• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar tup bebege basladk yarin ilk ignemi vurulcm insllh bebisim tutunur
Hayırlı olsun cnm, bal polen arı sütü ye her sabah aktardan organik olanını al, yumurta kalitesini artırıor... ananas yemeye çalış transferden sonraki üç güne kadar, transfer günü sabah havuç suyuna başla her sabah akşam bir bardak.. kabak çekirdeği ye transferden sonra.. Sonra gelsin mucizeler ;)

hayırlısı olsun canım benim..şu bekleme süreci gerçekten çok zor
hele acaba sorusu insanı kemiren bitiren bir soru

varsa mutlu oluruz yoksa da hiç değilse o beslediğimiz umudumuzu bir daha ki aya saklarız içinden ne geliyorsa onu yap cnm bnm hayırlısı neyse o olsun

Yaptın mı testi cnm

Kızlar test yaptım, bişicik yok. ben ve tek çizgi başbaşa kaldık :KK12:
bekliyoruz kırmızıları bakalım, bugün yarın gelir herhalde.

Yaa evet alayım o zaman. İnşallah bitmemiştir misafirim geldi, cumartesiye kadar bendeler.. Umarım yine kaçırmam:KK43:

Yaptın mı tatlım?? Benim bildiğim bu iyi bi tablo, inşallah güzel haber gelir:KK66:

Tansiyon yüzünden çok korkmuştum o korkuyla tamam dedim valla.. Nasıl yaptırdım ben de bilmiyorum:) yok canım değerlendiremedik:KK43: cumartesiye kadar da olmaz, misafirim var.. Yine başladık yani:))

İnşallah canım:)) inşallah her şey güzel ve gönlünce olur..

Tatlım misafir filan dinlemeyin. onlar yatıp uyusun :sus:

Hayırlı olsun cnm, bal polen arı sütü ye her sabah aktardan organik olanını al, yumurta kalitesini artırıor... ananas yemeye çalış transferden sonraki üç güne kadar, transfer günü sabah havuç suyuna başla her sabah akşam bir bardak.. kabak çekirdeği ye transferden sonra.. Sonra gelsin mucizeler :KK66:
Bende iki tane istiyorummmmm:)

Hayırlısı artık inşallah bir dahaki ay güzel haberler alırız tam gaz çalışmaya devam sanırım bnm de gelecek karnım ağrıyor adet ağrısı gi

bi

ben bekliyordum tatlım, zaten bu ay benim normalde korunmam daha iyiydi biliyorsun. Hayırlısı deyip önümüzdeki aya bakmalıyız :)
Senin gelmeyecek, kendini şartlandırma. bu ay hepinizden sırayla güzel haber alıp, son golü de ben atarım inşallah ve tüm listeye hamişi yazarız ;)

ben bekliyordum tatlım, zaten bu ay benim normalde korunmam daha iyiydi biliyorsun. Hayırlısı deyip önümüzdeki aya bakmalıyız :)
Senin gelmeyecek, kendini şartlandırma. bu ay hepinizden sırayla güzel haber alıp, son golü de ben atarım inşallah ve tüm listeye hamişi yazarız :KK66:
2.adet dönemin değil mi?
Aslında geldiği daha iyi sen de biraz evhamlısın benim gibi yok hemen kaldım bir şey olur mu bir sürü kuruntu yapardın.
Ben de 3 kez adet oldum.bakalım bu ay kalmayı çok istiyorum ama hayırlısı.
Hayırlısı olsun.inşallah bayramda bebişler göbüşlerimizde olur;)

Homely_angel Homely_angel hayırlısı canım bende de adet belirtileri var bir sinir bir tripler...
ve tatlı krizi hayırlısı artık
Bu hafta zihin engelli bireylerle ilgili seminer vardı...
Doğum öncesi ve doğum anı faktörlerini duydukça bir kez daha hayırlısı Rabbimden diyorum...

