Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Haklisin insan devamli bir sonraki surecte ne olacagini merak ediyor. Insallah aliriz kucagimiza. Bunu bile yasayabilecegimi dusunmuyodum cok sukur
canım 12. gün den sonra da iki günde bir vermeye devam edeceksin 1000 i geçene kadar.. sonra 12-15 gün sonra doktor kese görmeye çağıracak inşalllah.. günler geçmek bilmiycek bundan sonra zaten çoğul gebelikse çok çabuk katlıycağından iki üç kan cwrmeye geçmiş olursun.. benim değerler 2.35 gibi katlıodu üçüz oldu çok şükür Allah bu dünyada yaşayacak sağlıklı ömürler verir inş..

Aminnn insallah. Cok tesekkur ederim bu donemde cok yardimci oldun bana

Nasılsinzi kızlaaaaar :) biz calışma dönemindeyiz yine ..adetim cuma gunü bitti yeni bat 8 temmuz beklenmeyen adet bu arada biz cumartesi gunü cok guzel bir haber aldık benim Can'ım kuzenim kardesim 5 yıllık evli 3 senedir Bebek istiyorlardi gecen ay negatif sonuçlu bir asilama bu ay tup benek yaptılar ve hamile cok agladık sok olduk hepimiz o cok umutsuzdu hala da inanamıyor keseyi görmeden bana cok cesaret verdi bakalım bayram sonrası eşim tekrar sperm testi verecek sonuca gore bizde Bakicaz isimize bu ekimde 2 sene olacak bebis isteyeli oğlumla arası 3-4 yas olsun derken 5 yas olacak nerdeyse herkes soruyor sen cok ara açmam diyordun buyuk konuştun bak cesaretin yok yapamadın sende diyorlar halbuki bilseler ben oglum 2 yaa dogum gününden sonra başladım hemen çalışmalara NE olur kızlar dua edin gelsin artık benim de kuzum bu ay ya angel-devil birbuyuktemmuzaski kizlar Nasıl aşamaları yaa ne diyrisunz yaptırsam mı bende agistosta acaba .. Birde tup Bebek olunca bebekte anormal bir durum olma riski oluyirmu kizlar ? Boyle sacma birsey yoktur dimi bir kac kişiden duydum da

mikroenjeksiyonla yapılıor yumurta kalitesi artılıyor sperm seçilior.. anormal olcağını sanmıorum zaten öle olsa normal gebelikteki gibi düşükle sonuçlanıyor.. ama benim üçüz olunca normal olsa hadi neyse bu tüp bebek doğal değil falan dendi... :/ canımı sıktılar... aşılama daha doğalmış.. istersen bi aşılama dene..

Canım 3 sene sonunda mutlu haberi alan kuzenine çoook sevindim. Allah sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik, doğum ve bebek nasip etsin inşallah.
Senin için de aynı biz de olduğu gibi stresin etkili olduğunu düşünüyorum açıkçası. Umarım bu çalışmalar meyvesini verir de oğluna şirin bir kız kardeş geliverir :)
Tüp bebekle ilgili de sıkıntı değil tersine en sağlıklı yumurta seçilip koyulduğu için geleceklerinin (yani ileriki yaşlarının) çok daha sağlıklı olabileceği söyleniyor.

canım sen böyle densizleri ve insanların mutsuzlukları ile mutlu olan tehlikeli insanları boşver, hiiiiiç kulak asma, hatta mümkünse hayatından yok et
Onları boşverelim de sen söyle bakalım üç bebişli göbüş büyümeye başladı mı? genel durumunuz iyi mi?

Benim esimin korktuguda ve bu konuya soguk bakmasi ondandi ama tabiki daha sonra oda anladi oyle bsey olmadigini. Simdi cok mutlu bence yaptir ben hala inanamiyorum ama sonunda bu kdrini bile gorduk simdi onu dinleyip biseylere israr etmeden bekleseydim hala test verme asamasinda olcktik herhalde :) asamalari adetin 3.gunu ignelere basliyosun 1 2 defa doktor kontrolun oluyo yeterli buyukluge geldiginde catlatma ignesi olup yumurta toplamaya gdysn ertesi gunu arayip kac tane dollendigini soyluyolar sana transfer gunu veriyolar bizim 5 tanedrn 4u dollenmisti 3u o gune kaldi spermler cok kalitesiz dedi embryologumuz 21 yasinda oldugum icin ben 2 istiyodum ama kac kere soyledim asla dediler sonra spermler cok kotu diye kendi teklif etti 1 mi 2 mi diye tbiki hemen 2 dedim. 2Side 1.kalite 8 hucreli 3.gun embryosuydu olmasi gereken en iyi kalitede dedi. 2Sinide koydular tbi bu donemden sonra en zoru beklemek hala kullandigim ilaclarim var pregestonum var her gun 2 tane karistirilip vuruluyolar kalcalarim beze beze aciyo 12.haftaya kdr devammis sanirim. Karindan ignem var kan sulandiriciymis. Estrofem kullaniyorum ostrojen icinmis yarin pozitif istenilen deger cikarsa birakicam vajinal jelim var o kadar ama hepsini zevkle yapiyorum hele onun benimle oldugunu bilmek dahada heveslendiriyo esim gecen ay yapalim demistide ben 1 ay daha beklemistim keske yaptirsaydim simdi 2 ay bitcekti diyorum tek zor seyi beklemek o kdr bence yaptirmalisin:)

mf_d canım içimden bir his doğurduğunu söylüyor. Çok merak ediyorum seni ve bebişi. Umarım her şey yolundadır
Yok canım malesef doğuramadim daha gunlerdirsin sanci çekiyorum ama sancim artmiyordu 4 cm açılmadan sonra sanci kesildi dün öğleden bu yana çok iyiyim sancim da yok bakalım hayırlısı son bir aydır ilk defa dün gece çok rahat uyudum tuvalere bile kalkmadan sabah 7 ye kadar ben şu an İyiyim ama Teyzem bu gün doğum yapabilirasin dedi dua edin bana nolur

Hadi inşallah güzel güzel doğur stres yapma kendini rahatlatmaya çalış oksitosin stresi hiç sevmez 4 cm açılmadan sonra doğum kolay oluyor merak etme zaten önemli olan açılma doğum 10 dk lik iş sen güçlü bi kadınsın bunu kolaylıkla anlatacaksın inşallah bizi habersiz bırakma

canımmm bence bebiş gelcek çünkü doğumdan önce rahatlıyormuş vücut heycanla güzel haberini bekliyoruz :)

Canım ben duymuştum bunu :) hamileliğin son gecesi bazı anneler çok iyi uyurmuş. Doğalında doğumda gerekli enerjiyi kazanmak için bir hazırlık aslında. Umarım bugün düşündüğünden de kolay şekilde doğuverir oğlun. Dualarımız ve pozitif enerjilerimiz seninle olsun.

ben de bu hafta sonunu bekliyorum. Nolur sen de dua et içimde tutunmuş olsun minik kuşum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…