• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

merhaba :) bu soruları burada o kadar çok konuştuk ki, geçmişi okusan herkesin başına geldi diyebilirim. Yaşayanlar arasında bazıları hamiş çıktı, bazıları ise bebek bekleme döneminde regl düzenindeki değişimlerden kaynaklıydı. Örneğin ben de bunlardan biriyim. Ortaokuldan beri hiç değişmeyen düzenim, korunmayı bıraktıktan sonra değişmişti. regl günü hemen başlayan kanama, iki gün pembeliklerle başlamaya başlamıştı.
Ama daha dün gördük ki bir kaç damla pembelik gelip, sonra çift çizgi de görülebiliyormuş.
Kısacası her şey olabilir tatlım. Test yapmadan bişi söylemek keşke mümkün olsa. Gebelik testin varsa yap istersen ;)

merhaba :) bu soruları burada o kadar çok konuştuk ki, geçmişi okusan herkesin başına geldi diyebilirim. Yaşayanlar arasında bazıları hamiş çıktı, bazıları ise bebek bekleme döneminde regl düzenindeki değişimlerden kaynaklıydı. Örneğin ben de bunlardan biriyim. Ortaokuldan beri hiç değişmeyen düzenim, korunmayı bıraktıktan sonra değişmişti. regl günü hemen başlayan kanama, iki gün pembeliklerle başlamaya başlamıştı.
Ama daha dün gördük ki bir kaç damla pembelik gelip, sonra çift çizgi de görülebiliyormuş.
Kısacası her şey olabilir tatlım. Test yapmadan bişi söylemek keşke mümkün olsa. Gebelik testin varsa yap istersen :KK66:
Insallah o pembeligi gorup hamile kalanlardan olurum tesekkur ediyorum cevabin icin :/

Homely_angel Homely_angel canımm yazamıyorum günlerim öyle yoğun geçiyor ki şimdi fırsat buldum çok teşekkür ederiz Güzel teyzesi :)
Rabbim.en kısa zamanda hepinize bu eşsiz duyguyu yaşatsın çok çok çok farklı bi duygu Rabbim kimseyi mahrun bırakmasın bu güzellikten

Cevap yazamadıgım arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın tam bildirimleri okucam diyorum oğlum alarm veriyor :) Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Homely_angel Homely_angel canımm yazamıyorum günlerim öyle yoğun geçiyor ki şimdi fırsat buldum çok teşekkür ederiz Güzel teyzesi :)
Rabbim.en kısa zamanda hepinize bu eşsiz duyguyu yaşatsın çok çok çok farklı bi duygu Rabbim kimseyi mahrun bırakmasın bu güzellikten

Cevap yazamadıgım arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın tam bildirimleri okucam diyorum oğlum alarm veriyor :) Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Canım benim hep geliyorsun aklıma ama sık sık gelememen çok normal. şimdi bebişinle keyifli zaman geçirme vakti.
Amin amin, eminim eşi benzeri yoktur.

interiorarchitect interiorarchitect canım kimse senin kusuruna bakmaz merak etme:) oğlunla bol bol iyi vakit geçir canım benim:KK66:

ada_aras ada_aras canımmm yaa 3 te gidecektin ama sen kadar heyecanlıyız:) güzel haberle gel tatlım
Ayy canım benim çok sağol :KK200: gaz sancısı var yavrumun kaç saattir kıvranıyo :( gecede böyle olmuştu :(

Kızlar sonucum 361 çıktı.inşallah bu sefer rabbim tamamına erdirir.
:halay: Yaaa çook sevindiiim, inşallah sağlıkla alırsın canım kucağınaaa:))) bak yumurtlama falan derken hoooop gelmiş bebişiiinn:KK71::anneadayı:
Ayy canım benim çok sağol :KK200: gaz sancısı var yavrumun kaç saattir kıvranıyo :KK43: gecede böyle olmuştu :KK43:
Canımmm yaaa geçmiş olsuun:( bebeklerde olur herhalde, inan çok bilmiyorum.. Geçer ama annesi:KK200:

Back