Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Cok tesekkur ederim canim :) yarin 12.gun testim insallah kat kat olmustur ama bu meraklar bitmicek herhalde kese kalp atisi falan ah ah anne olmak ne zormus:)

hiiiç bitmeyecek tatlım :) her muayeneyi iple çekeceksin. sonunu maalesef göremedim ama ilk muayenelerde hep bir şeyler bekliyorsun. Kese oluştu mu? Kalp atışı var mı? gelişim iyi mi? ikili test? cinsiyet? bunlardan sonra azıcık daha rahat sanırım :) Ta kiiii doğum yaklaşana kadar

ttlim napiosun nasılsın bebis nasıl nasıl gidiyor hamilelik konuşamadık uzun zamandır
canım beniiimmm
çok şükür iyiyiz tatlım okulun bitmesi bana hiç yaramadı iyice halden düştüm ağırlaştım 1 haftadır anlamsız bir bel ağrısı çekiyorum onun dışında çok şükür her şey yolunda sende ne var ne yok canım?nasıl gidiyor çalışmalar?

Cok tesekkur ederim canim :) yarin 12.gun testim insallah kat kat olmustur ama bu meraklar bitmicek herhalde kese kalp atisi falan ah ah anne olmak ne zormus:)
canım benim Allah gönlüne göre versin :) annelik demek sürekli bi endişe demek ama rabbime şükürler olsun endişesi bile güzel minnakların :) ilk hedefimiz kese :) hayırlısıyla görürsn inşallah canım :)

Yaaa haklisin insallah bir an once tekrar hamile kalirsin toteminnn 9 ay surer insallah. Sen herkese ne guzel moral veriyorsun ne kadar guzel kalpli bir insansin dualarimdasin :)

Insallah gorebiliriz o gunleri :) Keseden ne kadar sonra bebek gozukuyor

Son üç ay böyle sorunlar başlıyormuş cnm güzel şeyler bunlar insalalh hayırla gelecek bebis interiorarchitect
aynen canım yine de şükür halime... teşekkür ederim canım güzel dileklerin için ... rabbim sana da en kısa zamanda tekrardan nasip etsin canım kucagında görmeyi nasip etsin...

Amin ttlim bekleyen herkese nasip etsin Rabbım

aynen canım yine de şükür halime... teşekkür ederim canım güzel dileklerin için ... rabbim sana da en kısa zamanda tekrardan nasip etsin canım kucagında görmeyi nasip etsin...

kilo verdim bi kilo ama gün içinde yiyince göbeğim çıkıo, sabah inmiş uyanıorum ve de çok aç rüyamda pizza filan gördüm ve gözümü açmamla kusmam bir oldu

İlk üç aylık dönemde olur böyle şeyler ki sen daha fazla etkilenirsin düşünsene senin hormonlar bizden üç kat fazla calisiyo:))) ama bundan sonra çok dikkat etmen gerekiyor gereksiz değil faydalı şeyler yemelisin ki sen zaten bunları biliosun allahım da yardımcı oldu mu gerisi hallolur zaten
kilo verdim bi kilo ama gün içinde yiyince göbeğim çıkıo, sabah inmiş uyanıorum ve de çok aç rüyamda pizza filan gördüm ve gözümü açmamla kusmam bir oldu

Canımmm benim doğumun olmuştur umarım, çoğu arkadaşımızın dediği gibi vücut bi rahatlatırmış kendini doğum öncesi. Sağlıkla al kucağına, dularımız seninle

Kızlar dün çok yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik.. Hamile partisi yaptık, çok sevindim cidden teyzoş olduk biz sonuçta.. Ama için bir tuhaf oldu eve gelince bi ağlama tuttu beni.. 2 sene oldu nerdeyse belki 1 artık hiç bir şey hatırlamıyorum.. Biliyorsunuz benim yakın çevrem (annem ve ablam hariç) bilmiyor çocuk istediğimi, kimseye söylemedim.. Ama dün bana herkess "Sen de artık yap" diyip durdu, ben de bakalım falan diye geçiştirdim. Sizle paylaşmak istedim. Ben 2 buçuk senelik evliyim, ilk sene korundum keşke korunmasaydım... Böyle en çok 1 sene evli olan arkadaşlarım hep hamile ya da doğurdu.. Ben ilk evlenendim arkadaşlar arasında ama hepsi hamile ya da doğurdu.. Kıskanıyor muyum? Bana hiç yakışmıyor böyle düşünceler... Amaaan bdv ye çevirdim burayı, iyiyim iyiyim öylee sizle dertleşmek istedimm öptüm hepinizi

Tatlım kolay mı bir taneyi beslemek bile zorken, sen üç bebişi besliyorsun. 12. haftadan sonra daha besin değeri yüksek vitamin-protein ağırlıklı beslenirsen çok daha rahat edersin sanırım. Zaten doktorun da destekler demir+vitamin filan.
Dördüncü ayda da göbüş net belli olur :)

Canımsınnn yaa Kıskanma değil bence o, sadece içindeki yoğun istek ve özlemle iyice duygusallaşıyor insan. Ben bebişi kaybettiğim sırada çok yakın arkadaşım doğum yapmıştı. Bir süre görüşemedim. İçindeki ateşi daha bir körüklüyor sanki. Yani çoook normal hisler bunlar, taştan değiliz ki.
O soranlara gelince, onlara avazım çıktığı kadar : SANANEEEEEEEEEEEEEEE diye bağırmak geliyor içimden.

Yok ya aynı tek gebelik gibi düşün tabi ki biraz daha zorlar ama sen halledersin allahın izniyle ayy ne güzel darısı bize artık arkadaşım
Yaaa oylemi diyosun kiii :) ikizmidir acaba banada oyle geliyo seviniyorum ama korkuyorumda sanki ikisinede yetemicekmisim gibi geliyo ikiz olunca bise olcak zannedip korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…