- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.061
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah bebişini sağ salim alırsın. Allah sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin. Bizler için de dua etmeyi unutma,doğum anında edilen dualar kabul olurmuş.Kızlar ben hala doğuramadim ama cabaliyorum 3 gündür ara ara yalancı sancilar gelip gidiyor çok zormuş anne olmak en zor zamanlarım dün akşam şu NiSan denen akıntı geldi bu gün de bütün gün adet olacakmışim gibi bir sanci var ama siddetlenmiyor artsın diye bekliyorum
çok güzel canım 2 gün sonra tekrar ver.. kimyasal olmadığından emin olmak için biraz daha artması lazım.. ama bence oldu bu işKizlar 14 olan sonucum 2 gun sonra yani bugun 92.24 oldu 2 kattan bile fazla artti ikizmidir ki :)
Cok tesekkur ederim sali gunu 12.gunum zaten sali vercem son testimide. Zaten bana umut olan sendin insallah guzel gider Alırız kucagimza rabbim herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah.çok güzel canım 2 gün sonra tekrar ver.. kimyasal olmadığından emin olmak için biraz daha artması lazım.. ama bence oldu bu işhayırlısı olsun canım.. önünde benim gibi bi örnek var.. hayırlısını istemek lazım.. tebrik ederim :)
Yaaa hadii çok sevindimm yaaaKizlar 14 olan sonucum 2 gun sonra yani bugun 92.24 oldu 2 kattan bile fazla artti ikizmidir ki :)
Yaaa hadii çok sevindimm yaaasalı daha da artacak çok güzel haber bu
Kizlar 14 olan sonucum 2 gun sonra yani bugun 92.24 oldu 2 kattan bile fazla artti ikizmidir ki :)
Amin cnm hamile kalmak bir başlangıçmış.. bunu kalana kadar anlamıo insan... Sağlıkla sıhhatle alalım inşallah bebişleri kucağımıza..Cok tesekkur ederim sali gunu 12.gunum zaten sali vercem son testimide. Zaten bana umut olan sendin insallah guzel gider Alırız kucagimza rabbim herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
Amin amin herkes yasasin bu duyguyu insallahhhh. :)Allahım ne güzel değerler maşallah subhanallah inşallah gönlündeki neyse o olur cnm bnm çok mutlu oldum inşallah sagsaglim kucağına da alırsın
Haklisin insan devamli bir sonraki surecte ne olacagini merak ediyor. Insallah aliriz kucagimiza. Bunu bile yasayabilecegimi dusunmuyodum cok sukurAmin cnm hamile kalmak bir başlangıçmış.. bunu kalana kadar anlamıo insan... Sağlıkla sıhhatle alalım inşallah bebişleri kucağımıza..
Ewet canlar bu da demek oluyor ki erken mi çatladı bnm yumurta
Çatlamış sanırım tatlım, değerlendirme şansınız oldu mu?
Kızlar ben hala doğuramadim ama cabaliyorum 3 gündür ara ara yalancı sancilar gelip gidiyor çok zormuş anne olmak en zor zamanlarım dün akşam şu NiSan denen akıntı geldi bu gün de bütün gün adet olacakmışim gibi bir sanci var ama siddetlenmiyor artsın diye bekliyorum
?Yok kız nerde sıfır çalışma bak bu da bugün ki bugün de bise olmuyo olamıyorum
Kizlar 14 olan sonucum 2 gun sonra yani bugun 92.24 oldu 2 kattan bile fazla artti ikizmidir ki :)
Yaptıktan kaç dakika sonraki hali canım?
?
Beş dakika sonraki hali cnm bu
O zaman çatlamamış daha, çünkü koyulaşma var. Bu aksam sahurdan önce değerlendirebilseniz çok iyi olurdu.
Yok ttlim ya nerde tık yok bizde artık temmuz ayına ben
Tühhh ya bu ayümitliydim oysaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?