• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Anladım canım, tahmin edersin çok iyi anlıyorum seni. Bir kere bebeğini kaybeden biri hep aynı korkuyu yaşar sanırım, en azından bende öyle. Güvenilir bir doktorla kistini değerlendir bence öncelikle. Bende de vardı ve çok önemsiz bir yerdeydi.

Bir de hep beraber en pozitifi düşünmeye çalışalım olur mu? kendim de dahil bazen morallerimizi çok düşürüyoruz. Oysa pozitif pozitifi çeker :KK37:[/QUOTE nasıl düşünmek lazım pozıtif bilemiyorum şuan cnm :110:

Merhaba kızlar. Ben kızımı kucağıma aldım çok şükür. Hepiniz için dua ettim. En kısa zamanda güzel haberlerinizi alırım inşallah. Doğuma bir arkadaşım da geldi ve o da çocuk istiyordu. Ben sesli sesli isim sayarak dua ederken artık beni saymana gerek yok, hamileyim dedi. Çok şaşırdım. Bir gün sonra da ismini söylediğim başka bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim. İnşallah sizlerden de alırım bu güzel haberi.
Kızım ve ben iyiyiz. Biraz zordu ama kızımı gördüğüm an her şeye değerdi. Kızım ameliyathanede yanağı yanağıma değdiği an ağlamayı bıraktı, nasıl güzel bir mucize yarabbim dedim. Binlerce kez şükürler olsun.
Allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun hayırlı evlat olsun canım çok sevindim

Herkese merhabaaa...
Beni de aranıza alır mısınız? :)

Doktorum adetinin ikinci günü aşılama için gel dedi bana da.Çikolata kistim var,doğum kontrol hapıyla küçülttük biraz,artık bir yerden başlayalım dedi doktorum.

Çok stresli bir insanım,korkuyorum herşeyden,ağrılardan,bu yüzden tutar mı tutmaz mı bilemiyorum...
Cıkolata kistinden sonra tutuyO canım benm tuttuydu

Canım benim geldik bu günlere artık hangi gün gelecek diyoruz. açık pembe çizgi daha dün gibi sanki. Umarım normal doğum olur ama hiç kendini sıkma hangisi ikiniz için de iyiyse öyle olsun. Bak bugün bir arkadaşım doğum yaptı, 42. haftası dolmuştu. gece başlamış sancılar sabah açıklık tamamdı ama gelmedi bebek. tam sezeryana alıyoruz dediler o sırada hooop doğdu. O yüzden kısmette ne varsa olacaktır. Yeterki siz iyi olun.
interiorarchitect interiorarchitect canım erkek bebek geç doğar derler hem daha senin var . Gelsin artık diye düşünmemeye çalış zamanı gelince atcak kendini dünyaya :super:

iyiler cnm çok şükür ama kilo alamıyorum.. 3 kilo alabildim sadece :KK43: diyetisyene gideceğim bir daha ki kontrole.. ve hala kusuorum :KK43: resim yok ya :KK43: bir önceki ayrıntılı idi kafalarının üstünü çekmiş sadece.. annemlerdeyim yatıorum yatarak geçiyor.. sağ salim doğurmak bir nasip olaydı...
İnşallah olacaktır canım buraya kadar geldiysen eger yatarakta olsa o dokuz ayı tamamla inşallah . Vay 18 hafta olmuş bnmde öyle olacaktı demek

İnşallah olacaktır canım buraya kadar geldiysen eger yatarakta olsa o dokuz ayı tamamla inşallah . Vay 18 hafta olmuş bnmde öyle olacaktı demek
yok cnm doktor 34. haftayı görürsek çok iyi diyor 32. haftaya da razı.. 7.5 ayı tamamlamam gerek.. Sağlıklı sıhhatli olsun cnm inşallah hemencecik kalırsın dualarımdasınız..

Homely_angel Homely_angel selam Can'ım giremedim Bayadir tatildeydim hersey yolundadir insaallah ben dun adet oldum yine yeni bat 26 ağostos .. A arzerk Can'ım Rabb'im sagkikla büyütmeyi Nasip etsin yaa me guzel
Masallah yavruna :) interiorarchitect interiorarchitect insaallah sağsalim alırsın olgusunu kucağına Can'ım :) adımızı unutmayın NE olur dogum esnasinda :) diğer arkadaslar hepiniz i
Optum duamdasınız:)

Merhaba kızlar. Ben kızımı kucağıma aldım çok şükür. Hepiniz için dua ettim. En kısa zamanda güzel haberlerinizi alırım inşallah. Doğuma bir arkadaşım da geldi ve o da çocuk istiyordu. Ben sesli sesli isim sayarak dua ederken artık beni saymana gerek yok, hamileyim dedi. Çok şaşırdım. Bir gün sonra da ismini söylediğim başka bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim. İnşallah sizlerden de alırım bu güzel haberi.
Kızım ve ben iyiyiz. Biraz zordu ama kızımı gördüğüm an her şeye değerdi. Kızım ameliyathanede yanağı yanağıma değdiği an ağlamayı bıraktı, nasıl güzel bir mucize yarabbim dedim. Binlerce kez şükürler olsun.
Canımmm hayırlı uğurlu olsuunn:)) çokk sevindiim, Allah analı babalı büyütsün.. Prensesinle çok güzel bir ömür geçirin canım:)
Herkese merhabaaa...
Beni de aranıza alır mısınız? :)

Doktorum adetinin ikinci günü aşılama için gel dedi bana da.Çikolata kistim var,doğum kontrol hapıyla küçülttük biraz,artık bir yerden başlayalım dedi doktorum.

