• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

gulit_me de söylemiş zaten bence alternatif tıp...
insanlar rağbet gösterdikleri için artık hastanelerde de yapılıyor
vücudun değişik bölgelerine jiletle çizikler atıyorlar
kirli kan çıkıyor böylece hastalıklara deva oluyormuş
şuana kadar yaptıran 3 kişi duydum
üçü de olumlu şeyler söyledi..
Ya sen biliyorsun canım sanırım. Ya hamilelik için de bele yapıyorlarmışo_O ben tansiyon için yaptırdım ve gerçekten düşürdü. Belki de psikolojiktir :)
gulit_me gulit_me canım inşallah faydası olur ben bu alternatif tıbbın ise yarayabilecegini düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah en kisa zamanda hamile haberini aliriz
Canım ya bunu hamilelik için de yapıyorlarmış onu dedim ben de şimdi ama sanırım yine bi deli anıma gelmesi lazım:) inşallah canım yaa inşallah bizler de hamile kalırız artık. Çok öpüyorum seni pozitif anne
Bu arada kızlar ben doğum iznine bir hafta erken ayrıldım artık ise gitmicem çok şükür sadece sonraki hafta Salı günü çalışamaz raporumu götürücem çok zor gelmeye başlamisti artık ise gidip gelmek pek Haberleşmenin artik malesef ama mutlaka girmeye çalışırım yine dogumu da mutlaka haber veririm inşallah geldiğimde hepinizin güzel haberler alırım
Canım benim şimdiden hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ve Allah sağlıkla analı babalı büyütür oğlunu:) Allah tek avazda kurtarsın. Çok kolay doğumun olsun inşallah

2.adet dönemin değil mi?
Aslında geldiği daha iyi sen de biraz evhamlısın benim gibi yok hemen kaldım bir şey olur mu bir sürü kuruntu yapardın.
Ben de 3 kez adet oldum.bakalım bu ay kalmayı çok istiyorum ama hayırlısı.
Hayırlısı olsun.inşallah bayramda bebişler göbüşlerimizde olur:KK66:

evet tatlım ben de aynen böyle düşünüyorum. bir de şöyle bir şey fark ettim, ilk reglim de ben daha az geçirdim, bu sefer daha yoğun. Bence vücut kendi düzenine ancak oturuyor.
Amin inşallah canım.

Homely_angel Homely_angel hayırlısı canım bende de adet belirtileri var bir sinir bir tripler...
ve tatlı krizi hayırlısı artık
Bu hafta zihin engelli bireylerle ilgili seminer vardı...
Doğum öncesi ve doğum anı faktörlerini duydukça bir kez daha hayırlısı Rabbimden diyorum...

gulit_me gulit_me ayyy tatlım senin şu misafirlerine uyuz oluyorum....
hem her ortamda bebek bebek diye tuttururlar hem fırsat vermezler:sinirli:
:sinirli:

hayırlısı tabi canım, sağlıklı olsunlar keyifli bir hamilelik olsun da bir ay geç olsun.

Çok yardımcı olamıycam ben de çok bilmiyorum ama karşı komşum fizyoterapist ve hastanede yapıyor bunu normalde fizik tedavi amaçlı. Yani kupa gibi bir şey koyuyorlar sorunlu bölgeye sonra oradan kan alıyorlar. Sözde çok hastalığa deva oluyormuş.. Bana çok anlatıyordu ama benim aklıma yatmamıştı, o gün tansiyonum yükseldi ona gittim akşam limon falan kar etmedi. O da bu düşürür dedi ben de o panikle tamam dedim. İşte bitince de başka hastalığın varsa da iyi gelecek falan dedi.. Sonra akıntın erkenden olunca ben de bi acaba oldum?? Efsunsuz da dedi ya farklı bir şey yaptın mı diye aklıma o geldi. @mf_d

Yaaa yatmıyoruz ki.. Dengem sapıttı cidden, neyse pazar didiyorlar.. Bu arada akıntım hafif kanlı geldi bugün. Sanırım iyi çatladı ve boş geçtik yine.. Ya da kistim azdı:KK43: geçmezse pazartesi doktoruma gidicem yine..

