• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

O başlangıcı yaşayıp, sonrası kötü biterse emin ol çok acı tatlım. Allah göstermesin kimseye.

Haydi totem yapalım :dua: BAYRAMA KADAR TÜM TOPİK HAMİLE KALSIIIN totemi :halay::halay::halay:
Hadi yapalımm;) ama ben totemş bozarım kesin, ben beceremiyorum bu hamile kalma olaylarını:)
Ayy bu ay kalamazsam ramazan da kaldı ancak bayramdan sonra ya bnm çalışmalar zaten yumrtlamayi da anlamadım zaten bu ay bende böyle
Ben de senin gibi düşünüyorumm.. Hakkımızda hayırlısı

Kizlar nasilsiniz yazilarinizi okuyorum. Hamile olanlara allahtan kolaylik diliyorum hamile kalmak isteyen arkadaslara da allahtan sabir diliyorum. Ben 7. Haftama geldim ikinci kontrolume gitcem haftaya insallah bebegim iyidir. Bebek tasimak en azindan simdilik cok zormus kizlar . Fiziksel olaylar bir yana da bn psikolojik olarak iyi degilim. Sizin insallah esleriniz akrabalariniz size yardimci oluyorlardir ve huzurlu bir hamilelik gecirirsiniz.

Kizlar nasilsiniz yazilarinizi okuyorum. Hamile olanlara allahtan kolaylik diliyorum hamile kalmak isteyen arkadaslara da allahtan sabir diliyorum. Ben 7. Haftama geldim ikinci kontrolume gitcem haftaya insallah bebegim iyidir. Bebek tasimak en azindan simdilik cok zormus kizlar . Fiziksel olaylar bir yana da bn psikolojik olarak iyi degilim. Sizin insallah esleriniz akrabalariniz size yardimci oluyorlardir ve huzurlu bir hamilelik gecirirsiniz.
Hayırlı olsun. Neden çok zor, mide bulantın mı fazla? Hamilelikte eşin desteği çok çok önemli. Ben 30.haftadayım ve başından beri mide açısından zor geçiyor. Daha cuma günü bile çıkardım, maalesef. Şişkinlik,gaz ve yorgunluk. Gözün korkmasın ama psikolojini güçlü tut bebişin için.

Canım Allah kolaylık versin. Hormanlar falan da yükseldi ya, belki ondan da biraZ hassaslaşmışsıdır. Eşine de söyleyebilirsin, şu dönemde desteğine ve yardımına daha ihtiyacım var diye. Kendini üZme, stres yapma canım. Sen ve bebişin iyi olunn:))

günaydın kızlar, cumayı birleştirdim uzun bir ara oldu. biraz dinlendim. ama bu gün işe gelmek çok zor oldu gerçekten. naptınız bakalım ben yokken nasılsınız ?

Hadi yapalımm:KK66: ama ben totemş bozarım kesin, ben beceremiyorum bu hamile kalma olaylarını:)

Ben de senin gibi düşünüyorumm.. Hakkımızda hayırlısı

Bir kere bu şartlanma olayını hemencik yok edelim lütfen ;) Böyle negatif enerji verirsek olmaz. Kalacaksın bal gibi, ne zaman kısmetse o zamanı bekliyor sadece.

günaydın kızlar, cumayı birleştirdim uzun bir ara oldu. biraz dinlendim. ama bu gün işe gelmek çok zor oldu gerçekten. naptınız bakalım ben yokken nasılsınız ?
Günaydın:) benim de cuma boş günümdü ve bugün okula gelmek çok zordu. Senin izne ayrılmana çok az kalmış. Bebiş nasıl? Kontrolleriniz sıklaştı dimi?

Ayy kıyamam kim canını sıktı senin :sinirli: Hormonların değişmesi hiç kolay değil tabi ama bebeğini düşün ve gülümsetsin seni ;)

azıcık kaldı canım merak etme, hatta ohh son günler diyip oradan enerji al kendine. Bizde bir değişiklik yok aynı bildiğin gibi.

Günaydın:) benim de cuma boş günümdü ve bugün okula gelmek çok zordu. Senin izne ayrılmana çok az kalmış. Bebiş nasıl? Kontrolleriniz sıklaştı dimi?
evet az kaldı canım. yarın kontrolümüz var. üç hafta önceydi önceki kontrol de bundan sonra sanırım iki hafta sonraya falan verir kontrol gününü bundan sonra sıklaşır diye düşünüyorum. bebiş iyi sanırım da benim 40 haftaya kadar sürmeyecek gibi sanki yalancı doğum sancıları yaşadım haftasonu hafif hafif, birkaç yerde okudum. bu sancılar başladıktan sonra en fazla 3 hafta içinde doğum gerçekleşir diyor hayırlısı bakalım inşallah, sen nasılsın canım

Bende bu sayfayla başlayıp adet düzensizliğinden dolayı adımı yazdıramamıştım :) Ama çok şükürki hamileyim. Rabbim burdaki hamile olmayı bekleyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah. Umudunuzu yitirmeyin hiç ummadığımız anda oluveriyor :KK51:

aaa hatırlıyorum, listeye yazmayın demiştiniz :) hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebeğiniz. Amiiin inşallah bekleyen herkes en kısa zamanda bu sevinci yaşasın.

Ayy kıyamam kim canını sıktı senin :sinirli: Hormonların değişmesi hiç kolay değil tabi ama bebeğini düşün ve gülümsetsin seni :KK66:
Bebegimin gelecegi icin kaygilar vs. sadece sevmek icin cocuk sahibi olmak cok bencilce geliyo bana iyi bir hayat veremedikten sonra. Bazen zamani geri almak istiyorum

Hayırlı olsun. Neden çok zor, mide bulantın mı fazla? Hamilelikte eşin desteği çok çok önemli. Ben 30.haftadayım ve başından beri mide açısından zor geçiyor. Daha cuma günü bile çıkardım, maalesef. Şişkinlik,gaz ve yorgunluk. Gözün korkmasın ama psikolojini güçlü tut bebişin için.
Yasam sartlari diyelim canim . Evet guclu olmaya calisiyorum senin az kalmis ama bizde allah tek sesle kurtarsin derler :super::KK28:

Canım Allah kolaylık versin. Hormanlar falan da yükseldi ya, belki ondan da biraZ hassaslaşmışsıdır. Eşine de söyleyebilirsin, şu dönemde desteğine ve yardımına daha ihtiyacım var diye. Kendini üZme, stres yapma canım. Sen ve bebişin iyi olunn:))
Sagol canim insallah normalde de hassas biriyim her seye karsida smdi sanki boyle kafamin ustunde bulut var hic ordan ayrilmiyo bni karamsarliga iyice itiyo

Back