• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

banada dr.yolu gözüküyo 1 sene oldu ama hiçç gidesim...buay kalsamda kendiliğimden gitmesem:KK61:

onlara ne kadar güçlü olduklarından bahset müzik dinlet konuş onlarla kendilerini daha güvende hissedeceklerdir

Homely_angel Homely_angel benim regli gelecek sanırım kasik ağrım ve bel ağrım bugün yarın gelir cnm sanırım umutlar kaldı Ağustos ayına bakalım nasip kısmet

Canım kırmızıları görmediysen umut devam ediyor demektir. Hatırla ben hamiş olduğum ay birebir regl belirtileri yaşıyordum. Kısmet ne zamansa gelir minikler :)

banada dr.yolu gözüküyo 1 sene oldu ama hiçç gidesim...buay kalsamda kendiliğimden gitmesem:KK61:

Aslında doktora gitmek de bazen kafayı rahatlatıyor, madem bir yıl oldu bir gidip muayene olmak da fayda var. İnşallah bu ay kalırsın da bebişi görmek için gidersin :)

Yok gelmedi ama bilmiyorum g3lecek gibi duruyor hayırlısı artık hayırlı vakitte gelsin gelmezse kırmızılar pazartesi test yaparım artık
Canım kırmızıları görmediysen umut devam ediyor demektir. Hatırla ben hamiş olduğum ay birebir regl belirtileri yaşıyordum. Kısmet ne zamansa gelir minikler :)

Öle demeee.çocuk bakımı konusunda eşler karşı karşıya gelirmiş çoğunlukla.ama sebep bebeğin iyi olması,ağlamaması falan..
Takılıyorum canım didişmesiz evlilik mi olur hiç.
Ayy bebeğimiz hayırlısıyla doğsa da ben dayak yemeye bile razıyım :))
[biraz fazla mı abarttım ne :)]
Evet canim cok abartili oldu

Ya ınsallah oyledır kurumu hemeen paylasayım :) bal tarcın corek otu yedım adetımın dorduncu gununden baslayarak 10 gun sabah aksam ac karnıma bır tatlı kasıgı yedım
Esıme kecı boynuzu kuru yaptım ( ıkı bucuk su bardagı kaynayan suya 3 yada 4 adet kecı boynuzunu kırarak atıyorsun sadece uc dakıka kaynatıp ılıyınca ıcıyrsun bunu bır hafta sabah aksam ac karrnına ıcıyr bır hafta snra sadece gece yatarken ıcılıyr)
Kendımde ıncır ve havuc kuru ıctım butun bunları gecen ay yaptım mubarek ramazana denk geldıgı ıcın bazen aksama oldu nrmalde orucu acınca ıcerdım yırmı dk snra yemek yerdım davete falan gıttıgım gunlerde ıcemedım neyse uzun oldu doye ıncır havıcun tarıfını yazmadım ıatersen onlarında tarıfını verırım :) kasım ayından berı hastanelerde kosusuturdum tekıkler rahım fılmlerı snra asılamalar artık cok bunaldm hastaneye gtmycem demıstım kur denedım daha snra da sehır dısındaydım bu ay da ondan gıtmedım olursa buyuk sıprız olcak :)
Hmm bu kürleri biliyorum teşekkür ederim:) bal, polen gibi arı ürünleri benim midemi ağrıtıyor. Tadını sevmem yıllarca yemedim ama kürler sayesinde böyle bir etkisi olduğunu öğrendim kendime;)

İnciri de burda arkadaşımız denediydi ona ters etki yapınca korktum deneyemedim. Ama bir ara denemeyi planlıyorum:)

Kürleri paylaştığın için teşekkür ederim:)

Umarım hamilesindir, gönlünce olur:)) bebekler zaten sürpriz yapmayı seviyorlar anladığım kadarıyla, seninki de güzel sürpriz olur umarım;)
Evet doktora gidip içini rahatlatabilir ve problem varsa öğrenebilirsin. Ama umarım hiiç gerek kalmaz ve bebişin gelir bu ay;)