Canım yukarda anlattım seni de etiketledim. Açıkcası çok bilgim yok, ama arkadaş hastanede de yapıyor diye o panikle tamam dedim, tansiyonum da düştü bu arada:) ama limon muu o hacemat mı onu bilemem.. :))

Yaa olsun dur bakalım, vücut kendini toparlıyor, bir dahaki aya artık:KK66:

Sormaa yaa.. Bir de beklemiyordum şoke oldum resmen :O kısmet artık olsun diyorum.. Bir dahaki ay gelmez kimse herhalde.. Bir de akıntım bugün kanlı geldi iyi ki olmamış ona bağlardım belki

Şu ahir ömrümde bir şey daha öğrendim sayende :) teşekkürler tatlım.

Ayy o misafirlerine ne desem bilemedim. Kanlı akıntı için de ihmal etme, bugün mutlaka git tatlım. Kistse de bilmende fayda var.

canım projemi çarşamba günü teslim ettim şükürler olsun atlattım perşembe günüde hem şeker yüklemem hem detaylı ultrasonum vardı çok şükür herşey yolunda çıktı :) ama bebişimin biraz başı büyükmüş o da normal doğuma engel olabilirmiş bakalım hayırlısı olsun...
cumada annemler geldi bugünde ablamlar acaip yoğun geçiyor
sende ne var ne yok kırmızı yoktr umarımmmm

erkek çocuklarında bu kafa büyüklüğü çok oluyor, sonra dengeliyor vücut kendini :) sağlıkla doğsunda boşver hangisi hayırlısı ise öyle doğsun. Diğer her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.

Ben de kırmızılar geldi, hatta acayip geldi :) galiba doktorlar iki ay bekleyin derken haklılar.

gulit_me de söylemiş zaten bence alternatif tıp...
insanlar rağbet gösterdikleri için artık hastanelerde de yapılıyor
vücudun değişik bölgelerine jiletle çizikler atıyorlar
kirli kan çıkıyor böylece hastalıklara deva oluyormuş
şuana kadar yaptıran 3 kişi duydum
üçü de olumlu şeyler söyledi..

:KK57: ama o jiletler iz bırakıııır

Bu arada kızlar ben doğum iznine bir hafta erken ayrıldım artık ise gitmicem çok şükür sadece sonraki hafta Salı günü çalışamaz raporumu götürücem çok zor gelmeye başlamisti artık ise gidip gelmek pek Haberleşmenin artik malesef ama mutlaka girmeye çalışırım yine dogumu da mutlaka haber veririm inşallah geldiğimde hepinizin güzel haberler alırım

keyfini çıkar canım, artık bebişle konuşup huzur içinde kendini de onu da doğuma hazırlama zamanı. Dualarımız sizinle olsun. Sağlıkla kucağıma aldım haberini bekliyoruz.

erkek çocuklarında bu kafa büyüklüğü çok oluyor, sonra dengeliyor vücut kendini :) sağlıkla doğsunda boşver hangisi hayırlısı ise öyle doğsun. Diğer her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.

Ben de kırmızılar geldi, hatta acayip geldi :) galiba doktorlar iki ay bekleyin derken haklılar.
Teşekkür ederiz teyzesi bakalım hangisi hayırlı ise öyle olacak önemli olan sağlığı yöntem hiç önemli değil kısmette ne varsa yaşayıp görcez..
İçin temizleniyor demek ki inşallah bu ay rahat bi ay geçirirsin ve hemencecik dölleniverir yumyum :)

Teşekkür ederiz teyzesi bakalım hangisi hayırlı ise öyle olacak önemli olan sağlığı yöntem hiç önemli değil kısmette ne varsa yaşayıp görcez..
İçin temizleniyor demek ki inşallah bu ay rahat bi ay geçirirsin ve hemencecik dölleniverir yumyum :)

Dörtte üçü bitti canım senin, az kaldı diyebiliriz artık :) Nasıl gelmek isterse paşa gelicek bakalım :)

inşallah canım inşallah :) totem yapsam mı yine diye düşündüm ama karar veremedim.

