• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yaa seensiz cok sessizdi buralar hosgeldin :) evet ikizms sukur insallah sonunu gorebiliriz

Canım benim özledim hepinizi ama biraz sıktım dişimi ki azıcık kafam dağılsın diye. Tam da yumyum günlerimdi :)
Sen hep güzel düşün hiiiiiiç kötü şeyler getirme aklına. Ikisi de sağlıkla doğacak İnş.

Iyiyim canım, keyifli bir tatilin sonuna geldim ve eve döndüm. Yarın iş var diye biraz stres oldu gerçi :KK43:
Mesajlarınızı okudum. Üçüzlerimiz iyiymiş, bir de ikizlerimiz geliyormuş :) doğumlar yaklaşmış, çatı kontrolleri filan :KK66: aşılamalar düşünülmüş, istenmeyen kırmızılar da var ama olsun hepsinin hayırlısı bakalım.
Sen sona geldin tatlım, biz de o günleri bir görsek :anne:
Ay canım iyi olmana çok çok sevindim. Uzaklaşman iyi oldu. Ben ne zaman ki hiç beklemedim, o zaman hamile olduğumu öğrendim. Normalde ya varsa diye kendimi hep kısıtlıyordum. Sen de için rahat olsun ve bebişin inşallah en kısa zamanda gelir sana.
Çok şükür canım biz sona geldik. Merak, heyecan ve biraz da korku var. Ama güzel şeyler bunlar. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız ve Allah isteyen herkese nasip etsin.

Evet iyi gidiyo cok sukur sicaklar biraz bunaltiyo geceleri fln rahat uyuyamiyorum ama katlancaz bebegim saglikli olsun tek istegim o
Bu sıcaklar beni mahvetti. Son ay çok daha zor canım ve ben Tarsus'ta yaşıyorum, düşün artık. Biz de dayanıyoruz, yeter ki bebişlerimiz iyi olsun.

Ay canım iyi olmana çok çok sevindim. Uzaklaşman iyi oldu. Ben ne zaman ki hiç beklemedim, o zaman hamile olduğumu öğrendim. Normalde ya varsa diye kendimi hep kısıtlıyordum. Sen de için rahat olsun ve bebişin inşallah en kısa zamanda gelir sana.
Çok şükür canım biz sona geldik. Merak, heyecan ve biraz da korku var. Ama güzel şeyler bunlar. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız ve Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bakalım bizim ufaklığın keyfi ne zaman yerine gelecek:)
Bir solukta sağlıkla kucağına Alman için dualarımız seninle olsun.
Âmin canım âmin en hayırlı zamanda İnş.

Bu sıcaklar beni mahvetti. Son ay çok daha zor canım ve ben Tarsus'ta yaşıyorum, düşün artık. Biz de dayanıyoruz, yeter ki bebişlerimiz iyi olsun.
Benmde evim cok sikinti asiri gunes goruyo sinir ediyo beni balkonda yatiyorum ama cati kati her yer alev alev normalde de yazin bu zamanlari hep cok yanarim ama bu yaz ikiye katladik:anneadayı:

Back