Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

allahım sağlıklı bu ömür nasip etsin hayırlı bi evlat olsun allah razı olsun cnm bnm

hayır canım 12 ve 17 değerlendirildi ve sonrasi o yüzden umutsuzluk verdi iste

Rabbim analı babalı büyütsün.vatana millete hayırlı uğurlu bir insan olur inşallah..ağzına diline sağlık duan için.inşallah arkadaşların gibi biz de kısa sürede hamileyiz diyenlerden oluruz.
Amin canım benim, inşallah. Sizlerin de bu sevinçlerine ortak oluruz inşallah.

Evet canım çoookkk şükür. Darısı sana olsun en hayırlı şekilde. Sen napıyosun, nasıl gidiyor? Doğum şeklin belli oldu mu?
amin canım benim inşallah normali bekliyoruz şu an için geçen cuma sancı çıkmadı o yüzden çatıya da bakmadı doktorum beklemedeyiz ama kafamız 9.3 olmuş bakalım inşallah sezeryana dönmeden bende doğum yaparım çömelip kalkıyorum eş ile ilişki de açılmaya yardımcı oluyormuş yürüyüşte yapıyorum ama sanki gelesi yok benim yavrumun bu cuma yine kontrol var bakalım inşallah gelir artık oğlum normal yapmayı çok istiyorum

Kız sıcağa içeride sıkılır merak etme beyefendi gelir o gelir sen ilişki ve yürüyüşe devam et allahım bize de gonder sağlıklı birer bebis

Selam kızlar ben bugün kırmızıları gördüm malesef. Umarım sizlerden güzel haberler gelir Benim yeni bat 27 ağustos oldu bu arada

Annelik iç güdun ne diyo sence bnm bu ay mı bir daha ki aya mi söyle bakalım
canıııımm inşallah bu ay gelir bebişin ama gelmese bile önümüzdeki ay inşallah olurr çünkü arzerk te dua etmiş bende edicem hepinize inşallah rabbim kabul eder de sizlerde en kısa zamanda kavuşursunuz yavrualrınza rabbim daha fazla bekletmesin aratmasın hiç birinizee

Herkese merhabaaa...
Beni de aranıza alır mısınız? :)

Doktorum adetinin ikinci günü aşılama için gel dedi bana da.Çikolata kistim var,doğum kontrol hapıyla küçülttük biraz,artık bir yerden başlayalım dedi doktorum.

Çok stresli bir insanım,korkuyorum herşeyden,ağrılardan,bu yüzden tutar mı tutmaz mı bilemiyorum...

Canım benim gözün aydın, aklımdaydın haberini alınca çok sevindim. Kızının mutlu, huzurlu, başarı dolu, şanslı, sağlıklı upuzuuuun bir ömrü olsun sizlerle beraber inşallah.
ayyy inş o güzel haberi bizler de sırayla veririz. Rabbim dualarını kabul etsin.

Canım benim geldik bu günlere artık hangi gün gelecek diyoruz. açık pembe çizgi daha dün gibi sanki. Umarım normal doğum olur ama hiç kendini sıkma hangisi ikiniz için de iyiyse öyle olsun. Bak bugün bir arkadaşım doğum yaptı, 42. haftası dolmuştu. gece başlamış sancılar sabah açıklık tamamdı ama gelmedi bebek. tam sezeryana alıyoruz dediler o sırada hooop doğdu. O yüzden kısmette ne varsa olacaktır. Yeterki siz iyi olun.

merhaba, kabul ederiz tabi hoş geldin.
Öncelikle hayırlı zamanda bebişin gelsin inşallah ve unutma ki annelikte korkulara, acılara yer yok o melekleri kucağa almak için hepsine değer. Sakin kal ve hep aklına bebeğini getir. O zaman her şey daha kolay gelecektir. Hamilelikte ağrılar, acılar, bulantılar olacak ama sana bebeğinden sinyal gibi gelecek. Pozitif taraftan baktığın sürece tüm problemler kalkar ortadan

Kendimi gördüm canım sende. Ben de çok istedim normali. Yürüyüşler,pilates topu,çömelip kalkma, merdiven inip çıkma gibi şeyleri yaptım ama kafa çapı normal doğum olmaz dedirdi. Hayırlısı böyleymiş. normale çok çok odaklanma, aklında olmazsa ihtimali olsun. Ben sezeryana hiç hazır değildim ve öncesinde psikolojim alt üst oldu. Ama o an senin dünyan bebeğin oluyor...

progeston iğne ya da pruluton depot kullanıyorsun de mi cnm ben de de olmuştu o haftalarda geçenlerde gene oldu malesef hastanede yattım iki gün.. Atlatcaz inşallah bu günleri de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…