- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.341
Yaa seensiz cok sessizdi buralar hosgeldin :) evet ikizms sukur insallah sonunu gorebiliriz
Ay canım iyi olmana çok çok sevindim. Uzaklaşman iyi oldu. Ben ne zaman ki hiç beklemedim, o zaman hamile olduğumu öğrendim. Normalde ya varsa diye kendimi hep kısıtlıyordum. Sen de için rahat olsun ve bebişin inşallah en kısa zamanda gelir sana.Iyiyim canım, keyifli bir tatilin sonuna geldim ve eve döndüm. Yarın iş var diye biraz stres oldu gerçi
Mesajlarınızı okudum. Üçüzlerimiz iyiymiş, bir de ikizlerimiz geliyormuş :) doğumlar yaklaşmış, çatı kontrolleri filanaşılamalar düşünülmüş, istenmeyen kırmızılar da var ama olsun hepsinin hayırlısı bakalım.
Sen sona geldin tatlım, biz de o günleri bir görsek
Evet iyi gidiyo cok sukur sicaklar biraz bunaltiyo geceleri fln rahat uyuyamiyorum ama katlancaz bebegim saglikli olsun tek istegim oProfil resmin hemen hemen tüm sorularımı cevapladı :) yeni fark ettim canım
Bu sıcaklar beni mahvetti. Son ay çok daha zor canım ve ben Tarsus'ta yaşıyorum, düşün artık. Biz de dayanıyoruz, yeter ki bebişlerimiz iyi olsun.Evet iyi gidiyo cok sukur sicaklar biraz bunaltiyo geceleri fln rahat uyuyamiyorum ama katlancaz bebegim saglikli olsun tek istegim o
Ay canım iyi olmana çok çok sevindim. Uzaklaşman iyi oldu. Ben ne zaman ki hiç beklemedim, o zaman hamile olduğumu öğrendim. Normalde ya varsa diye kendimi hep kısıtlıyordum. Sen de için rahat olsun ve bebişin inşallah en kısa zamanda gelir sana.
Çok şükür canım biz sona geldik. Merak, heyecan ve biraz da korku var. Ama güzel şeyler bunlar. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız ve Allah isteyen herkese nasip etsin.
Herkese merhaba kızlar. Yeni üye oldum 3 yıllık evliyiz.
1 aydır bebek düşünmeye ve çalışmaya başladık. Bat 1 Ağustos. Bakalım hayırlısı
Merhaba hoşgeldin, İnş ilk aydan alırsın mutlu haberi o zaman :)
Listeye eklenmek ister misin?
Benmde evim cok sikinti asiri gunes goruyo sinir ediyo beni balkonda yatiyorum ama cati kati her yer alev alev normalde de yazin bu zamanlari hep cok yanarim ama bu yaz ikiye katladikBu sıcaklar beni mahvetti. Son ay çok daha zor canım ve ben Tarsus'ta yaşıyorum, düşün artık. Biz de dayanıyoruz, yeter ki bebişlerimiz iyi olsun.
Amin canım inşallah. Allah gönlümüzdekileri gerçeğimiz kılar inşallah.Bakalım bizim ufaklığın keyfi ne zaman yerine gelecek:)
Bir solukta sağlıkla kucağına Alman için dualarımız seninle olsun.
Âmin canım âmin en hayırlı zamanda İnş.
Sona yaklaşıyoruz artık canım :) darısı size inşallah@arzekinteriorarchitect masallah dogum konusulmaya baslanmis hayirlisiyla kucaginiza alin insallah
Amin canm darisi burdaki herkese olsun insallahSona yaklaşıyoruz artık canım :) darısı size inşallah
günaydınardaemre - 5 Temmuz
efsunsuz - 7 Temmuz
@Tugbanusta - 15 Temmuz
kızlar günaydın :) var mı bize vereceğiniz bir haber?
günaydınHomely_angel nasılsın ne durumdasın merak ettim canım.
Sen benim bat tarihimi en iyi 30 Ağustos yap canımHomely_angel inşallah sen hamissindir ttlim
ok tatlım yaparım, zaten ben ortalama hesaplayıp yazmıştım seninkini
inşallah canım inşallaaaah :)
bu ayı niye atlıyoruz peki?
Profildeki kapi susunu sen mi yaptin yoksa cok guzel@arzekinteriorarchitect masallah dogum konusulmaya baslanmis hayirlisiyla kucaginiza alin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?