- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.081
Genelde yarim saati gectikten sonraki test sonucu gecersiz oluyo canimKızlar dun gebelik ca yaptım. 6 7 gibi.bisi çıkmadı diye geri koydum sonra aradan 4 5 saat geçti.ikinci çizgi silik çıktı.böyle seyler mümkün mu.ne.düşüneceğimi bilemiyorum su an
Bat 11 eylül
Cnm hevesini kirmak istemem ama gecen ay bnd adtme 10 gun varken yaptrdm 5.250 ckti banada daha yeni 1 haftaliktr artar adte yakn falan dedlr ve adtme 2 gun kala yaptrdgmda aldgm snc 0.07ydiKızlar bugün beta hcg sonuç 4.3 çıktı biliyorum negatif ama benim hep 0.9 çıkardı hatta cuma baktirdim yine 0.9 çıkmıştı, bu sefer 4.3 çıkmış bat 11 eylül sizce yenimi artar mi umutlu olayım mı?
hamile kalmaya çalışanların erken geliyo heralde benimde geçen ay öyle olduArkadaslar hamile olucam diye beklerken bugun adet oldum,daha iki gün vardi gecikmesini gecin erken bile oldummoralim bozuldu bu ayda gitti
bnde şuan hiç bilemiyorum. Bunu bekarken de evleneceğin adamı görünce anlarsın hissedersin diye duymuştum. O an nasıl bişey olduğunu anlayamamıştım ama gerçekten de kocamı ilk gördüğüm an onınla evlenecegmi hissetmştim. Kesin bunu da hissederim gibi geliyor ama ne zamanHissettim diyen var benm cevremde ama nasil bir his o anlamadim
Ne yaptin cnm ins dunku kararindan vazgecmis yada dusunmeye baslamissindir cunku bu kadar bebek isteyen birinin ewliligi kotu olamaz die dusunuyorum ama en onemlisi tabiki hakkinda hayirlisi@melekbabyRebel92 @sadrml cok tesekkurler ii dilekleriniz için. Biraz fevri davrandım ama İi düşünelim ii olsun inş hayırlısı. Bu arada burası bağımlılık yapıo hala buralardayım :) Güzel haberlerinizi bekliyorum kızlarr
Merhaba dilayca çok üzüldüm gerçekten. Ne olduğunu bilmiyorum ama biz kadinlar çok duygusaliz duygularımızla hareket ediyoruz. Eminim ki haklı olduğunuz taraflar vardır ancak biraz sabredin hemen ayrılıği gundeminize almayın. Bebek dolayısıyla siz de gerginsiniz sakince düşünün. .. hakkınızda hayirlisi olsun. Ama ben sizi yine burada bu bölümde bir bebek Müjdesi ile görmek isterim.Kızlar biz eşimle cok kötü tartıstık annemlere gidiyorum bi da dönmeyi de düşünmüyorum :'( her işte bi hayır varmıs diyorum simdi hamiş olmadığım içinben yapamadım inş siz en kısa sürede bebişlerinize kavusursunuz hayırlısıyla.
Hoşçakalın
Ben de 2 gün önce oldum canım. Aynı durumdayız. Ne yapayım uzulmeye gerek yok. Rabbim zamanını biliyor. Böyle düşün. Önümüzdeki maçlara bakacağız:)Arkadaslar hamile olucam diye beklerken bugun adet oldum,daha iki gün vardi gecikmesini gecin erken bile oldummoralim bozuldu bu ayda gitti
Cok haklısınız tsk ederim ii ki varsınız gercekten burada herseyi sizlerle paylaşabilmek o kadar ii geliyor ki hepimiz aynı istekte toplanıp hayırlısını dilemek sizlerle olmak cok guzel. Allah gönlümüze göre versin inşallah senin de diğer arkadasların da. Bi an önce bebişlerinize kavuşmanız dileğiyle <3Merhaba dilayca çok üzüldüm gerçekten. Ne olduğunu bilmiyorum ama biz kadinlar çok duygusaliz duygularımızla hareket ediyoruz. Eminim ki haklı olduğunuz taraflar vardır ancak biraz sabredin hemen ayrılıği gundeminize almayın. Bebek dolayısıyla siz de gerginsiniz sakince düşünün. .. hakkınızda hayirlisi olsun. Ama ben sizi yine burada bu bölümde bir bebek Müjdesi ile görmek isterim.
Biraz sinirle yazdım o msjı sanırım düzelir inş. Cok tsk ederim hemsireciğim dualarım sizinle :*Ne yaptin cnm ins dunku kararindan vazgecmis yada dusunmeye baslamissindir cunku bu kadar bebek isteyen birinin ewliligi kotu olamaz die dusunuyorum ama en onemlisi tabiki hakkinda hayirlisi
Canım silik çizgi görüyorum hemen kan testi yapmalısın simdiden hayırlı olsun diyelim miKızlar azönce yptıgım test bat bugundü
canım yarın da bir test yapcam sabah sonra kan testi yaptırcam birde grip oldum hiç halim yokCanım silik çizgi görüyorum hemen kan testi yapmalısın simdiden hayırlı olsun diyelim mi
Canımmmm çok güzell inşallah pozitif enerji sana bebeğini getirmiştir :)Kızlar azönce yptıgım test bat bugundü
Gecmiş olsun cnm o zaman yarın sonucu bekliyoruzzcanım yarın da bir test yapcam sabah sonra kan testi yaptırcam birde grip oldum hiç halim yok
canım benim inşlhhhhh inşlhhhCanımmmm çok güzell inşallah pozitif enerji sana bebeğini getirmiştir :)
Aaaa hamilesin bence CNmKızlar azönce yptıgım test bat bugundü
Aaaa hamilesin bence CNm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?