• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Merhaba kızlar. Ben kızımı kucağıma aldım çok şükür. Hepiniz için dua ettim. En kısa zamanda güzel haberlerinizi alırım inşallah. Doğuma bir arkadaşım da geldi ve o da çocuk istiyordu. Ben sesli sesli isim sayarak dua ederken artık beni saymana gerek yok, hamileyim dedi. Çok şaşırdım. Bir gün sonra da ismini söylediğim başka bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim. İnşallah sizlerden de alırım bu güzel haberi.
Kızım ve ben iyiyiz. Biraz zordu ama kızımı gördüğüm an her şeye değerdi. Kızım ameliyathanede yanağı yanağıma değdiği an ağlamayı bıraktı, nasıl güzel bir mucize yarabbim dedim. Binlerce kez şükürler olsun.
allahım sağlıklı bu ömür nasip etsin hayırlı bi evlat olsun allah razı olsun cnm bnm

15 i değerlendirdiysen aslında bir nevi onları da değerlendirmiş gibi olmuş olabilirsin.zaten benim dr ilk gittiğimde 9 11 13 15 17 yeterli demişti.yani adamcağız ne bilsin benim 32. Gün yumurtlayacağımı :)
Ben de 14 ve 16 yı değerlendirmedim bu ay:KK58:
Yani adet bittiğinden beri 9 11 13 15 değerlendirdik bugün de 17.gün
Ayyy ben bu ay da mı bişey beklemeyeyim yoksa:işsiz:
hayır canım 12 ve 17 değerlendirildi ve sonrasi o yüzden umutsuzluk verdi iste

Rabbim analı babalı büyütsün.vatana millete hayırlı uğurlu bir insan olur inşallah..ağzına diline sağlık duan için.inşallah arkadaşların gibi biz de kısa sürede hamileyiz diyenlerden oluruz.
Amin canım benim, inşallah. Sizlerin de bu sevinçlerine ortak oluruz inşallah.

Evet canım çoookkk şükür. Darısı sana olsun en hayırlı şekilde. Sen napıyosun, nasıl gidiyor? Doğum şeklin belli oldu mu?
amin canım benim inşallah normali bekliyoruz şu an için geçen cuma sancı çıkmadı o yüzden çatıya da bakmadı doktorum beklemedeyiz ama kafamız 9.3 olmuş bakalım inşallah sezeryana dönmeden bende doğum yaparım çömelip kalkıyorum eş ile ilişki de açılmaya yardımcı oluyormuş :oops: yürüyüşte yapıyorum ama sanki gelesi yok benim yavrumun :( bu cuma yine kontrol var bakalım inşallah gelir artık oğlum normal yapmayı çok istiyorum :(

Kız sıcağa içeride sıkılır merak etme beyefendi gelir o gelir sen ilişki ve yürüyüşe devam et allahım bize de gonder sağlıklı birer bebis
amin canım benim inşallah normali bekliyoruz şu an için geçen cuma sancı çıkmadı o yüzden çatıya da bakmadı doktorum beklemedeyiz ama kafamız 9.3 olmuş bakalım inşallah sezeryana dönmeden bende doğum yaparım çömelip kalkıyorum eş ile ilişki de açılmaya yardımcı oluyormuş :oops: yürüyüşte yapıyorum ama sanki gelesi yok benim yavrumun :KK43: bu cuma yine kontrol var bakalım inşallah gelir artık oğlum normal yapmayı çok istiyorum :KK43:

Selam kızlar ben bugün kırmızıları gördüm malesef. Umarım sizlerden güzel haberler gelir Benim yeni bat 27 ağustos oldu bu arada

Annelik iç güdun ne diyo sence bnm bu ay mı bir daha ki aya mi söyle bakalım :dua::dua:
canıııımm inşallah bu ay gelir bebişin ama gelmese bile önümüzdeki ay inşallah olurr çünkü arzerk te dua etmiş bende edicem hepinize inşallah rabbim kabul eder de sizlerde en kısa zamanda kavuşursunuz yavrualrınza rabbim daha fazla bekletmesin aratmasın hiç birinizee:KK200:

Herkese merhabaaa...
Beni de aranıza alır mısınız? :)

Doktorum adetinin ikinci günü aşılama için gel dedi bana da.Çikolata kistim var,doğum kontrol hapıyla küçülttük biraz,artık bir yerden başlayalım dedi doktorum.

Çok stresli bir insanım,korkuyorum herşeyden,ağrılardan,bu yüzden tutar mı tutmaz mı bilemiyorum...