Hmm bu kürleri biliyorum teşekkür ederim:) bal, polen gibi arı ürünleri benim midemi ağrıtıyor. Tadını sevmem yıllarca yemedim ama kürler sayesinde böyle bir etkisi olduğunu öğrendim kendime:KK66:

İnciri de burda arkadaşımız denediydi ona ters etki yapınca korktum deneyemedim. Ama bir ara denemeyi planlıyorum:)

Kürleri paylaştığın için teşekkür ederim:)

Umarım hamilesindir, gönlünce olur:)) bebekler zaten sürpriz yapmayı seviyorlar anladığım kadarıyla, seninki de güzel sürpriz olur umarım:KK66:

Evet doktora gidip içini rahatlatabilir ve problem varsa öğrenebilirsin. Ama umarım hiiç gerek kalmaz ve bebişin gelir bu ay:KK66:

Incır pek cok kısıye fayda verıyor dıye denedım bı yan etkısı olmadı sukur kaynatma suresıne dıkkat edınce bı yan etkı olacagını sanmıyrum ama yınede bellı olmaz bunye meselesı ınsallah suprız olur

Incır pek cok kısıye fayda verıyor dıye denedım bı yan etkısı olmadı sukur kaynatma suresıne dıkkat edınce bı yan etkı olacagını sanmıyrum ama yınede bellı olmaz bunye meselesı ınsallah suprız olur
Teşekkür ederim, dikkate alacağım:)

Elimde bi test vardı onu yapayım bari dedim o da sapıttı ne şanslıyım maşallah

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-07-30-22-10-02.png
    SmartSelectImage_2016-07-30-22-10-02.png
    374,6 KB · Görüntüleme: 41
  • SmartSelectImage_2016-07-30-21-48-00.png
    SmartSelectImage_2016-07-30-21-48-00.png
    728,8 KB · Görüntüleme: 47
Benim bu agustos ayinda 1 sene oluyor artik bebek isteyeli. Simdiye dogurmus olabilirdim ama kismet iste
Canım öyle düşünme inan bu psikoloji daha kötü etkiliyor bizleri.. Her şey güzel olacak, zamanında olacak diye düşün:)
Elimde bi test vardı onu yapayım bari dedim o da sapıttı ne şanslıyım maşallah
Canım ben anlayamadım bozuk mu çıktı? Neden sapıttı dedin? Telden giriyorum ya açamadım resmi.. Ama yazdığından anladığım bozuk çıktı son testin

Üç tane çizgi görüyorum bi tane beklerken
Canım öyle düşünme inan bu psikoloji daha kötü etkiliyor bizleri.. Her şey güzel olacak, zamanında olacak diye düşün:)

Canım ben anlayamadım bozuk mu çıktı? Neden sapıttı dedin? Telden giriyorum ya açamadım resmi.. Ama yazdığından anladığım bozuk çıktı son testin

Yok kız o bi tanesi kontrol ya ondan dedim onu saymadim bugünde olmazsa umudum devam çünkü iki hafta öncesi bu zamanları degerlendirememistim artık hayırlısı bakalım
Kız neden bi tane bekliyosun 2 beklicen :)
Dilde de olsa olumsuz düşünce olumsuzu çağırır bilesin.
İnşallah bebeğin seninledir.senin bat salı mıydı?

Sanırım umutlarım ağustosa kalacak Bugün kasık ve belde ağrı ve pembe lekelenme oldu. bat yarın ve kırmızıları görücem sanırım

Aynen canım hayırlısı ya gelmezse salı bir daha yaparım artık nasip gerisi bekliyorum allahım inşallah nasip eder hepimize inşallah
Kiz saliyi bekleme bugunden yap iste ☺️ Bnmde adet gunumde yaptigim cikmamisti ilk bas ertesi gun atmadan bi baktim ki hayalet cizgi cikmisti sonra bir gun bekleyip gene yapinca baktim bu sefer belirginlesmisti canim ama malesef o zamandan bi gelisim geriligi farketmistim

Back