Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

A arzerk canım dün ben doktora gittim kasılmalarımdan dolayı yalancı kasılmalarmış bebeğimde 2660 gr 47 cm olmuş
Maşallah prense :) canım benim de çok fazla oluyor kasılmalarım. Bu gece belimde kasıklarımda ve karnımda ağrı oldu. Karnım taş gibiydi. Artık bu sancılar normal. Bundan sonra doğuma hazırlık yapıyor vücudumuz.

aynen öyleymiş canımm benim aşağıya da çok baskı oluyo hatta bazen çıkcak gibi hissediyorum

aynen öyleymiş canımm benim aşağıya da çok baskı oluyo hatta bazen çıkcak gibi hissediyorum
Canım bugün kontrolümüz vardı. Doktor çatı muayenesini yaptı. Kötü değil, olmaz demiyorum dedi. Ancak bebeğin başı 978mm olunca ve ben minyon olduğum için zooir olabilir dedi. Bebeğin başı nasıl çıkacak diye düşünüyorum dedi. Çatı muayenesi esnasında canım acıdı valla, bu kadar olacağını ummuyordum. Haftaya kadar beklicez, inşallah kızım kendisi gelir.

Ay canım işte bende seninle aynı durumdayım benim oğlumunda kafa capı 2 hafta önde o yuzden aynı şeyleri doktorum bana da dedi ama catı muayenesinde net konuşuruz dedi

Ay canım işte bende seninle aynı durumdayım benim oğlumunda kafa capı 2 hafta önde o yuzden aynı şeyleri doktorum bana da dedi ama catı muayenesinde net konuşuruz dedi
Senin oğluşunun bpd değeri kaç çıktı en son canım? Ya benim doktorum biraz sezaryen yanlısı gibi. Bilmiyorum kafam karıştı.

Anladım canım. Yanılma payları vardır dimi bu ölçümlerde?
yani olabiliyormuş ama öyle aman aman değil sanırım eşimin doktor arkadaşı başka bi doktora gidin ordaki ultrason makinesinde de aynı mı çıkcak diye bakın dedi ama ben doktoruma güveniyorum çünkü benim doktoruma giden arkadaşım var haftası dolmasına rağmen sezeryan yapalım dememiş isterse ona derdi gel alalım bebeği diye bi de ben farklı doktora gitmeye çekiniyorum saçma sapan bi şey söyler aklım karışır diye

Benim de aklımda başka bir doktora gitmek var. Benim doktorum en başından beri sezaryen ağzıyla konuşuyor gibi. Kızıma hep iri bebek dedi ama daha kilolu bebekler olduğunu okudum. Kaldı ki ultrasonda kiloda yanılma payı mutlaka oluyor. Sen adana'da hangi hastaneye ve kime gidiyordun canım?

şüphen varsa görün tabi mutlaka canım ben metro hastanesi ferat erola gidiyorum canım çok memnunum o yüzden içimde hiç şüphe yok bu arada tek göbek olsa normal doğumda öyle zorlamıyo ona takılma önemli olan kafa çapının 10 cm i geçmemesi çünkü vajina esnek bi yapı genişleyebiliyor en kötü epizyo atılyo bi kaç dikişin fazla oluyo ama çatı kemikleri en fazla 10 cm o yüzden riske atmak istemiyor doktorlar kafa da sert bi yapı göbek gibi değil bakalım inşallah bizim için ve bebeklerimiz için hangisi hayırlıysa o olsun

Allah yardımcın olsun cnm

Ben geldiiiiim :)
Çok sevindim tatlım, her şey çok çok güzel olsun her şey bundan sonra.

Hoş geldin tatlım:) sensiz buralar pek bir sessiz. Nasılsın?

Iyiyim canım, keyifli bir tatilin sonuna geldim ve eve döndüm. Yarın iş var diye biraz stres oldu gerçi
Mesajlarınızı okudum. Üçüzlerimiz iyiymiş, bir de ikizlerimiz geliyormuş :) doğumlar yaklaşmış, çatı kontrolleri filan aşılamalar düşünülmüş, istenmeyen kırmızılar da var ama olsun hepsinin hayırlısı bakalım.
Sen sona geldin tatlım, biz de o günleri bir görsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…