• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar 31.gün ovu testim pozitifti.hala da pozitif sayılır ama bugün 34.güm ve 2 damla leke geldi.kist mi yoksa geç çatladığı için mi acaba?

İnşallah üçüncü 9 ay kadar gelmez canım. 10 gün gec gelmişti demek . Peki korunmama kararını kendin mi aldın?

inşallah tatlım, eğer öyle olursa bugünlerde yerleşme aşamasında olabilir :)
10 gün gecikme çok normal aslında, çünkü kürtaj sonrası kırmızılar 5 günde bitmiyor, iki haftaya yakın sürmüştü. Dolayısıyla bir sonrakini de etkiliyor diye düşünüyorum.
Bu arada bana doktorum bir ilaç vermişti. yuvarlak bir palet şeklinde, bir kısmı beyaz bir kısmı kahverengiydi. Regl düzenini sağlamak içinmiş.
Ben sadece ilk regliye kadar korundum. Sonra doktora gittim, rahmi kontrol etti. Toparlanmış dedi. Ben de o şekilde bıraktım korunmayı.

Kızlar 31.gün ovu testim pozitifti.hala da pozitif sayılır ama bugün 34.güm ve 2 damla leke geldi.kist mi yoksa geç çatladığı için mi acaba?
Yaa canim belki hamilesindir yalnis hatirlamiyorsam Rebel92 Rebel92 arkadasimizda yumurtlama donemini beklerken hamis olduqunu oğrenmisdi insallah senin bebisde oyle bir supriz yapar

evet anne ve baba hevesle bekliyor ama bizim minik sıpa inatçı çıktı işte :) neyse bu ay gelecek inşallah :)
maşallah size de :) son aya gireceksiniz artık, ne güzel. heyecan iyice artmıştır.
İnşallah sizi çok bekletmez canım. Evet tatlım, biz sona yaklaşıyoruz. Heyecan, merak, doğum nasık olacak düşüncesi hepsi var :) en çok da kızımı merak ediyorum. Kokusunu içime çekmek, ona dokunmak, bakmak bakmak istiyorum :) resmen özlemle bekliyoruz kızımızı:)

İnşallah sizi çok bekletmez canım. Evet tatlım, biz sona yaklaşıyoruz. Heyecan, merak, doğum nasık olacak düşüncesi hepsi var :) en çok da kızımı merak ediyorum. Kokusunu içime çekmek, ona dokunmak, bakmak bakmak istiyorum :) resmen özlemle bekliyoruz kızımızı:)

en güzel heyecanlar. inşallah kolay bir doğumla güle oynaya alırsın kucağına, sağlıkla prensesini. Kolay mı o kadar ay hayaller kuruluyor, merak hat safhaya çıkıyor. Her şeylerine değer, öyle güzelleri ki :)

Canlarım..
Benim içinden çıkılmaz durumlarıma yaptığınız yorumlar ve destkleriniz için sonsuz teşekkürler.
Burada bir şeyler paylaşıp konuşurken farkında olmadan kendime zarar verdiğimi fark ettim.biraz uzak kalmak iyi gelir düşüncesiyle aranızdan ayrılıyorum.
Hakkınızı helal edin.
(Dr dan yeni geldim.kanama için sadece stres dedi.fazla stres yapıp dengeni bozmuşsun dedi.polip kist ya da kürtaja bağlı bi durum yok dedi.)

Canlarım..
Benim içinden çıkılmaz durumlarıma yaptığınız yorumlar ve destkleriniz için sonsuz teşekkürler.
Burada bir şeyler paylaşıp konuşurken farkında olmadan kendime zarar verdiğimi fark ettim.biraz uzak kalmak iyi gelir düşüncesiyle aranızdan ayrılıyorum.
Hakkınızı helal edin.
(Dr dan yeni geldim.kanama için sadece stres dedi.fazla stres yapıp dengeni bozmuşsun dedi.polip kist ya da kürtaja bağlı bi durum yok dedi.)

Helal olsun canım, biraz sakin kal, tatilini yapıp gez toz bakalım. Umarım geri dönüp güzel bir haber yazarsın bize :)

Ewet canlar bu da demek oluyor ki erken mi çatladı bnm yumurta

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-06-17-16-23-05.png
    SmartSelectImage_2016-06-17-16-23-05.png
    86,2 KB · Görüntüleme: 32
Canlarım..
Hakkınızı helal edin.
Canım benim zamanında aynı kararı aldığım için seni çom iyi anlıyorum. Eminim çok iyi gelecektir her şey güzel olacaktır. Umarım harika haberlerle dönersin;) helal olsun hakkımız sen de helal et canım, öpüyorum kocaman
Ewet canlar bu da demek oluyor ki erken mi çatladı bnm yumurta
Ya benim ovülasyon testlerim de böyle oluyor hep, en koyusu senin dünkü gibi ve akabinde siliklik.. Ben de merak ediyorum yorumları:)

Haklısın canım.yumurta çatlarken spermin orda beklemesi lazım :) benim kaldığım ay da aynısıydı ben koyulaşacak diye beklerken pat diye silikleşmişti.sonra da ilişki olmadı.hatta bazıları erkek olsun diye test silikleştikten sonra ilişkiye girmiyo.cinsiyet belirlemede de kullananlar varmış.
Bata kadar hep koyu muydu onu test etmiş miydin?
Senin oğluş demek babasını bekliyor.bak sen şu yaramaza :)
Canım zaten benim 4 tane testim kalmıştı onlar da hep koyu cikmisti

Günaydın demek için geç kaldım kızlar :) merhabalar, nasılsınız?
Homely_angel Homely_angel inşallah en kısa zamanda senden güzel haberler alırız.
@jindam sen her şeyi düşünmüşsün, maşallah. Ben baby shower yapmayı düşünmüyorum. Rahat geçiyor sanırım hamileliğin. Canım karnında çatlak oluştu mu? Ben yeni fark ettim. Göbeğimin alt kısmında çatlaklar oluşmuş biraz. Moralim bozuldu,inşallah daha da çok çatlamam. mf_d mf_d ve @jindam çatı ağrınız oluyor mu?
Hem de nesil ne sağına ne soluma ne sırt üstü hiç yatamiyorum artık günlerdir Uykusuzluk mahvetti oturur vaziyetteyim surekli

Kızlar ben hala doğuramadim ama cabaliyorum 3 gündür ara ara yalancı sancilar gelip gidiyor çok zormuş anne olmak en zor zamanlarım dün akşam şu NiSan denen akıntı geldi bu gün de bütün gün adet olacakmışim gibi bir sanci var ama siddetlenmiyor artsın diye bekliyorum

Gelir canım merak etme inşallah tek avazda kurtulursun yalnız eğer çok ağrı hissetmediğin halde düzenli kasılmalar gelirse ve 1 dk ya düşerse Dr git büyük bi ihtimal yarım saatte doguru
Daha var teste devam et bence tam koyulaşmamış çizgi Princess91 Princess91

Bence dha var iki çizgi rengi aynı olmalı

Kızlar ben hala doğuramadim ama cabaliyorum 3 gündür ara ara yalancı sancilar gelip gidiyor çok zormuş anne olmak en zor zamanlarım dün akşam şu NiSan denen akıntı geldi bu gün de bütün gün adet olacakmışim gibi bir sanci var ama siddetlenmiyor artsın diye bekliyorum
rsun

Canım benim yaa hadi bakalım inşallah çok rahat bir doğum yaparsın, ne denir nasıldır bilmiyorum ama çok güzel olsun her şey.. Hadi bakalım bir dahakine güzel haberle gelirsin umarım

Back