- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.821
Evet:))) aynen bir arada olmak çok güzel gerçektenvalla ağzından bal damlıyor, umarım dediğin gibi olur canım seneye bebişlerimizle topic keyfi yaparız
İnşallah canımmTatlım Allah bize o günleri ve sonrasında da ikincileri konuştuğumuzu gösterir inşallah :)
Kuzum anlamadım ki.perşembe randevu aldım.dr söyleyecek içerde ne oluyo ne bitiyo.Acaba sen regl iken mi yumurtlayacaksın? Ben bi yerde böyle bir şey okumuştum ama anlayamamıştım. Şimdi aklıma o geldi.. Çok şaşırtıcı ama ilk defa böyle oluyor sanırım. Eylül uğurlu gelsin inşallah..
Homely_angel canım tam 1 yıl oluyor topic açılalı.. İnşallah bu eylül uğurlu gelir hepimize
8 ağustos sabah 2 damla akşama kadar hiç yok.salı sabah 1 damla sadece peçeteye geldi.sence benim adetimin 3.günü ne zaman?şoklardayımcanım sen de benim şu an yaptığım gibi hormonal testleri mi yaptırsan acaba. hiç pozitif yakalayamadın bu ay o zaman, öyle değil mi?
Kuzum anlamadım ki.perşembe randevu aldım.dr söyleyecek içerde ne oluyo ne bitiyo.
26.günde olduğuma göre 12.gün yumurtlamış oluyorum.
Ya bi de bir soru adetin ilk günü damla geldiği gü mü yoksa söküldüğün gün mü?
Homely_angel sence ilk gü ne zaman?
Hımm.çoğunluk ilk leke günü diyor ama net değil.ahhh tatlım onu bir anlasam, aynı soruyu sordum doktora ondan bile net yanıt alamadım.
8 ağustos sabah 2 damla akşama kadar hiç yok.salı sabah 1 damla sadece peçeteye geldi.sence benim adetimin 3.günü ne zaman?
En son kasımda yaptırmıştım ben.kürtaj sonrası yaptırmadım hiç.sen rahim filmi çekilmiş miydin kuzu?
Kürtaj sonrası tüplerde tıkanık vajinal muayene ile fark edilebilir mi acaba?Canım doktor bile bana net bir şey söyleyemedi ama ben şöyle düşünüyorum. eskiden 5 gün süren reglim, şimdi baştaki damla damla gelen iki günü katınca 7 gün sürmüş oluyor. O yüzden ben söküldüğü günü 1.gün olarak alıyorum. Sen doktorundan cuma gününe randevu al bence. Rahim filmini ben hamiş kalmadan önceki ay çektirmiştim. geçen hafta doktora gittiğimde de sordum yine çektirsem mi diye ama hiç gerek yok dedi.
Kürtaj sonrası tüplerde tıkanık vajinal muayene ile fark edilebilir mi acaba?
Bugünkü leke miktarına göre perşembe cuma arasında bi karar vericem.
Onu araştırmıştım da benim ne gün ne de miktar konusunda bir azalma olmadı.en iyisi dr a gebeliğe engel bir durumum olup olmadığını sormak.ben de özel ve temiz bir hastanede olmuştum operasyonumu ama sonuçta dr ların ne hatalarını görüyor/okuyoruz.wc de hala hiç bir şey yok.sence 4 saat idrar tutup bi gebelik testi yapsam doğru sonuç verir mi?Fark edileceğini sanmıyorum ama düzgün koşullarda ve uzman doktorla yapılan kürtajların sorunsuz olacağı söyleniyor. Bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama yapışıklık durumunda regli olamıyormuşsun veya çok azalıyormuş. bilgin var mı bu konuda?
Onu araştırmıştım da benim ne gün ne de miktar konusunda bir azalma olmadı.en iyisi dr a gebeliğe engel bir durumum olup olmadığını sormak.ben de özel ve temiz bir hastanede olmuştum operasyonumu ama sonuçta dr ların ne hatalarını görüyor/okuyoruz.wc de hala hiç bir şey yok.sence 4 saat idrar tutup bi gebelik testi yapsam doğru sonuç verir mi?
Lekelenmeyi ilk gün sayarsam 27.gündeyim.
Kizlar biz bugun kontolden geldik burun kemiklerimiz olusmus hersey yolunda. Ense kalinligi icin 2 hafta sonra gidicez. Cinsiyetleri soylemek icin erken dedi ama birininki gostersi erkekmis otekini goremedik. 2 hafta sonra bakariz bdaha dedi
Amin amin darisi bir an once sizlere insallah :)oyy maşallah onlara :) çok çok iyi ve sağlıklı büyüsünler inş.
Amin amin darisi bir an once sizlere insallah :)
Canım sonraki konuşmalarınızı da okudum. Yaptım mı gebelik testi.. Aklıma da şey geldi, hani ovülasyon da pozitif çıkmıştı ya 1 gün önce.. Bazen o da gebeliğe işaret olabiliyormuş?? Hadi bakalım bizi haberdar et, inşallah güzel haberdir:)Kuzum anlamadım ki.perşembe randevu aldım.dr söyleyecek içerde ne oluyo ne bitiyo.
26.günde olduğuma göre 12.gün yumurtlamış oluyorum.
Ya bi de bir soru adetin ilk günü damla geldiği gü mü yoksa söküldüğün gün mü?
Homely_angel sence ilk gü ne zaman?
Canımm hadi hayırlı olsuun, sağlıkla büyüsünlerr ve doğsunlarr inşallah:))) darısı da bize nasip olsuunKizlar biz bugun kontolden geldik burun kemiklerimiz olusmus hersey yolunda. Ense kalinligi icin 2 hafta sonra gidicez. Cinsiyetleri soylemek icin erken dedi ama birininki gostersi erkekmis otekini goremedik. 2 hafta sonra bakariz bdaha dedi
Amin kuzum aminnCanım sonraki konuşmalarınızı da okudum. Yaptım mı gebelik testi.. Aklıma da şey geldi, hani ovülasyon da pozitif çıkmıştı ya 1 gün önce.. Bazen o da gebeliğe işaret olabiliyormuş?? Hadi bakalım bizi haberdar et, inşallah güzel haberdir:)
Canımm hadi hayırlı olsuun, sağlıkla büyüsünlerr ve doğsunlarr inşallah:))) darısı da bize nasip olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?