Bu ay bnm de kırmızılar gelecek sanırım o yaptığım testte büyük bi ihtimal hatalıydi belki bu ay birlikte güzel haber veririz
Dörtte üçü bitti canım senin, az kaldı diyebiliriz artık :) Nasıl gelmek isterse paşa gelicek bakalım :)

inşallah canım inşallah :) totem yapsam mı yine diye düşündüm ama karar veremedim.

gulit_me gulit_me canım ben tıbbın geçerli olduğu durumlarda alternatif tıbba başvurulmaması gerektiğini düşünüyorum...
bele diye birşey duymadım canım...pek inandığımı da söyleyemem
ancak tıptan umut kesilmişse çare olabilir diye denerim
yoksa taraftar değilim

bence yap canım ama tabi yine de sen bilirsin güzel bi motive pozitif bi enerji oluyo o totem insana :) tabi tercih ssenin :)

Kızlar hepinize hayırlı akşamlar. Reglime 8 gun var ama birlektelik sonrası kahverengi bi lekelenmem oldu bunun için bi bilgisi olan varmı acaba ❔

Şu ahir ömrümde bir şey daha öğrendim sayende :) teşekkürler tatlım.

Ayy o misafirlerine ne desem bilemedim. Kanlı akıntı için de ihmal etme, bugün mutlaka git tatlım. Kistse de bilmende fayda var.
Rica ederim:)
Ya gitmedim çünkü o gün oldu geçti. Doktorumu aradım tekrar ederse gel, yumurta çatlamasından da olabilir dedi. Bir dahaki ay kontrole gitmeyi planlıyorum zaten, o zaman bakar diye düşündüm geçince.. Teşekkür ederim canım.
:KK57: ama o jiletler iz bırakıııır
Evet benim de en büyük korkum bu, iz kalırsa dövme yaptırım diye düşündüm.. Ama şuan geçiyor gibi:)
gulit_me gulit_me canım ben tıbbın geçerli olduğu durumlarda alternatif tıbba başvurulmaması gerektiğini düşünüyorum...
bele diye birşey duymadım canım...pek inandığımı da söyleyemem
ancak tıptan umut kesilmişse çare olabilir diye denerim
yoksa taraftar değilim
İnan alternatif tıp mı onu bile bilmiyorum. Ben dini bir şey olarak biliyordum ama komşum hastanede yapıyor demek dini değil.. İnan araştırmaya da fırsatım olmadı o an.. Çok haklısın canım, ben de bilemdiğim konuda yorum yapıp ahkam kesmek istemiyorum;)
Kızlar hepinize hayırlı akşamlar. Reglime 8 gun var ama birlektelik sonrası kahverengi bi lekelenmem oldu bunun için bi bilgisi olan varmı acaba ❔
Her cinsel birliktelikte oluyorsa doktora gözükmende fayda olır diye düşünüyorum..
Diğer türlü neden olur bilmiyorum ben de

iz kalmıyormuş yaptıranlar öyle diyor
bana göre de değil
bende hacamat yaptrmistim o yüzden yazmak istedim.sırtıma ve belime yaptırdım 5 kupa atmıştı.hiç iz kalmadı acı da hissetmedim sadece ilkkez yaptırdığım için tedirgin oldum jiletten. yaptırdıktan sonra vücut ciddi bi rahatliyor bi kaç ay sonra da hamile kaldım etkisi oldu mu bilmem... onun için yaptrmistim. ve gerçekten kirli koyu ve köpüklü kan çıkıyor.etrafınızda güzel temiz yapan varsa tavsiye ederim çoook uzun yıllardan beri yapılan bir uygulama...

o zaman güzel haberleri ve doktor verirse fotoları bekliyoruz canım : )
amin.
malesef pek hayırlı haber yok bende kızlar :( bebeklerin biri tek yumurta ikizi olarak bölünmüş kanamayla acile gittik orda öğrendik üçüz olduklarını.. en riskli olan tek yumurtaymış monokorniyotik monoamniyotik miş bebekleri ayıran bir zar yok.. doktor ikizleri sonlandırmak istior.. önce yapamam dedim hepsini sağlıklı doğurma ihtimalin yok dior mutlaka biri hasta olur özürlü olur dior.. bu riski de göze alamıyorum.. Allaha çok yalvarmıştım evlat sınavım burda bitsin die pozitifi gördüğümde... şimdi kalbi atan bebeklerimi öldürme ihtimalim var... :( bana dua edin

Back