• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

tatlım benim bu ay bat biraz karışık ya. hangi günü bekleyeceğimi şaşırdım. 14 Mayıs' ta silikleşmeye başlamıştı ve hala koyuydu. 16'sında silinmişti. Bu durumda 27-29 Mayıs arası olabilir diyordum.
Hafta sonu çok az akıntı içinde pembelik gördüm, şaşırdım. Yerleşmemi acaba dedim? yoksa hala kürtajın izleri mi bilemedim.
iki gündür de karnımda regl ağrısı gibi bi ağrı var. Dün gece test yaptım, negatif.
Haftasonu göreceğiz bakalım :)

canım arkadaşım belki de bebiştir ama test için daha çok erken
zor biliyorum ama yine de sabretmelisin

tatlım eğer şeffaf iki parmak arasında uzayan cinstense yumurtlama günüdür
kaldıki beni doktorum çift çizgi çıktığı gün ve sonraki iki gün içinde de olur dedi
değerlendirin derim ben
Şeffaf ama pembemsi kahvemsi bi şey de var içinde.. O acaba yaptırdı?? Kıbamı evet dediğin gibi.. Eşim gelince değerlendiririZ de şeyi merak ettim ben öncesinde eşüm yoktu burda, geç kalmış olamayız değil mi??

Şeffaf ama pembemsi kahvemsi bi şey de var içinde.. O acaba yaptırdı?? Kıbamı evet dediğin gibi.. Eşim gelince değerlendiririZ de şeyi merak ettim ben öncesinde eşüm yoktu burda, geç kalmış olamayız değil mi??

canım niye geç kalmış olsunki...
yumurta 12 ile 24 saat sonrası çatlar hala yetişme şansınız var
pembemsi şey kistten dolayı olabilir mi canım
yada kür falan yaptınmı

Ama testte çok silik olmakla birlikte 2. Çizgi gözüküyor elimde daha net tabiki kimyasal ihtimalini de düşünüyorum ama nasip kısmet bu işler cnm
canım çok daha var zaman ne geçmek bilmez oluyor hele şu son günler
ama sabretmelisin erken idrarda çıkması için

canım niye geç kalmış olsunki...
yumurta 12 ile 24 saat sonrası çatlar hala yetişme şansınız var
pembemsi şey kistten dolayı olabilir mi canım
yada kür falan yaptınmı
Yok kür yapmadım, hacemat yaptırdım dün (tam olarak ne olduğunu ben de bilmiyorum, dün tansiyonum çıktı ve düşüremedik bana hacemat yaparsan düşer dediler o panikle yaptırdım, ama bi hastalığın varsa da geçiyormuş belki ondandır) ve evet benim kistim var:( yine merhaba diyip kendini hatırlatmış olabilir bana
Ama testte çok silik olmakla birlikte 2. Çizgi gözüküyor elimde daha net tabiki kimyasal ihtimalini de düşünüyorum ama nasip kısmet bu işler cnm
Yaa 2. Çizgi şimdiden var mı, hadi bakalım canım.. Niye hemen kimyasal diye düşündün ki?? Silindi mi çizgi

Kızlar benim bugün reglimin 11. Günü. Ayrıca 8 gün regl oldum. Bugün hafif pembe kahverengi arası bir akıntı geliyor afedersiniz yumurta akı kıvamında. Ovülasyon testim yok bir sürü eczane gezdim bulamadım sizce bugün o gün müdür? Yoksa çatladı bitti mi?? Eşim akşam 10 dan sonra evimizde olacak geç mi kalmış olacağız sizce??

Canım bu kadar erken çatlayacağını sanmıyorum ki geçsin. Bugün olma olasılığı yüksek siz bu akşamdan başlayarak iki günde bir değerlendirin bence. türk kahvesini unutma :)
Bir de ovulasyon testini ben internetten sipariş ediyorum. hem daha uygun fiyata geliyor. @jindam a da netten al demiştim, o ay hamiş kaldı. istersen sen de bugün sipariş et, yarın eline geçer.

Kızlar ağrılar var biraz, beyaz akıntı içinde kılcal pembeliklerde var. Ama regli başlamadı hala. Pek ümitli bir tablo olmasa da eve gidince test yapıyım mı sizce?

Yok kür yapmadım, hacemat yaptırdım dün (tam olarak ne olduğunu ben de bilmiyorum, dün tansiyonum çıktı ve düşüremedik bana hacemat yaparsan düşer dediler o panikle yaptırdım, ama bi hastalığın varsa da geçiyormuş belki ondandır) ve evet benim kistim var:KK43: yine merhaba diyip kendini hatırlatmış olabilir bana

Yaa 2. Çizgi şimdiden var mı, hadi bakalım canım.. Niye hemen kimyasal diye düşündün ki?? Silindi mi çizgi

hacemat mı.... ayy canım benim nasıl yaptırdın bana hiç yaptıramam gibi geliyor
belki de ondandır...inşallah geceyi değerlendirmişsindir

Canım bu kadar erken çatlayacağını sanmıyorum ki geçsin. Bugün olma olasılığı yüksek siz bu akşamdan başlayarak iki günde bir değerlendirin bence. türk kahvesini unutma :)
Bir de ovulasyon testini ben internetten sipariş ediyorum. hem daha uygun fiyata geliyor. @jindam a da netten al demiştim, o ay hamiş kaldı. istersen sen de bugün sipariş et, yarın eline geçer.
Yaa evet alayım o zaman. İnşallah bitmemiştir misafirim geldi, cumartesiye kadar bendeler.. Umarım yine kaçırmam:(
Kızlar ağrılar var biraz, beyaz akıntı içinde kılcal pembeliklerde var. Ama regli başlamadı hala. Pek ümitli bir tablo olmasa da eve gidince test yapıyım mı sizce?
Yaptın mı tatlım?? Benim bildiğim bu iyi bi tablo, inşallah güzel haber gelir;)
hacemat mı.... ayy canım benim nasıl yaptırdın bana hiç yaptıramam gibi geliyor
belki de ondandır...inşallah geceyi değerlendirmişsindir
Tansiyon yüzünden çok korkmuştum o korkuyla tamam dedim valla.. Nasıl yaptırdım ben de bilmiyorum:) yok canım değerlendiremedik:( cumartesiye kadar da olmaz, misafirim var.. Yine başladık yani:))
Kizlar tup bebege basladk yarin ilk ignemi vurulcm insllh bebisim tutunur
İnşallah canım:)) inşallah her şey güzel ve gönlünce olur..

Back