gulit_me gulit_me ayyy tatlım senin şu misafirlerine uyuz oluyorum....
hem her ortamda bebek bebek diye tuttururlar hem fırsat vermezler:sinirli:
:sinirli:

hacemat nedir ??? :KK57:
Çok yardımcı olamıycam ben de çok bilmiyorum ama karşı komşum fizyoterapist ve hastanede yapıyor bunu normalde fizik tedavi amaçlı. Yani kupa gibi bir şey koyuyorlar sorunlu bölgeye sonra oradan kan alıyorlar. Sözde çok hastalığa deva oluyormuş.. Bana çok anlatıyordu ama benim aklıma yatmamıştı, o gün tansiyonum yükseldi ona gittim akşam limon falan kar etmedi. O da bu düşürür dedi ben de o panikle tamam dedim. İşte bitince de başka hastalığın varsa da iyi gelecek falan dedi.. Sonra akıntın erkenden olunca ben de bi acaba oldum?? Efsunsuz da dedi ya farklı bir şey yaptın mı diye aklıma o geldi. mf_d mf_d
Tatlım misafir filan dinlemeyin. onlar yatıp uyusun :sus:
Yaaa yatmıyoruz ki.. Dengem sapıttı cidden, neyse pazar didiyorlar.. Bu arada akıntım hafif kanlı geldi bugün. Sanırım iyi çatladı ve boş geçtik yine.. Ya da kistim azdı:( geçmezse pazartesi doktoruma gidicem yine..
evet bende çok merak ettim hacemat ne??
Canım yukarda anlattım seni de etiketledim. Açıkcası çok bilgim yok, ama arkadaş hastanede de yapıyor diye o panikle tamam dedim, tansiyonum da düştü bu arada:) ama limon muu o hacemat mı onu bilemem.. :))
veee kırmızııııı :duduk:
Yaa olsun dur bakalım, vücut kendini toparlıyor, bir dahaki aya artık;)
Homely_angel Homely_angel hayırlısı canım bende de adet belirtileri var bir sinir bir tripler...
ve tatlı krizi hayırlısı artık
Bu hafta zihin engelli bireylerle ilgili seminer vardı...
Doğum öncesi ve doğum anı faktörlerini duydukça bir kez daha hayırlısı Rabbimden diyorum...

gulit_me gulit_me ayyy tatlım senin şu misafirlerine uyuz oluyorum....
hem her ortamda bebek bebek diye tuttururlar hem fırsat vermezler:sinirli:
:sinirli:
Sormaa yaa.. Bir de beklemiyordum şoke oldum resmen :O kısmet artık olsun diyorum.. Bir dahaki ay gelmez kimse herhalde.. Bir de akıntım bugün kanlı geldi iyi ki olmamış ona bağlardım belki

interiorarchitect interiorarchitect nerelerdesin tatlım, yoksun ortalarda???
canım projemi çarşamba günü teslim ettim şükürler olsun atlattım perşembe günüde hem şeker yüklemem hem detaylı ultrasonum vardı çok şükür herşey yolunda çıktı :) ama bebişimin biraz başı büyükmüş o da normal doğuma engel olabilirmiş bakalım hayırlısı olsun...
cumada annemler geldi bugünde ablamlar acaip yoğun geçiyor
sende ne var ne yok kırmızı yoktr umarımmmm

hacemat nedir ??? :KK57:

gulit_me de söylemiş zaten bence alternatif tıp...
insanlar rağbet gösterdikleri için artık hastanelerde de yapılıyor
vücudun değişik bölgelerine jiletle çizikler atıyorlar
kirli kan çıkıyor böylece hastalıklara deva oluyormuş
şuana kadar yaptıran 3 kişi duydum
üçü de olumlu şeyler söyledi..

Bu arada kızlar ben doğum iznine bir hafta erken ayrıldım artık ise gitmicem çok şükür sadece sonraki hafta Salı günü çalışamaz raporumu götürücem çok zor gelmeye başlamisti artık ise gidip gelmek pek Haberleşmenin artik malesef ama mutlaka girmeye çalışırım yine dogumu da mutlaka haber veririm inşallah geldiğimde hepinizin güzel haberler alırım

Back