• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ardaemre ardaemre - 5 Temmuz
@efsunsuz - 7 Temmuz
Tgbptn Tgbptn - 15 Temmuz

kızlar günaydın :) var mı bize vereceğiniz bir haber?
merhaba canım bende haberler pek iyi degil adet olamadım bi kaç güne olurum eşim sperm testi verdi bugün 6 milyon cıktı :KK43: 20 milyon olması lazımmıs en az persembe ultrasyona girecek damarlarına bakacaklar :KK61:

C
şüphen varsa görün tabi mutlaka canım ben metro hastanesi ferat erola gidiyorum canım çok memnunum o yüzden içimde hiç şüphe yok bu arada tek göbek olsa normal doğumda öyle zorlamıyo ona takılma önemli olan kafa çapının 10 cm i geçmemesi çünkü vajina esnek bi yapı genişleyebiliyor en kötü epizyo atılyo bi kaç dikişin fazla oluyo ama çatı kemikleri en fazla 10 cm o yüzden riske atmak istemiyor doktorlar kafa da sert bi yapı göbek gibi değil bakalım inşallah bizim için ve bebeklerimiz için hangisi hayırlıysa o olsun
Canim sende sona gelmissin nerdeyse daha dun konusmalarini hatirliyorum. Hamile kalmak icin cabalarini hatirliyorum. Zaman ne cabuk geciyor.

merhaba canım bende haberler pek iyi degil adet olamadım bi kaç güne olurum eşim sperm testi verdi bugün 6 milyon cıktı :KK43: 20 milyon olması lazımmıs en az persembe ultrasyona girecek damarlarına bakacaklar :KK61:

Canım bu konuyu çok bilmiyorum ama çözümü var diye biliyorum. Öncelikle bir ölçüm daha yapılabilir, bazen yanlış sonuçlar alınabiliyor veya o an erkekler için stres hat safhada olup hoşlanmadıkları için düşebiliyormuş. Ultrason da bir çekilsin bakalım, sebebi bulunup tedavisi yapılır. sen de boşuna beklememiş olursun ;)

Canım bu konuyu çok bilmiyorum ama çözümü var diye biliyorum. Öncelikle bir ölçüm daha yapılabilir, bazen yanlış sonuçlar alınabiliyor veya o an erkekler için stres hat safhada olup hoşlanmadıkları için düşebiliyormuş. Ultrason da bir çekilsin bakalım, sebebi bulunup tedavisi yapılır. sen de boşuna beklememiş olursun :KK66:
bakalım canım inşAllah :KK51:

Eklentiler

• 20160718_155511-1.jpg
    20160718_155511-1.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 22
  • 20160718_155542-1.jpg
    20160718_155542-1.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 28
Canim varikosel varmi diye bakicaklar. Asilama icin sinir 5 milyon 5 milyonun alti tup bebek. Bizede koyuldu varikosel teshisi bizim sayida 6 milyondu doktoru esimin ameliyat onermedi 1 2 sene bekle dedi esimde ztn cokta ameliyata meyilli degildi. Tup bebek denedik beklememek icin ilkinde tuttu. Hemde ikiz. Ve bizim hareketimiz hic yoktu morfolojimiz tamamen bozuktu. Asılama icin para ve zaman kaybı dedi doktorumuz bende zaten cok meyilli degildim o yuzden tup bebek yaptim. Esine destek olman gereken zor bir surec var onunde. Rabbim insallah sonunu guzel eyler. Kucagina alirsin. Moralini bozma oyle boyle toparlaniyo bir seyler. Dualarimda olcaksin gecmis olsun.

Canim varikosel varmi diye bakicaklar. Asilama icin sinir 5 milyon 5 milyonun alti tup bebek. Bizede koyuldu varikosel teshisi bizim sayida 6 milyondu doktoru esimin ameliyat onermedi 1 2 sene bekle dedi esimde ztn cokta ameliyata meyilli degildi. Tup bebek denedik beklememek icin ilkinde tuttu. Hemde ikiz. Ve bizim hareketimiz hic yoktu morfolojimiz tamamen bozuktu. Asılama icin para ve zaman kaybı dedi doktorumuz bende zaten cok meyilli degildim o yuzden tup bebek yaptim. Esine destek olman gereken zor bir surec var onunde. Rabbim insallah sonunu guzel eyler. Kucagina alirsin. Moralini bozma oyle boyle toparlaniyo bir seyler. Dualarimda olcaksin gecmis olsun.
saol canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için moralim bozuldu ama toparlarım Allahın izniyle eşime belli etmiyorum oda cok üzüldü hayırlısı bizde tüp bebek deneriz olmadı canım

hayırlı osun bu arada saglıkla kucagına al canım benm bebeklerini :anne:

Back