• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Test yapmadan verdi yani coraspini?
Bazı yerlerde pıhtı sorunu yoksa bebeğe zarar verdiğini duymuştum.
Daha erken de gidebilirim aslında.dr a sormadan da kullanmak istemiyorum.
Cnm benm test yapacak firsatim olmadi igdir da yasadigim icin ankara ya gitmeyi dusunmustum doktoruma sordum hic bi zarari olmaz dedi allaha sukur su ana kadar hic sorun yasamadim insallah ilerde de yasamam

ada_aras ada_aras Rebel92 Rebel92 kızlar söyledim mi bilmiyorum ama bu pıhtılaşma konusundaki testi bende yaptırdım, şimdi sonuç bekliyorum haftaya cuma çıkacak sanırım.
Canm gunumuzde o kadar cok ki problemli cikan artik ben gercekten bize curuk nesil denmesini anliyorum beslenme seklimizden midir nedir herseyimiz bozuk:deli:insallah insallah bi problem yoktur ama varsada cozumu cok basit allaha sukur

ada_aras ada_aras canım çok sevindim. inş busefer hep pozitif şeyler düşün ve hep iyi olsun. aklına kötü şeyleri getirme ve panik olma.
Bende ağustos annesi olacakken düşük yaptım hatirlarsan. hemde 2. Düşüğüm dü. sonra takdiri allaha bıraktım. 1 ay korundum. 2. Ay geldi bebisim üstelik eşim yanımda değil, arada gelip gidiyo. Allah nasip edince ediyor. ve adetim tam 15 gün geçince gittim dra, zaten yaşayacağı varsa yaşayacak dedim. Buarada bende adetten 5 gün önce yerleşme lekesi yaşadım. birdaha gelmedi şükür
Hep iyi düşün iyi olsun inş.

Canm gunumuzde o kadar cok ki problemli cikan artik ben gercekten bize curuk nesil denmesini anliyorum beslenme seklimizden midir nedir herseyimiz bozuk:deli:insallah insallah bi problem yoktur ama varsada cozumu cok basit allaha sukur

aynen öyle canım ama benim şu ana kadar yapılan tüm testler sorunsuz. bütün vajinal kültürleri de tekrar yaptırdım hepsi temiz çok şükür.
şimdi şüphe pıhtılaşma vardı ve o plesantaya giden hatta sorun mu oldu? haftaya göreceğiz bakalım.

ada_aras ada_aras canım çok sevindim. inş busefer hep pozitif şeyler düşün ve hep iyi olsun. aklına kötü şeyleri getirme ve panik olma.
Bende ağustos annesi olacakken düşük yaptım hatirlarsan. hemde 2. Düşüğüm dü. sonra takdiri allaha bıraktım. 1 ay korundum. 2. Ay geldi bebisim üstelik eşim yanımda değil, arada gelip gidiyo. Allah nasip edince ediyor. ve adetim tam 15 gün geçince gittim dra, zaten yaşayacağı varsa yaşayacak dedim. Buarada bende adetten 5 gün önce yerleşme lekesi yaşadım. birdaha gelmedi şükür
Hep iyi düşün iyi olsun inş.
Kuzucum çok sağol
Sana da sorayım hemen.sen aspirin kullandın mı?
Ben de aslında senin mantığındaydım ama zaten bir düşüğüm olduğu için bir şeylergeç kalıp pişmanlık yaşamaktan korkuyorum.

Kuzucum çok sağol
Sana da sorayım hemen.sen aspirin kullandın mı?
Ben de aslında senin mantığındaydım ama zaten bir düşüğüm olduğu için bir şeylergeç kalıp pişmanlık yaşamaktan korkuyorum.
Canım ben sadece folik asit ve B12 içtim dra gitmeden, telaş yapmadım. Dr a gidince o verdi corasprin ozaman içmeye başladım. çünkü benim dusukler kan pıhtılaşması yüzünden değilmiş. Bunu sadece önlem amaçlı verdi.

Merhaba bana da yardımcı olursanız sevinirim sat 8 temmuz 2 gün önce idrar testinde silik çizgi çıktı kan testinde 14.97 çıktı bugünde 27.84 çıktı doktor çok olumlu konuşmadı acaba değerleri böyle düşük olup hamileligi devam eden var mi

Merhaba bana da yardımcı olursanız sevinirim sat 8 temmuz 2 gün önce idrar testinde silik çizgi çıktı kan testinde 14.97 çıktı bugünde 27.84 çıktı doktor çok olumlu konuşmadı acaba değerleri böyle düşük olup hamileligi devam eden var mi

Hiç belli olmuyor çok düşük başlayıp gayet sağlıklı giden bir sürü hamilelik gördük. iki günde bir iki katına çıkıyorsa en önemlisi bu.

aynen öyle canım ama benim şu ana kadar yapılan tüm testler sorunsuz. bütün vajinal kültürleri de tekrar yaptırdım hepsi temiz çok şükür.
şimdi şüphe pıhtılaşma vardı ve o plesantaya giden hatta sorun mu oldu? haftaya göreceğiz bakalım.
Hayirlisi olsun cnm o bebegininde nasibi yokmus die dusunmekten baska caremiz yok insallah hemen hamile oldugunun mujdesini verirsin bize hayirlisiyla onu kucagina alirsin

pıhtılaşma kandan yapılıyor da canım ben enfeksiyon var mı diye kültürleri de verdim.
Hımm.sonuç 1 haftada mı alınıyor?
Acaba bu test bu kadar çabuk yapılırken neden dr lar test yapmak yerine hemen bebek aspirini yazıyorlar.
Acaba maliyetli mi kaç lira verdin hepsine?

Bugünde kan verdim 61.5 olmuş inşallah doktor olumlu bişeyler söyler

şu an için artışın iyi görünüyor hatta iki katından bile fazlaya katlıyor. Dün 27.8 di değil mi? Her gün her gün ölçtürüp stres olma, şu an hamilesin tadını çıkar. haftaya çarşamba - cuma arası bir daha bakarsın. o zamana baya katlanmış olmalı zaten ve sonra da keseyi görürsün ;)

Hımm.sonuç 1 haftada mı alınıyor?
Acaba bu test bu kadar çabuk yapılırken neden dr lar test yapmak yerine hemen bebek aspirini yazıyorlar.
Acaba maliyetli mi kaç lira verdin hepsine?

15 günde çıkıyor canım ve baya bi kan aldılar benden. geçen hafta cuma günü verdim, kolum hala mor :110:

bira maliyetli benim ki ıgg ve ıgm de dahil 1200 tl tuttu ki bu allianzlı indirimli fiyat. DEvlet hastanesi yapamadı, üniversite hastanesi yapar dedi ki 2-3 düşük olursa yapıyormuş o da. Anlamıyorum ki 2-3 acı yaşanması niye bekleniyor.

ve eğer sonuçta pıhtılaşma çıkarsa, hamilelikte yaptırmadığıma nasıl üzüleceğim. bir yandan da bir sebep bulundu diye rahatlarım herhalde.

Back