Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar dun gebelik ca yaptım. 6 7 gibi.bisi çıkmadı diye geri koydum sonra aradan 4 5 saat geçti.ikinci çizgi silik çıktı.böyle seyler mümkün mu.ne.düşüneceğimi bilemiyorum su an
Bat 11 eylül
Genelde yarim saati gectikten sonraki test sonucu gecersiz oluyo canim

Cnm hevesini kirmak istemem ama gecen ay bnd adtme 10 gun varken yaptrdm 5.250 ckti banada daha yeni 1 haftaliktr artar adte yakn falan dedlr ve adtme 2 gun kala yaptrdgmda aldgm snc 0.07ydi

Hissettim diyen var benm cevremde ama nasil bir his o anlamadim
bnde şuan hiç bilemiyorum. Bunu bekarken de evleneceğin adamı görünce anlarsın hissedersin diye duymuştum. O an nasıl bişey olduğunu anlayamamıştım ama gerçekten de kocamı ilk gördüğüm an onınla evlenecegmi hissetmştim. Kesin bunu da hissederim gibi geliyor ama ne zaman

Ne yaptin cnm ins dunku kararindan vazgecmis yada dusunmeye baslamissindir cunku bu kadar bebek isteyen birinin ewliligi kotu olamaz die dusunuyorum ama en onemlisi tabiki hakkinda hayirlisi

Merhaba dilayca çok üzüldüm gerçekten. Ne olduğunu bilmiyorum ama biz kadinlar çok duygusaliz duygularımızla hareket ediyoruz. Eminim ki haklı olduğunuz taraflar vardır ancak biraz sabredin hemen ayrılıği gundeminize almayın. Bebek dolayısıyla siz de gerginsiniz sakince düşünün. .. hakkınızda hayirlisi olsun. Ama ben sizi yine burada bu bölümde bir bebek Müjdesi ile görmek isterim.

Arkadaslar hamile olucam diye beklerken bugun adet oldum,daha iki gün vardi gecikmesini gecin erken bile oldum moralim bozuldu bu ayda gitti
Ben de 2 gün önce oldum canım. Aynı durumdayız. Ne yapayım uzulmeye gerek yok. Rabbim zamanını biliyor. Böyle düşün. Önümüzdeki maçlara bakacağız:)

Cok haklısınız tsk ederim ii ki varsınız gercekten burada herseyi sizlerle paylaşabilmek o kadar ii geliyor ki hepimiz aynı istekte toplanıp hayırlısını dilemek sizlerle olmak cok guzel. Allah gönlümüze göre versin inşallah senin de diğer arkadasların da. Bi an önce bebişlerinize kavuşmanız dileğiyle <3

Ne yaptin cnm ins dunku kararindan vazgecmis yada dusunmeye baslamissindir cunku bu kadar bebek isteyen birinin ewliligi kotu olamaz die dusunuyorum ama en onemlisi tabiki hakkinda hayirlisi
Biraz sinirle yazdım o msjı sanırım düzelir inş. Cok tsk ederim hemsireciğim dualarım sizinle :*

Aaaa hamilesin bence CNm

canım inşalh bugun eşiminde kafasını çorba ettim bir gidiyorum kahverengi akıntı var tamam adet oldum diyorum sonra kesiliyor cum akşamdan beri böyle yarın sabahta bir test yapcam sonra kan vermeye gidicem bakalım inşlhh hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…