- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.801
Kuzum en iyisini yaparsın.zaten adet de olmuşsun. hayırlısıyla eylülde görüşmek dileğiyle..Günaydın canlar ben bu ay kk ya girmeme kararı aldım inşallah yeni ay yeni umutlar olur kendinize cici bakın görüşmek üzere
Canım allah analı babalı büyütsün tebrik ederimKızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum
Ay ne güzel canım maşallahKızlaaar ağustos annelerine yazdım doğum hikayemi sizlerde okuyun
fırsat bulmuşken biraz bahsedeyim nasıl olduğumuzdan
Sabah geldik.hastaneye yazdım zaten 120.ye vuran bi sancım vardı onun dışında 60 70 vurdu.sancılarım
Doktor içeri alınca sancılardan dolayı ilk defa açıklık muayenesi yaptı daha önce olmayanlar korkmasın çünkü kasmayınca cidden hiç ağrımıyo bu muydu diyorsunuz
Baktı açılmama 1 parmak açılmam vardı sonra ultrason muayenesine geçtik bebeğimin baş çevresi büyüklüğü sınırı geçmiş
Doktorumuz hadi toparlan gel.konuşalım dedi kalktım toplandım içeri geçtim dedi ki şu an için normal yapabilirsin sancılar var açılma var ama başından dolayı sancı çekip çekip sezeryana.alcaz seni yaşadığımız bi şey böyle olsun istemiyorum dedi doktorumla da samimiyiz daha önce 2 kaybim oldugundan epeydir gidip geliyorum
Sezeryan olursa ne zaman yapacaksınız dedik hemen deyince biz şook dedi sancın açılman var ben seni böyle yollayamam
Neyse kabul ettik eve gittim.duş aldık eşyalarımı aldık görümcemlerle geri geldik hastaneye odamızı da süsledik fotoğrafçım.geldi bi kaç pozdan sonra vedalaşıp doğuma indim öğlen 2.22 sükürler olsun oğlum.yanımdaydı spinal sezeryan oldum ekip o kadar iyiydi ki çpk rahatlattılar beni Allâh razı olsun rabbim hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım yazdığımı görecek misin bilmiyorum ama, biraz kafa dağıtmak belki iyi gelir. En azından stresin azalır. Seni özleyeceğiz, inşallah harika haberle geri dönersin canım:) çok iyi bak kendineGünaydın canlar ben bu ay kk ya girmeme kararı aldım inşallah yeni ay yeni umutlar olur kendinize cici bakın görüşmek üzere
Kızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum
Herkese selaaammmm artık bizde bebiş istiyoruz..buradakilerle aynı heyecanı yaşadığımı düşündüğüm için topige geldim hoş geldim ugurla geldim isteyen herkese nasib olsun
Canım benimm çok şükür zor olan kısmı atlattık sık sık yürümeye çalışıyorum lavaboya gidip geliyorum
Çok dua ettim hepinizeeee hep aklımdaydınız
Sonunda reglim geldi yeni regli 5 eylülHomely_angel
Günaydın canlar ben bu ay kk ya girmeme kararı aldım inşallah yeni ay yeni umutlar olur kendinize cici bakın görüşmek üzere
Kızlar adetin 12 ve 18. Günler arası yaptığım ama hiç pozitifi göremediğim ovulasyon testim adetin 23. Günü pozitif oldu.sıvı ve wc ye de dikkat etmedim pek.tek testim vardı kasık batması oluyordu şüphelendim yapayım dedim.baktım pozitif.nokta atışı yaptım yani :) yumurtam yarın ya da salı çatlar inşallah.şimdiye kadar 1 dolu 1 boş devam etmiştik.vücudum izin verirse perşembeye kadar her gün ilişki düşünüyorum.bu durumda bat olarak 23 ağustos yazalımHomely_angel
Ağzın bal yesin :)Canım ben de haftasonu yakaladım en koyu ikiliyi beraber bekleyeceğiz desene :) ayy beraber versek haberi de çok güzel oluuuur
Kızlar yine ben yine sorun.dün pvuda pozitif bugün adet oldum.bat 8 eylülHomely_angel
Acaba sen regl iken mi yumurtlayacaksın? Ben bi yerde böyle bir şey okumuştum ama anlayamamıştım. Şimdi aklıma o geldi.. Çok şaşırtıcı ama ilk defa böyle oluyor sanırım. Eylül uğurlu gelsin inşallah..Kızlar yine ben yine sorun.dün pvuda pozitif bugün adet oldum.bat 8 eylülHomely_angel
Acaba sen regl iken mi yumurtlayacaksın? Ben bi yerde böyle bir şey okumuştum ama anlayamamıştım. Şimdi aklıma o geldi.. Çok şaşırtıcı ama ilk defa böyle oluyor sanırım. Eylül uğurlu gelsin inşallah..
Homely_angel canım tam 1 yıl oluyor topic açılalı.. İnşallah bu eylül uğurlu gelir hepimize
Evet:))) aynen bir arada olmak çok güzel gerçektenevet tatlım 10 gün sonra doğum günümüzü kutlayacağızBir yıldır bir çoğunuzla beraberiz, bence en güzeli bu. Keşke hepimizin kucağında bebekleri de olsaydı ama o da seneye inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?