Nasılsinzi kızlaaaaar :) biz calışma dönemindeyiz yine ..adetim cuma gunü bitti yeni bat 8 temmuz beklenmeyen adet
bu arada biz cumartesi gunü cok guzel bir haber aldık benim Can'ım kuzenim kardesim 5 yıllık evli 3 senedir Bebek istiyorlardi gecen ay negatif sonuçlu bir asilama bu ay tup benek yaptılar ve hamile
cok agladık sok olduk hepimiz o cok umutsuzdu hala da inanamıyor keseyi görmeden
bana cok cesaret verdi bakalım bayram sonrası eşim tekrar sperm testi verecek sonuca gore bizde Bakicaz isimize bu ekimde 2 sene olacak bebis isteyeli oğlumla arası 3-4 yas olsun derken 5 yas olacak nerdeyse
herkes soruyor sen cok ara açmam diyordun buyuk konuştun bak cesaretin yok yapamadın sende diyorlar
halbuki bilseler ben oglum 2 yaa dogum gününden sonra başladım hemen çalışmalara
NE olur kızlar dua edin gelsin artık benim de kuzum bu ay
ya
angel-devil birbuyuktemmuzaski kizlar Nasıl aşamaları yaa ne diyrisunz yaptırsam mı bende agistosta acaba .. Birde tup Bebek olunca bebekte anormal bir durum olma riski oluyirmu kizlar ? Boyle sacma birsey yoktur dimi bir kac kişiden duydum da