey olabilir tatlım. Test yapmadan bişi söylemek keşke mümkün olsa. Gebelik testin varsa yap istersen
Homely_angel canımm yazamıyorum günlerim öyle yoğun geçiyor ki şimdi fırsat buldum çok teşekkür ederiz Güzel teyzesi :)
Rabbim.en kısa zamanda hepinize bu eşsiz duyguyu yaşatsın çok çok çok farklı bi duygu Rabbim kimseyi mahrun bırakmasın bu güzellikten
Cevap yazamadıgım arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın tam bildirimleri okucam diyorum oğlum alarm veriyor :) Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Kızlar sonucum 361 çıktı.inşallah bu sefer rabbim tamamına erdirir.
Ayy canım benim çok sağolinteriorarchitect canım kimse senin kusuruna bakmaz merak etme:) oğlunla bol bol iyi vakit geçir canım benim
ada_aras canımmm yaa 3 te gidecektin ama sen kadar heyecanlıyız:) güzel haberle gel tatlım
Gozun aydin canim allah tamamina erdirsin insallah bebisin ayaği uğurlu olur burdaki herkez eylul ayi bebek haberi verirKızlar sonucum 361 çıktı.inşallah bu sefer rabbim tamamına erdirir.
Kızlar sonucum 361 çıktı.inşallah bu sefer rabbim tamamına erdirir.
Canımmm yaaa geçmiş olsuunAyy canım benim çok sağolgaz sancısı var yavrumun kaç saattir kıvranıyo gecede böyle olmuştu
çok sevindim bu sefer olacakKızlar sonucum 361 çıktı.inşallah bu sefer rabbim tamamına erdirir.
Teşekkürler kuzum.bakalım nasipte ne var bekleyip göreceğiz.interiorarchitect canım kimse senin kusuruna bakmaz merak etme:) oğlunla bol bol iyi vakit geçir canım benim
ada_aras canımmm yaa 3 te gidecektin ama sen kadar heyecanlıyız:) güzel haberle gel tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?