Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

progeston iğne ya da pruluton depot kullanıyorsun de mi cnm ben de de olmuştu o haftalarda geçenlerde gene oldu malesef hastanede yattım iki gün.. Atlatcaz inşallah bu günleri de...
Yaaa oyle mi cok gecmis olsunnnn. Progestan hap kullaniyorum gunde 2 kere 200 mg. Crione jel oksapar kan sulandirici. Folik asit b12 vitamin. Bu kdr kullandiklarim ilk haftalar progestan igne kullanmstm sonra hapa gectik. Jeli birakirsan igne veririmya jele devm et yada igne vercem dedi jele dvm ederim dedim

tatlım sen nasılsın? minikler nasıl? yok mu resimleri?
iyiler cnm çok şükür ama kilo alamıyorum.. 3 kilo alabildim sadece diyetisyene gideceğim bir daha ki kontrole.. ve hala kusuorum resim yok ya bir önceki ayrıntılı idi kafalarının üstünü çekmiş sadece.. annemlerdeyim yatıorum yatarak geçiyor.. sağ salim doğurmak bir nasip olaydı...

E ayrintili 18.haftada olmuyormu

mümkünse yat cnm kanama alanın geçene kadar... ben kahve lekelerle attım ilkini..

Üç tane olunca ne yersen ye sende bırikmiyo onlara gidiyo haliyle kilo da alamıyorsun cnm allahım kolaylıklar versin sana sağlıklı hamilelik geçirip kucağına al inşallah

aynen canım bende sende kendimi görüyorum bende bu gidişle sezeryan olcam gibi çünkü bu haftada doğum olmazsa 10 u geçecek kafa çapı ve mecburi sezeryan olcam sanırım... tabi gönül istiyo normali ama önemli olan sağlıkla gelsin oğlum kucağıma.. rabbim nasıl uygun gördüyse öyle olur inşallah sen spinal oldun dimi canım?ağrın sızın var mı çok?

Ense kalinligina kendi doktorun mu bakiyo
o da baktı bi öncekinde öbür doktor da baktı cnm sadece ense değil bütün organlara bakıolar hatta parmaklarını bile sayıyorlar.. çok gergindi o muayene.. adam böbrek dio bi susuo biz gerilioz tamam dio, karaciğer dio tamam dio .. ama tamam dediği organlar henüz nokta kadardı .. hamileliği hamile kalmaktan ibaret sanıyordum levrl level bir serüvenmiş..

Bir sorun cikmadi insallah

ay zaten son günlere geldim aldı beni bi duygusallık şimdi sende böyle yazınca dolu dolu oldu boğazım...
mikroskopla görünebilecek bi çizgiydi oğlum şimdiyse kucağıma alcağım günü heycanla bekliyorum...
rabbim en kısa zamanda sana ve diğer isteyen arkadaşlarada bu anları yaşamayı nasip etsin... şu an o kadar duygu doluyum kii.. ama ifade etmekte bi o kadar zor ki... sadece sürekli duamdasınız bunu bilin...
artık normal veya sezeryan bilemiyorum ama tek dileğim sağlıkla kucağıma alayım yavrumu... normalden gönlüm yana ama rabbim ansıl nasip etcek bilemiyorum... inşallah hangisi bizim için hayırlısıysa o olsun...

canım kilo alamıyorum diye üzme kendini bende senin haftandayken 2 kilo almıştım sadece tabi senin ekstra durumun var 3üz ler ama önemli olan doğru beslenmen ve ilerleyen haftalarda bulantıların daha da hafifleyecek ve bi güzel iştahın açılcak hiç merak etme strese sokma kendini yemeklerin besleyici olsun önemli olan bu tmm mı kafana takma kilo alcaksın böyle böyle

Tatlım bir taneyi beslemekle üç tane aynı olamaz ki senin tüm yediklerin kuzucuklarına gidiyordur. Fit anne olacaksın ne güzel, bebişlerin kilosu gelişimi iyiyse gerisini boşver. Kusmaların da en yakın zamanda geçer inş. Çoğul hamilelikler pek hareketli geçemiyor maalesef ama sağ salim üçünü birden kucağına aldığında hepsine değecek.

bende de duygusallık hat safhada, bana ne oluyorsa. yeni reglim bitmese hamile miyim diyecem yani o seviyede :)
hayırlısı canım, sıra sende bakalım doğurdum demek için :)

bende de duygusallık hat safhada, bana ne oluyorsa. yeni reglim bitmese hamile miyim diyecem yani o seviyede :)
hayırlısı canım, sıra sende bakalım doğurdum demek için :)
az kaldı canım benim yakında seninde hamiş haberini alcaz hep birlikte deli gibi önce ağlaşıp sonra kahkaha atcaz :) doğurdumm da geldim diyceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…