• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Günaydın arkadaşlar listedeki bir hamiş olarak durumumu bildireyim dedim 36 haftalıklen perşembe günü suyumun gelmesiyle 4 saat içinde doğum yaptım epiduralli normal doğum ile dikişsiz gayet güzel bir doğum oldu ancak Bebek'te solunum yetersizliği oldu kuvezde hala her an çıkabilir dün emzirdim gayet iyi çok şükür hamişlere zamanında rahat sağlıklı doğumlar Bebek isteyenlere tez zamanda sağlıklı hamilelikler dilerim

Canımmmm çok tebrik ederim, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve şanslı bir ömrü olsun inşallah. Amiiin, umarım dediğin gibi olur.

Bu arada haber verdiğin için de ayrıca teşekkür ederim :)

Merhaba kızlar
Ilk sayfaya ni baktım da bu başlık baya bereketli gelmiş çok az kişi kalmış hamile olmayan. Doğumlar peşpeşe gidio. :KK200:
Inşallah çok yakında burdaki herkes anneliği tadacak. Onların da hamilelik haberini alıp sevincez:KK46:
Valla güzel ürüyoruz çoğalıyoruz:halay:

Merhaba tatlım, senin de çok az kaldı değil mi? Kolayca sağlıkla doğsun minişin inş.

İnş dediğin gibi olsun, bizler hala bekliyoruz :KK51:

Aynen canım:))) ya ben ovülayon testi yapmıştım hep 14. Gün koyulaşıyordu ve bilince bana ve eşime bir şey oluyor, o gün birliktelik yaşayamıyoruz.. Bilmiyorum şu an kafm karıştı ama:olamaz:

Görev moduna geçiyor da o yüzden canım, bizlerde de farklı değil. Ama yapabilirsen sen bil sadece, eşim o günü bilmesin. Belki daha kolay olur o zaman ;)

Merhaba tatlım, senin de çok az kaldı değil mi? Kolayca sağlıkla doğsun minişin inş.

İnş dediğin gibi olsun, bizler hala bekliyoruz :KK51:
Olcak inşallah canım benim Rabbim ol desin yeterki. Sonuçta doğacak kuzular bizim yavrum uz ama bizden bağımsız insanlar yaşayacaklari kaderleri belli. O yüzden ne zaman dünyaya gelecekleri bizim elimizde değil zaten. Vakti zamanı gelince hop geliveriolar.
Ben ve eşim o kadar yoğunuz ki bebek aklımIzin ucundan bile gecmio du ama ne oldu biliomusun durduk yere hic aklimda yokken her gece rüyamda bebeğim olduğunu gördüm hem de erkek. Ama ole gerçekçi ruyalardaki uyandığimda kokusu burnumda oluyordu bütün gün boş hissediyordum kendimi bunun üzerine bebeğe karar verdik ve hemen o ay hamile kaldım hem de mümkün değilken. Hatta o ay kaplicaya bile gittim bilmeden 2 gün kaynar sudaydim düşünsene bebek dusebilirdi. Ama ben dua ettim eğer hamileysem senin emaneti ni bende sana emanet ediyorum Rabbim Die. Doktorum bile şaşırdı ıyiki düşük yapmamissin die.
Yani diyeceğim o ki kuzumun anne karnına düşeceği zaman gelmiş.
Sizlerin de zamanı gelince olucak inşallah
O yüzden boşuna üzme yın nolur kendinizi. Zaten hamilelik zor bi süreç o zamana pozitif hazırlanmak en guzeli:KK200:

Olcak inşallah canım benim Rabbim ol desin yeterki. Sonuçta doğacak kuzular bizim yavrum uz ama bizden bağımsız insanlar yaşayacaklari kaderleri belli. O yüzden ne zaman dünyaya gelecekleri bizim elimizde değil zaten. Vakti zamanı gelince hop geliveriolar.
Ben ve eşim o kadar yoğunuz ki bebek aklımIzin ucundan bile gecmio du ama ne oldu biliomusun durduk yere hic aklimda yokken her gece rüyamda bebeğim olduğunu gördüm hem de erkek. Ama ole gerçekçi ruyalardaki uyandığimda kokusu burnumda oluyordu bütün gün boş hissediyordum kendimi bunun üzerine bebeğe karar verdik ve hemen o ay hamile kaldım hem de mümkün değilken. Hatta o ay kaplicaya bile gittim bilmeden 2 gün kaynar sudaydim düşünsene bebek dusebilirdi. Ama ben dua ettim eğer hamileysem senin emaneti ni bende sana emanet ediyorum Rabbim Die. Doktorum bile şaşırdı ıyiki düşük yapmamissin die.
O yüzden boşuna üzme yın nolur kendinizi. Zaten hamilelik zor bi süreç o zamana pozitif hazırlanmak en guzeli:KK200:

çok haklısın, çok güzel yazmışsın :)
Sanırım tam da böyle bir mesaja ihtiyacım varmış.

Benim kritik günler tatlım ama ilk defa bu kadar uzun süre koyu çıktı test. Perşembe ve cuma günü çok koyuydu. Cumartesi biraz açıldı ve dün de hala aynı. Yani o iyice silikleşir ya öyle olmadı bir türlü. Anlamadım niye ??? :işsiz:
Canım koyu gebeliği gösteriyor derler.inşallah hamilesindir:KK71:

Canım koyu gebeliği gösteriyor derler.inşallah hamilesindir:KK71:

Canım ama ben daha yumyum dönemindeyim.

