• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ada_aras ada_aras gözünaydıın canımmmmm dualar kabul oldu şükür :) rabbim tamamına erdirsin :)
Amin kuzum.ağustos annelerinde kalsaydım bu hafta doğum yapacaktım ama bu buruk ayda şimdi bebeğimin yola çıktığının haberini almak nasip oldu.inşallah hayırlısıyla devam eder.

Buradan da yazıyorum... YUPPPPPİ :KK71:
sen yumurtlama beklerken bebiş yola çıkmış bile :)
Diğer tarafa da cevap yazdım ama gelecek hafta senden de mutlu haber gelebilir.
Zaten az kalmıştık bu topicte.inşallah herkes hamile olur da muhabbetler 2017 annelerinden devam eder.

Adetim 3 4 gun once lekelenmelerle basladi yaklasik 4 gun kahve pembe leke olustu daha sonra uyandigimda 2 gun sadece sabahlari ayaga kalktigimda pihtili bir kanamam oldu wcde temizledikten sonra onun disinda butun gun boyunca silince gelen lekelenme Devam ediyor sizce bu normal adet mi oluyor hic boyle birsey yasamamistim

ada_aras ada_aras canm ayni seyi yasadik yok yumurtluyodum yok catlamadim derken bebis haberi coook sevindim senin adina insallah rabbim bu ay herkesin yuzunu guldursun ben dogurmadan herkes hamile kalsin

ada_aras ada_aras canm ayni seyi yasadik yok yumurtluyodum yok catlamadim derken bebis haberi coook sevindim senin adina insallah rabbim bu ay herkesin yuzunu guldursun ben dogurmadan herkes hamile kalsin
İnan seni de etiketleyecektim de yumurtlama beklerken falan diye.utandım görmemişim bi bebeği olmuş hemen herkese haber vermiş gibi :)
Çok sağol kuzum.dileğin de güzelmiş.10 haftan kalmış zaten.sen daha çmceden düşüğün olduğu için dr herhangi farklı bi şey berdi mi yaptı mı?bazı arkadaşlar bebek aspirini diyorlar 19 unda dr a gidince sorucam.sen kullandın mı?

tatlım sende durumlar nasıl? 4 gün kaldı sanki?
canım ben gecen ay gec adet oldum bat tarihim degişti 3-4 güne yum yum zamanı sanırım :) bakalım nasip Allahdan meryem süresine basladım 41 gün okuyacagım hepiniz dualarımdasınız :dua: batım 30 agustos görünüyor simdilik :eek::anneadayı::anne:

Alıntı karıştı galiba.
Anladım canım ben:) evet yaa işte en güzeli de buu:))) yumurtlama bilmem ne patt bebişş:)) hadi takvim yap;)
Adetim 3 4 gun once lekelenmelerle basladi yaklasik 4 gun kahve pembe leke olustu daha sonra uyandigimda 2 gun sadece sabahlari ayaga kalktigimda pihtili bir kanamam oldu wcde temizledikten sonra onun disinda butun gun boyunca silince gelen lekelenme Devam ediyor sizce bu normal adet mi oluyor hic boyle birsey yasamamistim
Normal kanaman pıhtılı mı değil mi? Ben pıhtılı oluyorum hep mesela ama senin ilkse ve reglin değişikse bir doktora gidebilirsin. Sökülemedin mi acaba?

İnan seni de etiketleyecektim de yumurtlama beklerken falan diye.utandım görmemişim bi bebeği olmuş hemen herkese haber vermiş gibi :)
Çok sağol kuzum.dileğin de güzelmiş.10 haftan kalmış zaten.sen daha çmceden düşüğün olduğu için dr herhangi farklı bi şey berdi mi yaptı mı?bazı arkadaşlar bebek aspirini diyorlar 19 unda dr a gidince sorucam.sen kullandın mı?
Cnm ben hala coraspin kullaniyorum dusugum oldugu icin verdi doktor bide basinda progestan vermisti daha onceye alsaydin keske randevunu benm beta yukselmeye vaslar baslamaz kullandim ilaclarimi evet hergun hamile kalmiyoruz tabi ki sevincimizi sonuna kadar yasamak hakkimiz inan cok sevindim allah kucagina. Almayi nasip etsin

Diğer tarafa da cevap yazdım ama gelecek hafta senden de mutlu haber gelebilir.
Zaten az kalmıştık bu topicte.inşallah herkes hamile olur da muhabbetler 2017 annelerinden devam eder.

Amin tatlım inşallah en taze anne olarak duaların tutar biz de hemencik peşinden geliriz.

zevkle açarım o topiği, bebişler o topikte büyür :)

Cnm ben hala coraspin kullaniyorum dusugum oldugu icin verdi doktor bide basinda progestan vermisti daha onceye alsaydin keske randevunu benm beta yukselmeye vaslar baslamaz kullandim ilaclarimi evet hergun hamile kalmiyoruz tabi ki sevincimizi sonuna kadar yasamak hakkimiz inan cok sevindim allah kucagina. Almayi nasip etsin
Test yapmadan verdi yani coraspini?
Bazı yerlerde pıhtı sorunu yoksa bebeğe zarar verdiğini duymuştum.
Daha erken de gidebilirim aslında.dr a sormadan da kullanmak istemiyorum.

Back