• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Günaydın canlar ben bu ay kk ya girmeme kararı aldım inşallah yeni ay yeni umutlar olur kendinize cici bakın görüşmek üzere
Kuzum en iyisini yaparsın.zaten adet de olmuşsun. hayırlısıyla eylülde görüşmek dileğiyle..

Kızlaaar ağustos annelerine yazdım doğum hikayemi sizlerde okuyun
fırsat bulmuşken biraz bahsedeyim nasıl olduğumuzdan
Sabah geldik.hastaneye yazdım zaten 120.ye vuran bi sancım vardı onun dışında 60 70 vurdu.sancılarım
Doktor içeri alınca sancılardan dolayı ilk defa açıklık muayenesi yaptı daha önce olmayanlar korkmasın çünkü kasmayınca cidden hiç ağrımıyo bu muydu diyorsunuz
Baktı açılmama 1 parmak açılmam vardı sonra ultrason muayenesine geçtik bebeğimin baş çevresi büyüklüğü sınırı geçmiş
Doktorumuz hadi toparlan gel.konuşalım dedi kalktım toplandım içeri geçtim dedi ki şu an için normal yapabilirsin sancılar var açılma var ama başından dolayı sancı çekip çekip sezeryana.alcaz seni yaşadığımız bi şey böyle olsun istemiyorum dedi doktorumla da samimiyiz daha önce 2 kaybim oldugundan epeydir gidip geliyorum
Sezeryan olursa ne zaman yapacaksınız dedik hemen deyince biz şook dedi sancın açılman var ben seni böyle yollayamam
Neyse kabul ettik eve gittim.duş aldık eşyalarımı aldık görümcemlerle geri geldik hastaneye odamızı da süsledik fotoğrafçım.geldi bi kaç pozdan sonra vedalaşıp doğuma indim öğlen 2.22 sükürler olsun oğlum.yanımdaydı spinal sezeryan oldum ekip o kadar iyiydi ki çpk rahatlattılar beni Allâh razı olsun rabbim hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ay ne güzel canım maşallah

Günaydın canlar ben bu ay kk ya girmeme kararı aldım inşallah yeni ay yeni umutlar olur kendinize cici bakın görüşmek üzere
Canım yazdığımı görecek misin bilmiyorum ama, biraz kafa dağıtmak belki iyi gelir. En azından stresin azalır. Seni özleyeceğiz, inşallah harika haberle geri dönersin canım:) çok iyi bak kendine

Kızlar adetin 12 ve 18. Günler arası yaptığım ama hiç pozitifi göremediğim ovulasyon testim adetin 23. Günü pozitif oldu.sıvı ve wc ye de dikkat etmedim pek.tek testim vardı kasık batması oluyordu şüphelendim yapayım dedim.baktım pozitif.nokta atışı yaptım yani :) yumurtam yarın ya da salı çatlar inşallah.şimdiye kadar 1 dolu 1 boş devam etmiştik.vücudum izin verirse perşembeye kadar her gün ilişki düşünüyorum.bu durumda bat olarak 23 ağustos yazalım Homely_angel Homely_angel

Kızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum

Canım benim çok şükür bu haberi aldık. Çınar bebeğe sağlıklı, başarılı, şanslı, mutlu upuzuuuun bir ömür diliyorum. Tabi annesi, babası ve tüm sevdikleriyle beraber. :KK68:

Canım benimm çok şükür zor olan kısmı atlattık sık sık yürümeye çalışıyorum lavaboya gidip geliyorum
Çok dua ettim hepinizeeee hep aklımdaydınız

Canım benim çok teşekkür ederiz, en özel anında bizler aklında ve dualarındaydık. Allah bize de en kısa sürede böyle güzel doğumlar nasip eder inşallah.

Kızlar adetin 12 ve 18. Günler arası yaptığım ama hiç pozitifi göremediğim ovulasyon testim adetin 23. Günü pozitif oldu.sıvı ve wc ye de dikkat etmedim pek.tek testim vardı kasık batması oluyordu şüphelendim yapayım dedim.baktım pozitif.nokta atışı yaptım yani :) yumurtam yarın ya da salı çatlar inşallah.şimdiye kadar 1 dolu 1 boş devam etmiştik.vücudum izin verirse perşembeye kadar her gün ilişki düşünüyorum.bu durumda bat olarak 23 ağustos yazalım Homely_angel Homely_angel

Canım ben de haftasonu yakaladım en koyu ikiliyi beraber bekleyeceğiz desene :) ayy beraber versek haberi de çok güzel oluuuur

Kızlar yine ben yine sorun.dün pvuda pozitif bugün adet oldum.bat 8 eylül Homely_angel Homely_angel
Acaba sen regl iken mi yumurtlayacaksın? Ben bi yerde böyle bir şey okumuştum ama anlayamamıştım. Şimdi aklıma o geldi.. Çok şaşırtıcı ama ilk defa böyle oluyor sanırım. Eylül uğurlu gelsin inşallah..

Homely_angel Homely_angel canım tam 1 yıl oluyor topic açılalı.. İnşallah bu eylül uğurlu gelir hepimize

Acaba sen regl iken mi yumurtlayacaksın? Ben bi yerde böyle bir şey okumuştum ama anlayamamıştım. Şimdi aklıma o geldi.. Çok şaşırtıcı ama ilk defa böyle oluyor sanırım. Eylül uğurlu gelsin inşallah..

Homely_angel Homely_angel canım tam 1 yıl oluyor topic açılalı.. İnşallah bu eylül uğurlu gelir hepimize

evet tatlım 10 gün sonra doğum günümüzü kutlayacağız :KK71: Bir yıldır bir çoğunuzla beraberiz, bence en güzeli bu. Keşke hepimizin kucağında bebekleri de olsaydı ama o da seneye inşallah :)

evet tatlım 10 gün sonra doğum günümüzü kutlayacağız :KK71: Bir yıldır bir çoğunuzla beraberiz, bence en güzeli bu. Keşke hepimizin kucağında bebekleri de olsaydı ama o da seneye inşallah :)
Evet:))) aynen bir arada olmak çok güzel gerçekten:KK200: valla ağzından bal damlıyor, umarım dediğin gibi olur canım seneye bebişlerimizle topic keyfi yaparız

Back