Durumu özetliyim;
24 Nisan' da reglim başladı 28 Nisan' da tam söküldü, 1 Mayıs' ta bitti.
7 Mayıs' ta doktora gittim, rahime baktı, kürtaj sonrası durum nasıl diye. Sorun yok dedi.
Korunmasız ilk ilişki 7 Mayıs' ta oldu.
12-13 Mayıs' ta testin çizgisi çok koyuydu.
14 Mayıs' ta biraz silikleşti ama hala baya koyu.
15 Mayıs yani dün hala koyu renk :KK57:

bu akşam yine yapayım bakalım test :işsiz:

Canım ama ben daha yumyum dönemindeyim.

Durumu özetliyim;
24 Nisan' da reglim başladı 28 Nisan' da tam söküldü, 1 Mayıs' ta bitti.
7 Mayıs' ta doktora gittim, rahime baktı, kürtaj sonrası durum nasıl diye. Sorun yok dedi.
Korunmasız ilk ilişki 7 Mayıs' ta oldu.
12-13 Mayıs' ta testin çizgisi çok koyuydu.
14 Mayıs' ta biraz silikleşti ama hala baya koyu.
15 Mayıs yani dün hala koyu renk :KK57:

bu akşam yine yapayım bakalım test :işsiz:

hadi mutlu haberler olsun canım...
müjdeyle gel inşallah

Benim kritik günler tatlım ama ilk defa bu kadar uzun süre koyu çıktı test. Perşembe ve cuma günü çok koyuydu. Cumartesi biraz açıldı ve dün de hala aynı. Yani o iyice silikleşir ya öyle olmadı bir türlü. Anlamadım niye ??? :işsiz:
Yani benim de aklıma ilk acabaaaaa geldii?? Neyse boşa da bir şey demek istemiyorum ama inşallah güzel bir şey demektir bu;)
ooo sınav sonrası bomba gibi zaman :KK66: sen şimdiden eşine pekmezlere başla canım.
Ayy keçi boynuzu mu?? Diyim de kasma kasma diyip duruyo, napsam başka bir şey içinmiş gibi mi versem??o_O Sağ ol canım deneyelim bakalım
Görev moduna geçiyor da o yüzden canım, bizlerde de farklı değil. Ama yapabilirsen sen bil sadece, eşim o günü bilmesin. Belki daha kolay olur o zaman :KK66:
Yaaa ben bileyim diyelim misafir geldi ya da antrenmandan dolayı yorgun ben gergin oluyorum o zaman, küsüyorum falan:)) bu ay yapmayayım da, bir dahaki ay deneyeyim tekrar o zaman
gulit_me gulit_me canım incir ye ben hamile kaldığım ay kilo verecem diye çok kuru incir yemiştim. yumurta kalitesini arttırıyormuş
Tamam canım çok sağ ol, yiyelim bakalım.. İnşallah işe yarar. Tam 1 yıl oldu bu ay..
Çok güzel yazmışsın.. Hem de çok çok güzel..
gulit_me gulit_me canım M m_f nin dediği gibi bende hamile kaldığım ay ve bir ay öncesi günde 2-3 tane kuru incir yiyordum. Belki sana da faydası olur canım
Yaa ben de yiyeyim o zamannn... Geçen ay polen içeyim dedim ama benim mideme dokundu, bulantı ve ağrı yaptı.. Çok üzüldümmm. Şimdi incir yiyeyim bakalım

Homely_angel Homely_angel cnm insaallah öyledir yaa hazırlıktır bunlar fkt iste benim ovu gunü iyice karıştı geçen ay iki gun erken oldum bu ay 3 gun gec mutlaka ovu testlerimi kullanmam lazım dolu var iki aydır kullanmıyorum .. Bu arada yeni beklemediğim bat 9 haziran gözüküyor bakalım nasip :)

Tatlım senin zaten 7 Mayıs yumurtlama tarihin değil mi içim den bi ses oldu bu iş diyor en beklemediğin bi anda gelsin sevinçli bi haber bnm de hamile kaldığım aydaki gibi yine yoğun akıntı var bakalım bu ay da nasip edecek mi Rabbim Homely_angel Homely_angel

Yani benim de aklıma ilk acabaaaaa geldii?? Neyse boşa da bir şey demek istemiyorum ama inşallah güzel bir şey demektir bu:KK66:

Ayy keçi boynuzu mu?? Diyim de kasma kasma diyip duruyo, napsam başka bir şey içinmiş gibi mi versem??o_O Sağ ol canım deneyelim bakalım

Yaaa ben bileyim diyelim misafir geldi ya da antrenmandan dolayı yorgun ben gergin oluyorum o zaman, küsüyorum falan:)) bu ay yapmayayım da, bir dahaki ay deneyeyim tekrar o zaman

Silikleşti canım, çatladığını tahmin ediyorum. bat da kayıcak şimdi. neyse bekleyelim bakalım :)

Keçi boynuzu önemli, sabahları bir kaşık atıvercek ;)

:KK20: küsmek yasak!!! Bu günlerde rahat olmaya çalışmalıyız, en kötü sabah yakalasan mesela ;)

Homely_angel Homely_angel cnm insaallah öyledir yaa hazırlıktır bunlar fkt iste benim ovu gunü iyice karıştı geçen ay iki gun erken oldum bu ay 3 gun gec mutlaka ovu testlerimi kullanmam lazım dolu var iki aydır kullanmıyorum .. Bu arada yeni beklemediğim bat 9 haziran gözüküyor bakalım nasip :)

Testler en rahatı canım, kullan mutlaka. bu ay herkesten bir bir gelsin haber inşallah. Bak listemiz de kaç kişi kaldık ;)

Back