- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.581
Elimde bi test vardı onu yapayım bari dedim o da sapıttı ne şanslıyım maşallah
Sanırım umutlarım ağustosa kalacak Bugün kasık ve belde ağrı ve pembe lekelenme oldu. bat yarın ve kırmızıları görücem sanırım
Bende artik korunmuyorum kizlar ancak kistim var ve agri yapiyor korkuyorum da belki vazgecerim
Evet agri var ya bu sekilde ne kadar saglikli olur diye. Sirf erken geldi diye gene kaybedersem bebegimi diyeAğrıdan mı korkuyorsun canım anlayamadım? vazgeçmek olmaz çözüm aramak gerekli di mi?
Kiz saliyi bekleme bugunden yap isteBnmde adet gunumde yaptigim cikmamisti ilk bas ertesi gun atmadan bi baktim ki hayalet cizgi cikmisti sonra bir gun bekleyip gene yapinca baktim bu sefer belirginlesmisti canim ama malesef o zamandan bi gelisim geriligi farketmistim
tatlım belli olmaz belki de yeni yeni karışmaya başlamıştır idrara. Yarın sabah bir daha yap ve inşşşş iki güzel çizgi gör
Evet agri var ya bu sekilde ne kadar saglikli olur diye. Sirf erken geldi diye gene kaybedersem bebegimi diye
Yaptım cnm test negatif anlamsız derecede gogusucum aciyo bilmiyorum regli gelir mi gelmez mi gelirse ne zamana gelir kafamda deli sorular
bakalım bir gecikme olacak mı? bazı kişilerde gecikme olmadan hiç bişi çıkmıyor. ben de bugün doktora gideceğim.
Kuzum günaydın.dur bi yarını bekle.malum bizim yumurtlamanın ne zaman olacağı belli olmuyor.kürtajdan beri döngülerin nasıl?Yaptım cnm test negatif anlamsız derecede gogusucum aciyo bilmiyorum regli gelir mi gelmez mi gelirse ne zamana gelir kafamda deli sorular
Güzel haberlerle gel.bakalım bir gecikme olacak mı? bazı kişilerde gecikme olmadan hiç bişi çıkmıyor. ben de bugün doktora gideceğim.
Saat kaçta gideceksin ttlim hayırlı haberlerle gel insallsh sen bari bizi sevindir
Kuzum günaydın.dur bi yarını bekle.malum bizim yumurtlamanın ne zaman olacağı belli olmuyor.kürtajdan beri döngülerin nasıl?
benim 37 47 31 33 29 şeklinde.yani ben de acaba kürtaj sonrası vücudum yeni mi toparlanıyo diye düşündüm.
Bir de bazen yumurtlayıp da yumurtası kalitesiz olan varmış.acaba bende böyle bi durum olabilir mi diye düşündüm.
17:00 de randevum canım. aslında sadece kafamdaki soruları sormak için ve bu doktorla tanışmak için gidiyorum. Bu perinatoloji uzmanı olduğundan durumu değerlendirsin istiyorum. bakalım neler diyecek.
Bugün 31.gün demişsin.gecikmen var yani.ayyy hadi hayırlısı olsun.bence testlerle kafanı karıştırma.çarşamba perşembe gibi kan ver.Bnm normale döndü cnm ya 28 30 arasında oluyorum görüşlerim bile adete tepki veriyo artık ilk 4 ay acimiyordu şimdi o da eski haline döndü bakalım ne olacak hayırlısı ile
Bugün 31.gün demişsin.gecikmen var yani.ayyy hadi hayırlısı olsun.bence testlerle kafanı karıştırma.çarşamba perşembe gibi kan ver.
15 i değerlendirdiysen aslında bir nevi onları da değerlendirmiş gibi olmuş olabilirsin.zaten benim dr ilk gittiğimde 9 11 13 15 17 yeterli demişti.yani adamcağız ne bilsin benim 32. Gün yumurtlayacağımı :)Normal de ewet ama ben 14 ve 16. Günü degerlendirememistim o yüzden yorum yapamıyorum neyse dediğin gibi perşembe ye kadar olmazsa kan testi yaptırırım
Rabbim analı babalı büyütsün.vatana millete hayırlı uğurlu bir insan olur inşallah..ağzına diline sağlık duan için.inşallah arkadaşların gibi biz de kısa sürede hamileyiz diyenlerden oluruz.Merhaba kızlar. Ben kızımı kucağıma aldım çok şükür. Hepiniz için dua ettim. En kısa zamanda güzel haberlerinizi alırım inşallah. Doğuma bir arkadaşım da geldi ve o da çocuk istiyordu. Ben sesli sesli isim sayarak dua ederken artık beni saymana gerek yok, hamileyim dedi. Çok şaşırdım. Bir gün sonra da ismini söylediğim başka bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim. İnşallah sizlerden de alırım bu güzel haberi.
Kızım ve ben iyiyiz. Biraz zordu ama kızımı gördüğüm an her şeye değerdi. Kızım ameliyathanede yanağı yanağıma değdiği an ağlamayı bıraktı, nasıl güzel bir mucize yarabbim dedim. Binlerce kez şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?