Çok stresli bir insanım,korkuyorum herşeyden,ağrılardan,bu yüzden tutar mı tutmaz mı bilemiyorum...
Hoş geldiin:)) umarım tutar aşılaman. Ama stres yapma, her şeye zarar stres. Olumlu düşün, pozitif düşün pozitif olsuun;)
progeston iğne ya da pruluton depot kullanıyorsun de mi cnm ben de de olmuştu o haftalarda geçenlerde gene oldu malesef hastanede yattım iki gün.. Atlatcaz inşallah bu günleri de...
Canım geçmiş olsun. Her şey güzel olacak inşallah, geçecek bunlar hep:)

az kaldı canım benim yakında seninde hamiş haberini alcaz hep birlikte deli gibi önce ağlaşıp sonra kahkaha atcaz :) doğurdumm da geldim diyceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum :)

Amin inşallah canım benim. bir kaç haftaya o haber gelecek zaten, sen şimdi son haftanı keyifle geçir, eşinle son başbaşa gezmelerini yap, sinemaya git, yemeğe git ;)

Homely_angel Homely_angel selam Can'ım giremedim Bayadir tatildeydim hersey yolundadir insaallah ben dun adet oldum yine yeni bat 26 ağostos .. A arzerk Can'ım Rabb'im sagkikla büyütmeyi Nasip etsin yaa me guzel
Masallah yavruna :) interiorarchitect interiorarchitect insaallah sağsalim alırsın olgusunu kucağına Can'ım :) adımızı unutmayın NE olur dogum esnasinda :) diğer arkadaslar hepiniz i

ohhh tatili yaptın, stresi attın şimdi her şey daha güzel olsun inşallah.

Kızlar günaydın herkese, dün doktora gittim. Bu doktor perinatolog olduğu için önceki hamilelik ve kayıp sebeplerine yoğunlaştı. Bu yaştasın elbet olacak, biz ne olmayanlar ne hikayelerle karşılaşıyoruz dedi. Önemli olan 14 haftalık kayıbı iyi değerlendirmek dedi. Bu arada öyle 1 yıl dolmadan Klomen filan kullanılmasına da çok kızdı. Şimdi benden bazı kültür ve kan testleri istedi. Bakalım onlar nasıl çıkacak.

Bende tam onu sormak için kk ya girmiştim hadi hayırlısı artık
Kızlar günaydın herkese, dün doktora gittim. Bu doktor perinatolog olduğu için önceki hamilelik ve kayıp sebeplerine yoğunlaştı. Bu yaştasın elbet olacak, biz ne olmayanlar ne hikayelerle karşılaşıyoruz dedi. Önemli olan 14 haftalık kayıbı iyi değerlendirmek dedi. Bu arada öyle 1 yıl dolmadan Klomen filan kullanılmasına da çok kızdı. Şimdi benden bazı kültür ve kan testleri istedi. Bakalım onlar nasıl çıkacak.

Bende tam onu sormak için kk ya girmiştim hadi hayırlısı artık

sağol canım, şimdi testleri devlet yapıyor mu diye sordum geldim hiç birini yapmıyor. Nasıl bir ülkedeyiz her şey para. Hadi biz Allah' a şükür yaptırıyoruz da parası olmayan ne yapacak. Çok kızıyorum böyle şeylere.

interiorarchitect interiorarchitect canım erkek bebek geç doğar derler hem daha senin var . Gelsin artık diye düşünmemeye çalış zamanı gelince atcak kendini dünyaya :super:
canım benim bebeğim geç doğarsa mecburi sezeryan olmak zorunda kalcam kafa çapından dolayı o yüzden sabırsızlanıyorum bakalım kısmet ne zaman geleceği belli olmaz bıdığımın :)

canım benimmm Allah razı olsun dualarımdasıııın :)

Amin inşallah canım benim. bir kaç haftaya o haber gelecek zaten, sen şimdi son haftanı keyifle geçir, eşinle son başbaşa gezmelerini yap, sinemaya git, yemeğe git :KK66:
aynen öyle yapmaya çalışıyorum canım dün avm ye attım kendimi akşama da arkadaşımıza gittik çaya :) bende son demleri dolu geçirme taraftarıyım bakalım elimizden geldiğince dolu geçirmeye çalışcaz sonra bebişten vakit zor buluruz :)

Back