- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.881
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm benm test yapacak firsatim olmadi igdir da yasadigim icin ankara ya gitmeyi dusunmustum doktoruma sordum hic bi zarari olmaz dedi allaha sukur su ana kadar hic sorun yasamadim insallah ilerde de yasamamTest yapmadan verdi yani coraspini?
Bazı yerlerde pıhtı sorunu yoksa bebeğe zarar verdiğini duymuştum.
Daha erken de gidebilirim aslında.dr a sormadan da kullanmak istemiyorum.
Canm gunumuzde o kadar cok ki problemli cikan artik ben gercekten bize curuk nesil denmesini anliyorum beslenme seklimizden midir nedir herseyimiz bozukinsallah insallah bi problem yoktur ama varsada cozumu cok basit allaha sukur
tamm canım saoltamam tatlım değiştireyim o zaman
Canm gunumuzde o kadar cok ki problemli cikan artik ben gercekten bize curuk nesil denmesini anliyorum beslenme seklimizden midir nedir herseyimiz bozukinsallah insallah bi problem yoktur ama varsada cozumu cok basit allaha sukur
Kuzucum çok sağolada_aras canım çok sevindim. inş busefer hep pozitif şeyler düşün ve hep iyi olsun. aklına kötü şeyleri getirme ve panik olma.
Bende ağustos annesi olacakken düşük yaptım hatirlarsan. hemde 2. Düşüğüm dü. sonra takdiri allaha bıraktım. 1 ay korundum. 2. Ay geldi bebisim üstelik eşim yanımda değil, arada gelip gidiyo. Allah nasip edince ediyor. ve adetim tam 15 gün geçince gittim dra, zaten yaşayacağı varsa yaşayacak dedim. Buarada bende adetten 5 gün önce yerleşme lekesi yaşadım. birdaha gelmedi şükür
Hep iyi düşün iyi olsun inş.
Sadece kan mı verdin test için?
Canım ben sadece folik asit ve B12 içtim dra gitmeden, telaş yapmadım. Dr a gidince o verdi corasprin ozaman içmeye başladım. çünkü benim dusukler kan pıhtılaşması yüzünden değilmiş. Bunu sadece önlem amaçlı verdi.Kuzucum çok sağol
Sana da sorayım hemen.sen aspirin kullandın mı?
Ben de aslında senin mantığındaydım ama zaten bir düşüğüm olduğu için bir şeylergeç kalıp pişmanlık yaşamaktan korkuyorum.
Pıhtılaşma için sadece kan yeterli diye düşünmüştüm ama demek ki hepsinin sentezinden bir sonuç çıkarıyorlar.Kan, idrar ve vajinal kültür örnekleri.
pıhtılaşma için sadece kan veriyorsunuz.. bende yaptırdım..Pıhtılaşma için sadece kan yeterli diye düşünmüştüm ama demek ki hepsinin sentezinden bir sonuç çıkarıyorlar.
Pıhtılaşma için sadece kan yeterli diye düşünmüştüm ama demek ki hepsinin sentezinden bir sonuç çıkarıyorlar.
Merhaba bana da yardımcı olursanız sevinirim sat 8 temmuz 2 gün önce idrar testinde silik çizgi çıktı kan testinde 14.97 çıktı bugünde 27.84 çıktı doktor çok olumlu konuşmadı acaba değerleri böyle düşük olup hamileligi devam eden var mi
Hayirlisi olsun cnm o bebegininde nasibi yokmus die dusunmekten baska caremiz yok insallah hemen hamile oldugunun mujdesini verirsin bize hayirlisiyla onu kucagina alirsinaynen öyle canım ama benim şu ana kadar yapılan tüm testler sorunsuz. bütün vajinal kültürleri de tekrar yaptırdım hepsi temiz çok şükür.
şimdi şüphe pıhtılaşma vardı ve o plesantaya giden hatta sorun mu oldu? haftaya göreceğiz bakalım.
Bugünde kan verdim 61.5 olmuş inşallah doktor olumlu bişeyler söylerHiç belli olmuyor çok düşük başlayıp gayet sağlıklı giden bir sürü hamilelik gördük. iki günde bir iki katına çıkıyorsa en önemlisi bu.
Hımm.sonuç 1 haftada mı alınıyor?pıhtılaşma kandan yapılıyor da canım ben enfeksiyon var mı diye kültürleri de verdim.
Bugünde kan verdim 61.5 olmuş inşallah doktor olumlu bişeyler söyler
Hımm.sonuç 1 haftada mı alınıyor?
Acaba bu test bu kadar çabuk yapılırken neden dr lar test yapmak yerine hemen bebek aspirini yazıyorlar.
Acaba maliyetli mi kaç lira verdin hepsine?