• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Tatlım senin zaten 7 Mayıs yumurtlama tarihin değil mi içim den bi ses oldu bu iş diyor en beklemediğin bi anda gelsin sevinçli bi haber bnm de hamile kaldığım aydaki gibi yine yoğun akıntı var bakalım bu ay da nasip edecek mi Rabbim Homely_angel Homely_angel

7 Mayıs' ta doktora gitmiştim canım, bir kaç gün daha var demişti. Bakalım kısmetimizde bu aysa olur zaten diyorum.

Silikleşti canım, çatladığını tahmin ediyorum. bat da kayıcak şimdi. neyse bekleyelim bakalım :)

Keçi boynuzu önemli, sabahları bir kaşık atıvercek :KK66:

:KK20: küsmek yasak!!! Bu günlerde rahat olmaya çalışmalıyız, en kötü sabah yakalasan mesela :KK66:
İşte ben sanırım hep aksilikle karşılaştım ya yumurtlama günlerinde bir gergin oluyorum. Ya birisi gelirse falan diye:)) anneme anlattım bugün, bi arkadaşları varmış kimse alınmasın gücenmesin biz bebek yapıcaz bize çat kapı gelmeyğn demişler:)) kadın 2 ay sonra hamile kalmış 1 yıl üstüne!! Ben de öyle mi yapsam acaba:D bakalım hazirana kullanırım ovülasyon temmuzda işe yaramış olur belki?? Sağ ol canım. Bu ay keçi boynuzu eşim yesim ben de bol bol incir yiyeyim bakalım

İşte ben sanırım hep aksilikle karşılaştım ya yumurtlama günlerinde bir gergin oluyorum. Ya birisi gelirse falan diye:)) anneme anlattım bugün, bi arkadaşları varmış kimse alınmasın gücenmesin biz bebek yapıcaz bize çat kapı gelmeyğn demişler:)) kadın 2 ay sonra hamile kalmış 1 yıl üstüne!! Ben de öyle mi yapsam acaba:KK70: bakalım hazirana kullanırım ovülasyon temmuzda işe yaramış olur belki?? Sağ ol canım. Bu ay keçi boynuzu eşim yesim ben de bol bol incir yiyeyim bakalım
tatlım bence öyle birşey yapma, çok ayıp birşey bu bence, gelen gelsin şekerim. gelen yatılı mı gelecek sanki, birkaç saat uykundan feda etmiş ol birşey olmaz. ayrıca bence bizim hamile kalamamamız eşlerimizi strese sokmamızdan kaynaklı, çocuk için oludğunu bilince adamlarda birşey oluyor sanki ben eşimden gizli yapmıştım ovü testini ve istemiyorum çocuk falan artık. şu tayin işimiz netleşsin demiştim ve o ay eşim de rahat olduğu için belki de hamile kaldım ama misafir meselesini takma belki gelen misafirin ayağı uğurlu gelir

İşte ben sanırım hep aksilikle karşılaştım ya yumurtlama günlerinde bir gergin oluyorum. Ya birisi gelirse falan diye:)) anneme anlattım bugün, bi arkadaşları varmış kimse alınmasın gücenmesin biz bebek yapıcaz bize çat kapı gelmeyğn demişler:)) kadın 2 ay sonra hamile kalmış 1 yıl üstüne!! Ben de öyle mi yapsam acaba:KK70: bakalım hazirana kullanırım ovülasyon temmuzda işe yaramış olur belki?? Sağ ol canım. Bu ay keçi boynuzu eşim yesim ben de bol bol incir yiyeyim bakalım

Evet senin o durum tam bir şansızlıktı yaa :) ama her şey de vardır bir hayır dimi ;)
Acaba diyorum o günlerde şöyle bir iki günlük tatil kaçamakları mı yapsanız. Hem kafanız dağılır, hem tanıdık kimse olmaz çevrede :KK70:
Bi de sen zaten düzgün yumurtluyorsun, inciri abartma sakın. O yumurtlamasında sıkıntı olanlar için geçerli. Ben bir ay çok yemiştim, sonra doktordan azarı yedim:110:

Ben de bugün test yaptın mı diyecektim:/
Dur bakalım belli olmaz hemen umutsuzluğa kapılmak yok.

