• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar ben hala doğuramadim ama cabaliyorum 3 gündür ara ara yalancı sancilar gelip gidiyor çok zormuş anne olmak en zor zamanlarım dün akşam şu NiSan denen akıntı geldi bu gün de bütün gün adet olacakmışim gibi bir sanci var ama siddetlenmiyor artsın diye bekliyorum
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah bebişini sağ salim alırsın. Allah sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin. Bizler için de dua etmeyi unutma,doğum anında edilen dualar kabul olurmuş.
Nişan geldiyse doğum yakındır canım. Bekle sancıların sıklığına dikkat et. Bizim gelinimizin cmt.nişanı gelmiş, perşembe doğurdu. Nişandan sonra ne kadar sürer belli değil. Sen kendini kasma, normal hayatına devam etmeye çalış. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Kizlar 14 olan sonucum 2 gun sonra yani bugun 92.24 oldu 2 kattan bile fazla artti ikizmidir ki :)
çok güzel canım 2 gün sonra tekrar ver.. kimyasal olmadığından emin olmak için biraz daha artması lazım.. ama bence oldu bu iş ;) hayırlısı olsun canım.. önünde benim gibi bi örnek var.. hayırlısını istemek lazım.. tebrik ederim :)

çok güzel canım 2 gün sonra tekrar ver.. kimyasal olmadığından emin olmak için biraz daha artması lazım.. ama bence oldu bu iş :KK66: hayırlısı olsun canım.. önünde benim gibi bi örnek var.. hayırlısını istemek lazım.. tebrik ederim :)
Cok tesekkur ederim sali gunu 12.gunum zaten sali vercem son testimide. Zaten bana umut olan sendin insallah guzel gider Alırız kucagimza rabbim herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Cok tesekkur ederim sali gunu 12.gunum zaten sali vercem son testimide. Zaten bana umut olan sendin insallah guzel gider Alırız kucagimza rabbim herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
Amin cnm hamile kalmak bir başlangıçmış.. bunu kalana kadar anlamıo insan... Sağlıkla sıhhatle alalım inşallah bebişleri kucağımıza..

Amin cnm hamile kalmak bir başlangıçmış.. bunu kalana kadar anlamıo insan... Sağlıkla sıhhatle alalım inşallah bebişleri kucağımıza..
Haklisin insan devamli bir sonraki surecte ne olacagini merak ediyor. Insallah aliriz kucagimiza. Bunu bile yasayabilecegimi dusunmuyodum cok sukur

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-06-18-16-48-54.png
    SmartSelectImage_2016-06-18-16-48-54.png
    57,3 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar ben hala doğuramadim ama cabaliyorum 3 gündür ara ara yalancı sancilar gelip gidiyor çok zormuş anne olmak en zor zamanlarım dün akşam şu NiSan denen akıntı geldi bu gün de bütün gün adet olacakmışim gibi bir sanci var ama siddetlenmiyor artsın diye bekliyorum

Canım nişandan sonra genelde 24 saat içinde doğum oluyor diye duymuştum. Umarım öyle olmuştur ve kavuşmuşsundur bebişine.

Back