Merhaba kızlar. Ben kızımı kucağıma aldım çok şükür. Hepiniz için dua ettim. En kısa zamanda güzel haberlerinizi alırım inşallah. Doğuma bir arkadaşım da geldi ve o da çocuk istiyordu. Ben sesli sesli isim sayarak dua ederken artık beni saymana gerek yok, hamileyim dedi. Çok şaşırdım. Bir gün sonra da ismini söylediğim başka bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim. İnşallah sizlerden de alırım bu güzel haberi.
Kızım ve ben iyiyiz. Biraz zordu ama kızımı gördüğüm an her şeye değerdi. Kızım ameliyathanede yanağı yanağıma değdiği an ağlamayı bıraktı, nasıl güzel bir mucize yarabbim dedim. Binlerce kez şükürler olsun.

Canım benim gözün aydın, aklımdaydın haberini alınca çok sevindim. Kızının mutlu, huzurlu, başarı dolu, şanslı, sağlıklı upuzuuuun bir ömrü olsun sizlerle beraber inşallah.
ayyy inş o güzel haberi bizler de sırayla veririz. Rabbim dualarını kabul etsin.

amin canım benim inşallah normali bekliyoruz şu an için geçen cuma sancı çıkmadı o yüzden çatıya da bakmadı doktorum beklemedeyiz ama kafamız 9.3 olmuş bakalım inşallah sezeryana dönmeden bende doğum yaparım çömelip kalkıyorum eş ile ilişki de açılmaya yardımcı oluyormuş :oops: yürüyüşte yapıyorum ama sanki gelesi yok benim yavrumun :KK43: bu cuma yine kontrol var bakalım inşallah gelir artık oğlum normal yapmayı çok istiyorum :KK43:

Canım benim geldik bu günlere artık hangi gün gelecek diyoruz. açık pembe çizgi daha dün gibi sanki. Umarım normal doğum olur ama hiç kendini sıkma hangisi ikiniz için de iyiyse öyle olsun. Bak bugün bir arkadaşım doğum yaptı, 42. haftası dolmuştu. gece başlamış sancılar sabah açıklık tamamdı ama gelmedi bebek. tam sezeryana alıyoruz dediler o sırada hooop doğdu. O yüzden kısmette ne varsa olacaktır. Yeterki siz iyi olun.

Herkese merhabaaa...
Beni de aranıza alır mısınız? :)

Doktorum adetinin ikinci günü aşılama için gel dedi bana da.Çikolata kistim var,doğum kontrol hapıyla küçülttük biraz,artık bir yerden başlayalım dedi doktorum.

Çok stresli bir insanım,korkuyorum herşeyden,ağrılardan,bu yüzden tutar mı tutmaz mı bilemiyorum...

merhaba, kabul ederiz tabi hoş geldin.
Öncelikle hayırlı zamanda bebişin gelsin inşallah ve unutma ki annelikte korkulara, acılara yer yok ;) o melekleri kucağa almak için hepsine değer. Sakin kal ve hep aklına bebeğini getir. O zaman her şey daha kolay gelecektir. Hamilelikte ağrılar, acılar, bulantılar olacak ama sana bebeğinden sinyal gibi gelecek. Pozitif taraftan baktığın sürece tüm problemler kalkar ortadan ;)

Kendimi gördüm canım sende. Ben de çok istedim normali. Yürüyüşler,pilates topu,çömelip kalkma, merdiven inip çıkma gibi şeyleri yaptım ama kafa çapı normal doğum olmaz dedirdi. Hayırlısı böyleymiş. normale çok çok odaklanma, aklında olmazsa ihtimali olsun. Ben sezeryana hiç hazır değildim ve öncesinde psikolojim alt üst oldu. Ama o an senin dünyan bebeğin oluyor...

Kizlar mrb nasilsiniz. Biz 9+3 olduk. Ultrasonda kipirdadiklarini bile gordukk buyumus 2 cm olmusuz doktorcugumuz oyle dedi :) enfeksiyonla bas ediyorum malesef ve tum antibiyotiklere direncli ciktim ne olacak bilmiyorum bol su iciyorum ve kanama alanimda var bebekler kadar nerdeyse keselerin altinda bir sorun olur mu diye dusunmeden edemiyorum.
progeston iğne ya da pruluton depot kullanıyorsun de mi cnm ben de de olmuştu o haftalarda geçenlerde gene oldu malesef hastanede yattım iki gün.. Atlatcaz inşallah bu günleri de...

Back