Dün akşam da test yaptım tatlım, iyice silikleşmiş. Çatladı gitti :mapus:

Umutsuz değilim canım ve yeni bir farkındalık var üstümde sanki. Önemli olan sağlıklı bir hamişlik. O yüzden bu ay daha bir oluruna bıraktım, kısmet diyorum.

Umutsuz değilim canım ve yeni bir farkındalık var üstümde sanki. Önemli olan sağlıklı bir hamişlik. O yüzden bu ay daha bir oluruna bıraktım, kısmet diyorum.
Haklısın be canım.sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun diyorum ben.ama bazen de insan hemen olsun belki acımın yerine yeni duygular alır demekten kendini alamıyor.

Haklısın be canım.sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun diyorum ben.ama bazen de insan hemen olsun belki acımın yerine yeni duygular alır demekten kendini alamıyor.

Aynen öyle, özledim resmen hamiş olmayı :anneadayı:

Bu ay batı nasıl takip etcem onu da bilmiyorum. Çünkü geçen ay 24 Nisan' da başlar gibi oldu 4 gün azıcık geldi, 28 inde arttı, 30 unda bitti. Yumurtlama zamanı ise biliyorsun 12-13 Mayıs çok koyu idi testler, sonra açılmaya başladı ama yine de koyu gitti, 16-17'si iyice açıldı. Hangi birine göre ne bekliyim ki ben şimdi :silah:

En iyisi beklememek :63:

Aynen öyle, özledim resmen hamiş olmayı :anneadayı:

Bu ay batı nasıl takip etcem onu da bilmiyorum. Çünkü geçen ay 24 Nisan' da başlar gibi oldu 4 gün azıcık geldi, 28 inde arttı, 30 unda bitti. Yumurtlama zamanı ise biliyorsun 12-13 Mayıs çok koyu idi testler, sonra açılmaya başladı ama yine de koyu gitti, 16-17'si iyice açıldı. Hangi birine göre ne bekliyim ki ben şimdi :silah:

En iyisi beklememek :63:
Bence testin silikleştiğine 14 ekle.kuzum sen hiç ateş ölçtün mü?ben bu ay ona da başladım:)

tatlım bence öyle birşey yapma, çok ayıp birşey bu bence, gelen gelsin şekerim. gelen yatılı mı gelecek sanki, birkaç saat uykundan feda etmiş ol birşey olmaz. ayrıca bence bizim hamile kalamamamız eşlerimizi strese sokmamızdan kaynaklı, çocuk için oludğunu bilince adamlarda birşey oluyor sanki ben eşimden gizli yapmıştım ovü testini ve istemiyorum çocuk falan artık. şu tayin işimiz netleşsin demiştim ve o ay eşim de rahat olduğu için belki de hamile kaldım ama misafir meselesini takma belki gelen misafirin ayağı uğurlu gelir
Yok tatlım şaka yapıyoruumm:)) bunu yapacak olsaydım, taaa o zaman kafayı yediğim zamanlarda yapardım;)
Evet eşimi sıkıştırdığımı biliyorum, o değil ona söylemesem bile kendim sürekli onu düşünüyorum. Doğal olarak bu beni olumsuz etkiliyor. Tam 1 yıl oldu bu ay.. Zamanı gelince olacaktır. Allah'tan tıpta artık çoğu şeyin çaresi de var.. Teşekkür ederim canım motivasyonun için;)
Evet senin o durum tam bir şansızlıktı yaa :) ama her şey de vardır bir hayır dimi :KK66:
Acaba diyorum o günlerde şöyle bir iki günlük tatil kaçamakları mı yapsanız. Hem kafanız dağılır, hem tanıdık kimse olmaz çevrede :KK70:
Bi de sen zaten düzgün yumurtluyorsun, inciri abartma sakın. O yumurtlamasında sıkıntı olanlar için geçerli. Ben bir ay çok yemiştim, sonra doktordan azarı yedim:110:
Yaaa evet hatırladın değil mi o günler:D olabilir güzel bir tatil, bilmiyorum inan artık... Ama cezbedici bir teklif;)
Yaa hatırladım senin o incir olayını.. doğru günde 1 tane yiyeyim o zaman:) onu da yememil olmam hem, bir de onu denerim;)
Sağ ol tatlımm:KK200:

Bak ne güzel demişsin, önemli olan sağlıkı hamilelik diye.. En kısa zamanda sağlıkla hamile kalırız inşallah canım hepimizzz:anneadayı:

