• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Günaydın arkadaşlar listedeki bir hamiş olarak durumumu bildireyim dedim 36 haftalıklen perşembe günü suyumun gelmesiyle 4 saat içinde doğum yaptım epiduralli normal doğum ile dikişsiz gayet güzel bir doğum oldu ancak Bebek'te solunum yetersizliği oldu kuvezde hala her an çıkabilir dün emzirdim gayet iyi çok şükür hamişlere zamanında rahat sağlıklı doğumlar Bebek isteyenlere tez zamanda sağlıklı hamilelikler dilerim
Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah.güle güle büyüt.darısı başımıza inşallah.

Bebegimin gelecegi icin kaygilar vs. sadece sevmek icin cocuk sahibi olmak cok bencilce geliyo bana iyi bir hayat veremedikten sonra. Bazen zamani geri almak istiyorum
O konuda çok haklısın, kolay değil tabi ki geleceğini kurmak ama şimdiden bu kadar düşünürken eminim en güzelini yaparsın sen onun için. Kısmetiyle gelsin inşallah.
Ben de bu zamana kadar evliliği ve sonrasında çocuğu beklettiğim için kızıyorum bazen kendime. yani seninkinin tersi :)

Homely_angel Homely_angel kuzum bat yaklaşmış.
Test falan yaptın mı?
İnşallah çabucak müjdeyi verirsin.

tatlım benim bu ay bat biraz karışık ya. hangi günü bekleyeceğimi şaşırdım. 14 Mayıs' ta silikleşmeye başlamıştı ve hala koyuydu. 16'sında silinmişti. Bu durumda 27-29 Mayıs arası olabilir diyordum.
Hafta sonu çok az akıntı içinde pembelik gördüm, şaşırdım. Yerleşmemi acaba dedim? yoksa hala kürtajın izleri mi bilemedim.
iki gündür de karnımda regl ağrısı gibi bi ağrı var. Dün gece test yaptım, negatif.
Haftasonu göreceğiz bakalım :)

Ayy hadi inşallah allahım tüm bekleyenleri sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallah
tatlım benim bu ay bat biraz karışık ya. hangi günü bekleyeceğimi şaşırdım. 14 Mayıs' ta silikleşmeye başlamıştı ve hala koyuydu. 16'sında silinmişti. Bu durumda 27-29 Mayıs arası olabilir diyordum.
Hafta sonu çok az akıntı içinde pembelik gördüm, şaşırdım. Yerleşmemi acaba dedim? yoksa hala kürtajın izleri mi bilemedim.
iki gündür de karnımda regl ağrısı gibi bi ağrı var. Dün gece test yaptım, negatif.

İnşallah yerleşme kanamasıdır o pembelik canım. Ağrılarda yerleşmeden dolayı oluyordur. Ayy hadi Rabbim yüzünü tekrardan guldursun inşallah

Sanırım sabırsız bi insan oldum bende bugün uyandım test yapmak istedim sonuç bu hayirlisi olsun

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-05-25-07-56-59.png
    SmartSelectImage_2016-05-25-07-56-59.png
    200,3 KB · Görüntüleme: 52
Yasam sartlari diyelim canim . Evet guclu olmaya calisiyorum senin az kalmis ama bizde allah tek sesle kurtarsin derler :super::KK28:
Yaşam şartları çok zor. Bazen ben de haberleri izledikçe nasıl bir dünyaya çocuk getireceğim diye sorgulamadan edemiyorum. Sonra diyorum ki kızım bizim umuzudumuz :) evet, az kaldı ama bazen zaman geçmiyor gibi geliyor. İnşallah normal doğum yaparım ve kızımı sağ salim kucağıma alırım.

Sagol canim insallah normalde de hassas biriyim her seye karsida smdi sanki boyle kafamin ustunde bulut var hic ordan ayrilmiyo bni karamsarliga iyice itiyo
Anlıyorum seni, her şey güzel olacaktır inan buna, cidden hormonların da etkilemiştir seni.. Her şey gönlünce olsun inşallah
O konuda çok haklısın, kolay değil tabi ki geleceğini kurmak ama şimdiden bu kadar düşünürken eminim en güzelini yaparsın sen onun için. Kısmetiyle gelsin inşallah.
Ben de bu zamana kadar evliliği ve sonrasında çocuğu beklettiğim için kızıyorum bazen kendime. yani seninkinin tersi :)
Senle aynı şeyleri hissediyorum. İlk 2 yıl çocuk istemiyorum diyip durdum ben de.. Şimdi çok kızıyorum bak 2,5 yıl oldu evleneli 1 yıldır çocuğumuz olmuyor.. Her şeyin hayırlısı:)) ama insan düşünmeden edemiyor:)
Hmm kuralı bozmuşsun gerçekten:KK12: dur bakalım ya inşalah yerleşmedir o pembelik dua edelim bunun için;)
Yaşam şartları çok zor. Bazen ben de haberleri izledikçe nasıl bir dünyaya çocuk getireceğim diye sorgulamadan edemiyorum. Sonra diyorum ki kızım bizim umuzudumuz :) evet, az kaldı ama bazen zaman geçmiyor gibi geliyor. İnşallah normal doğum yaparım ve kızımı sağ salim kucağıma alırım.
Her şey gönlünce olsun, sağ salim al kucağına bebeğini:KK46: hayat Zor gerçekten belki daha zorlaşacak ama bu dünyayı yaşanacak hale getirecek de biz ve bizim yetiştirdiğimiz nesik olacak

Kızlar benim bugün reglimin 11. Günü. Ayrıca 8 gün regl oldum. Bugün hafif pembe kahverengi arası bir akıntı geliyor afedersiniz yumurta akı kıvamında. Ovülasyon testim yok bir sürü eczane gezdim bulamadım sizce bugün o gün müdür? Yoksa çatladı bitti mi?? Eşim akşam 10 dan sonra evimizde olacak geç mi kalmış olacağız sizce??

Lekenin kürtajla alakalı olduğunu sanmam 2 aydan fazla oldu hala mı???
İnşallah haftasonu mutlu habeti verirsin.

Kızlar benim bugün reglimin 11. Günü. Ayrıca 8 gün regl oldum. Bugün hafif pembe kahverengi arası bir akıntı geliyor afedersiniz yumurta akı kıvamında. Ovülasyon testim yok bir sürü eczane gezdim bulamadım sizce bugün o gün müdür? Yoksa çatladı bitti mi?? Eşim akşam 10 dan sonra evimizde olacak geç mi kalmış olacağız sizce??

tatlım eğer şeffaf iki parmak arasında uzayan cinstense yumurtlama günüdür
kaldıki beni doktorum çift çizgi çıktığı gün ve sonraki iki gün içinde de olur dedi
değerlendirin derim ben

Back