Yok tatlım şaka yapıyoruumm:)) bunu yapacak olsaydım, taaa o zaman kafayı yediğim zamanlarda yapardım:KK66:
Evet eşimi sıkıştırdığımı biliyorum, o değil ona söylemesem bile kendim sürekli onu düşünüyorum. Doğal olarak bu beni olumsuz etkiliyor. Tam 1 yıl oldu bu ay.. Zamanı gelince olacaktır. Allah'tan tıpta artık çoğu şeyin çaresi de var.. Teşekkür ederim canım motivasyonun için:KK66:

Yaaa evet hatırladın değil mi o günler:KK70: olabilir güzel bir tatil, bilmiyorum inan artık... Ama cezbedici bir teklif:KK66:
Yaa hatırladım senin o incir olayını.. doğru günde 1 tane yiyeyim o zaman:) onu da yememil olmam hem, bir de onu denerim:KK66:
Sağ ol tatlımm:KK200:

Bak ne güzel demişsin, önemli olan sağlıkı hamilelik diye.. En kısa zamanda sağlıkla hamile kalırız inşallah canım hepimizzz:anneadayı:

Hatırlamaz mıyım :) hatta demiştim ya siz en iyisi bize gelin diye :)
Tatili sen ciddi bi düşün, hem her şeyden uzaklaşırsınız, hem de tam zamanı eğlenir kendinize gelirsiniz.
Benim dualarım artık sağlıklı olması zaten, çünkü gördüm yaşadım hamile kalmak sadece başlangıç.
İnşallah canım o günler yakındır umarım ve topikte bir bayram havası yaşanır :KK71:

Hatırlamaz mıyım :) hatta demiştim ya siz en iyisi bize gelin diye :)
Tatili sen ciddi bi düşün, hem her şeyden uzaklaşırsınız, hem de tam zamanı eğlenir kendinize gelirsiniz.
Benim dualarım artık sağlıklı olması zaten, çünkü gördüm yaşadım hamile kalmak sadece başlangıç.
İnşallah canım o günler yakındır umarım ve topikte bir bayram havası yaşanır :KK71:
Evet canım bu ara evdeki hesap çarşıya uymadı durumları var aslında.. Ama şu sımav stresini atmak için küçük bir kaçamak istemiyor değilim hani;) bakalım kısmet:)

Evet hamile kalmak başlangıç.. Ama ben o başlangıcı bile yaşayamadım. Hem de sözde hiç sorun yokken.. Ne güzel bu ay aşılama yapacaktık, eşimin inadı işte.. Neyse vardır bir hayır bakalım:) evet yaa bu topic çok uğurlu, en fazla hamileli topic bizimki maşallah:)) biz de o bayram havasına dahil olalımm yaaaa
Merhaba kızlar nasılsınız? Uzun zamandır yazamadım. Umarım herkes iyidir, benim de oğluşum geliyormuş. @jindam canım tutturdun :) Öpüyorum herkesi
Canımm çok sevindim:) Alllah analı babalı büyütsün tekrarda oğluş annesii

Evet canım bu ara evdeki hesap çarşıya uymadı durumları var aslında.. Ama şu sımav stresini atmak için küçük bir kaçamak istemiyor değilim hani:KK66: bakalım kısmet:)

Evet hamile kalmak başlangıç.. Ama ben o başlangıcı bile yaşayamadım. Hem de sözde hiç sorun yokken.. Ne güzel bu ay aşılama yapacaktık, eşimin inadı işte.. Neyse vardır bir hayır bakalım:) evet yaa bu topic çok uğurlu, en fazla hamileli topic bizimki maşallah:)) biz de o bayram havasına dahil olalımm yaaaa

Canımm çok sevindim:) Alllah analı babalı büyütsün tekrarda oğluş annesii

O başlangıcı yaşayıp, sonrası kötü biterse emin ol çok acı tatlım. Allah göstermesin kimseye.

Haydi totem yapalım :dua: BAYRAMA KADAR TÜM TOPİK HAMİLE KALSIIIN totemi :halay::halay::halay:

Ayy bu ay kalamazsam ramazan da kaldı ancak bayramdan sonra ya bnm çalışmalar zaten yumrtlamayi da anlamadım zaten bu ay bende böyle

Back